maanantai 30. kesäkuuta 2014

Opas AGP kelpaa Access Blue Screen of Death Error

"AGP kelpaa Access" BSOD (Blue Screen of Death) virhe voi esiintyä, kun GPU (Graphics Processing Unit) tai visuaalinen käsittely-yksikkö, joka nopeuttaa luominen kuvien on suorittanut luvaton tai muutos AGP (Accelerated Graphics Port) muisti . Se on osoitus bugi tai ongelma asennetun näytönohjaimen tai vanhentunut BIOS (Basic Input / Output System). Useimmissa tapauksissa tämän BSOD virhe, asennetun näytönohjaimen ei ole testattu kunnolla, tai ei ole allekirjoitettu.

Tämä BSOD virhe tai Windows Stop viestin johtaa menetys tallentamattomat asiakirjoja, ja kehottaa käyttäjä käynnistää järjestelmän. Jos uusi laite on asennettu ennen ulkonäkö BSOD virhe, poistaa laitetta yleensä ratkaisee ongelman.

Tämä BSOD virhe tunnetaan myös nimellä "AGP_INVALID_ACCESS" ja "Windows STOP 0×00000104″, joka ilmoittaa käyttäjälle, että järjestelmä on havainnut kelpaa AGP muistin käyttöön.

"AGP kelpaa Access" BSOD virhe liittyy aina videolaite tai asennetun laitteen ajuri. Voit korjata tämän BSOD virhe, sinun täytyy tarkistaa välinen yhteensopivuus video laite, ajuri, ja video sovitin. Voit tehdä tämän tarkistamalla laitteiston malli ja tietojen viralliset sivustot näitä laitteita. Voit myös tarkistaa download asema Nvidia ja Intel video ajurit yhteensopiva versio kuljettaja. Voit päivittää ohjaimen tai asentaa version, joka on yhteensopiva järjestelmä ja asennetuista laitteista.

Kannettavien akut FUJITSU-SIEMENS Amilo Pro V2030 V2035 V2055 V3515

On myös mahdollista, että BSOD virhe johtuu laiteviasta, jonka voit tarkistaa laitteisto-diagnostisia ohjelmistoja.

Jos BSOD virhe johtuu vanhentunut BIOS, tarkista tietokoneen valmistajaan saada uusin BIOS-versio. Jos ongelma toistuu, kun päivittää BIOS, BSOD virhe saattaa johtua parametri-asetuksia, jotka on ylikellotuksen prosessorin ja muistin asetukset.

Kuten aina jätä kommentteja tai kysymyksiä alla kommentit osiossa tai kysyä meiltä kysymyksiä Kannettavien akut Fujitsu Siemens Amilo V5515 V5535 V5555 LA1703  .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti