keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Vahvistamisesta Bluetooth Windows 8

Me julkaisi äskettäin artikkelin kääntämällä Bluetooth Windows 8 . Tämä artikkeli levisi kulovalkean tavoin kaikkialla Internetissä yhdestä yksinkertaisesta syystä: monille käyttäjille, jotka päivittävät Windows 8 tehnyt Bluetooth lakata toimimasta! Kommentit osiossa meidän edellisessä artikkelissa on täynnä käyttäjille kymmeniä malleja sylimikrot ja minikannettavat, jotka eivät voi saada Bluetooth työskentelevät Windows 8.

Täällä on siis meidän lopullinen opas saada Bluetooth toimii taas Windows 8.


Bluetooth Doesn't Work
On Bluetooth ei toimi Windows 8? Voimme auttaa.

KAIKKI LÄPPÄRIMALLIEN

Lataa uusimmat ajurit

Ensimmäinen ja paras tapa on mennä kannettavan tietokoneen valmistajan sivustosta ja napata uusimman Bluetooth ajurit sieltä. Monet heistä ovat Windows 8 erityisiä Bluetooth-ohjaimia, jotka on suunniteltu saada Bluetooth toimii taas. Usein uusinta Windows 7 kuljettajat työskentelevät liian. Varmista ja napata erityinen kuljettaja tyyppiä Windows (32-bittinen tai 64-bittinen). Kun olet asentanut uusimmat ajurit ja käynnistä uudelleen, sinun pitäisi nähdä Bluetooth näkyä langattoman verkon asetuksia.

Voit myös määrittää Bluetooth laitevalmistajalta ja kokeile ladata ajurit suoraan, että yhtiön sivustolla. Tämä toimii hyvin, jos sinulla on Broadcom-verkkokortin. Voit selvittää järjestelmän Bluetooth valmistaja, kokeile Google-hakuja tietokoneen mallinumero (kirjoitettu edessä tai alla kannettavan tietokoneen), tai mene Windowsin Ohjauspaneelista, avaa Laitehallinta ja tarkista Bluetooth.

Uninstall Ristiriitaiset Bluetooth Software

Joskus kannettavan tietokoneen mukana toimitetaan Wireless Manager jotka häiritsevät Windows oma langaton hallinta. Poistaa sovelluksen, joka tulee tietokoneen kanssa ja hallita langattomia suoraan Windows 8.

Kytke Hardware Langaton kytkin

Vaikka langaton kytkimet ovat pudonneet pois puolesta viimeaikaisista kannettavat tietokoneet, koneita, jotka ovat muutaman vuoden vanhoja vielä niitä. Minulla on Sonyn kannettava yhdellä kytkimellä sekä langaton ja Bluetooth, ja kun kansi suljetaan, se pyrkii aiheuttamaan kytkin voi sammuttaa. Kun tämä kytkin on pois päältä, Bluetooth ei edes esiinny Windows, joten varmista, että se on On-asennossa, ennen kuin yrität aktivoida Bluetooth-ohjelmisto.

Kokeile Driver reviver

Kuljettajan Reviver on erinomainen jäljittää uusin langaton ajurit kannettavan tietokoneen. Jos sinulla on ongelmia paikallistamiseen erityinen Bluetooth-ohjaimen päivitys tarvitset Windows 8, Kuljettajan Reviver tepsiä.

Kannettavien akut Dell Inspiron 13R (N3010D-178) 13R (N3010D-248) 13R (N3010D-268)

ERITYISET LÄPPÄRIMALLIEN

ASUS

Jos sinulla on ASUS K55A, tartu viimeisimmät ajurit Tämän sivun ASUS: n päällä .

ASUS Republic of Gamers G74SX on foorumiaiheen omistettu sille useita ratkaisuja. Check it out.

Ne, joilla ASUS Vivobook S200E tai X202 saat uusimmat ajurit ASUS sivustolla samoin.

Ja ne, joilla Vivobook S400CA voi myös saada ajurit ASUS: n sivustolla .

Kannettavien akut Dell Inspiron 14R (4010-D480) 14R (4010-D520)

Notko

Jos sinulla on Dell Inspiron N5010, sinun täytyy saada uusimman Bluetooth-ohjain laitteen Dellin päällä . Se voi sanoa Windows 7, mutta silti jatkaa. Lataa se työpöydälle tai Lataukset-kansioon, pura tiedoston. Saat virheilmoituksen ohjelma ei ole yhteensopiva Windows 8. Sulkea tämän sanoman.

Tämän jälkeen voit täytyy navigoida kuljettajan paikalla (yleensä C: \ dell \ drivers \ DriverName \ Win64 tai Win32). 
Sitten sinun täytyy asentaa asennustiedosto yhteensopivuustilassa tehdä Windows ajaa sitä kuin se oli Windows 7:

  1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella asennustiedosto
  2. Valitse Ominaisuudet
  3. Yhteensopivuus-välilehti
  4. Valitse Suorita ohjelma yhteensopivuustilassa-
  5. Valitse Windows 7 valikosta
  6. Valitse Suorita tämä ohjelma järjestelmänvalvojana
  7. Klikkaa OK


Bluetooth Doesn't Work 
Juoksu Driver Setup yhteensopivuustilassa voi auttaa Windows 8.
Suorita asennustiedosto, ja kuljettajan pitäisi toimia hyvin Windows 8 jälkeen.

Dell Inspiron 15R ja joitakin muita Dell malleja voi vain saada Bluetooth-ohjaimen päässä tästä paikasta Dellin päällä ja sen pitäisi toimia hyvin. Kokeile yhteensopivuustilassa menetelmän mukaisesti, jos ei.

Dell Inspiron 1440 saat uusimmat Bluetooth-ohjaimen Dellin sivustolla myös.

Jos sinulla on Dell Studio 1555, saat tämän kuljettajan Dellin sivuston sijaan.

HP / Compaq

Tämä kattaa HP Pavilion G6 2313AX ja muut mallit. Tässä linkki Bluetooth ajuri, se pitää HP: n verkkosivuilla .

Saat hieman erilainen malli, G6 2016TX, saat uusimmat ajurit HP: n sivustosta täällä.

Bluetooth HP 620 toimi hyvin Windows 7, mutta ei Windows 8. Kokeile kuljettaja ensimmäinen HP: n sivustolla. Jos se ei toimi, yritä asentaa sen käyttämällä yhteensopivuustilassa menetelmällä.

Jos sinulla on Compaq CQ58 tai muita Compaq mallit, kokeile tätä ajuria HP: n sivustolla .

Lenovo

Sen sijaan että menisit Lenovon sivuston, Lenovo B320 ja muut Lenovo mallit, siirrysuoraan Broadcomin sivuston (kuljettaja valmistaja) ja saada kuljettaja sieltä.

Lenovo G450, vaikka, kokeile tätä kuljettajan Lenovon sivustolla .

Ja jos sinulla on Lenovo G580, olet menossa halua mennä täällä Lenovon sivustonsijaan.

Medion

Medion kannettavat tietokoneet, kuten Medion Akoya P6635, käyttää Intelin Centrino integroitu Wireless-N Bluetooth 4.0. Hanki viimeisimmät kuljettajan Intelin sivustolla , koska Medion ei tarjoa tukea lainkaan niiden päällä.

Samsung

Samsung Kronos 7 ja muut Samsung malleja voi löytää uusimmat Bluetooth-ohjaimiatästä paikasta Samsungin sivuilla.

Sony

Sony on ollut hidasta julkaista Windows 8 ajureita joidenkin vanhemmat kannettavat tietokoneet, ja saa näin ollenkaan. Jos sinulla on Sony SVE15113en, kokeile tämä uusin Windows 7 kuljettajan Sonyn sivustolla . Saatat joutua asentamaan ajurin yhteensopivuustilassa. Katso ohjeet edellä Dell näin.

Vanhempi Sony kannettavat tietokoneet (kuten VPC-CW290X) käyttävät usein Broadcom Bluetooth-sovittimet. Kokeile tätä kuljettajan Sonyn sivustolla .

Toshiba

Toshiba Satellite Core i5 P855-S5312 ja muiden Toshiban malleja voi käyttää tätä viimeBluetooth ajuri Toshiban sivuston saada se toimimaan.

Jos sinulla on Toshiba Satellite C640-PSC2UG sijaan, kokeile tätä ajuri Toshiban sivustolla .

JÄTÄ KOMMENTTI

Onko sinun valmistaja ja mallinumero ole luettelossa? Oliko listattu ratkaisu ei toiminut? Jätä kommentti tietokoneen mallinumero ja muut yksityiskohdat, ja me autamme sinua korjata sen!

UPDATE

Olemme päivittäneet tämän artikkelin paljon enemmän mallinumero ja valmistajille. Katso, onko mallinumero on listattu!

8 kommenttia: