maanantai 16. kesäkuuta 2014

Poistaminen käytöstä Windows Services turvallisesti

Olet ehkä kuullut internetistä tai ystävä, joka poistamalla tarpeettomat ja käyttämättömät Windows Services voisi nopeuttaa tietokoneen.

Älä huoli, olet täysin oikeassa. Kuitenkin, sinun täytyy olla varovainen, mitä palveluja päätät poistaa.


WINDOWS PALVELUT-VALIKKO

Päästä valikon käytöstä ja mahdollistavat palvelut, valitse Käynnistä (Windows-näppäin + X Windows 8), klikkaa haku-ruutuun ja kirjoita services.msc ja suorita ohjelma se antaa sinulle.

Disabling Windows Services 
Sen pitäisi näyttää tältä.

Sisällä ohjelman, saat listan palveluista sekä niiden nimen, kuvauksen ja niiden tilan. Jos haluat poistaa palvelun, oikea-klikkaa sitä ja valitse Lopeta. Valitsemalla Käynnistäuudelleen palveluun.

Pääsääntöisesti, yritä sotkea liikaa Windows Services – jos poistat nämä palvelut, ohjelmat, jotka ovat riippuvaisia ​​niistä ei toimi, ja et halua ottaa riskiä Messing tietokoneen. On joitakin Windowsin palvelut kuitenkin, että olet todennäköisesti ei ole tarvetta. Ne ovat:

Disabling Windows Services 
Tässä lista kaikista Windows Services tietokoneellesi.

Windows Biometriset Service

Windows Biometriset Palvelu on kaappaaminen biometrisiä tietoja. Periaatteessa tavaraa kuten sormenjälki skannereita. Jos et käytä näitä, poista se.

Windows CardSpace

Tämä on turvallisuuden kortteja. Jälleen kerran, jos et käytä sitä …

Windows Media Center Services

Mitään alkava Windows Media Center voidaan poistaa käytöstä, jos et käytä Windows Media Center. Windows Media Center ei ole sama asia kuin Windows Media Player ja Media Center on jotain, että hyvin, hyvin harvat ihmiset käyttävät.

Faksi

Jos video tappoi radio tähti, sitten kirjaimellisesti kaikenlaista nykyaikaisen viestinnän tappoi faksi. Jos jostain syystä sinun pitää vielä käyttää faksit, pitää tämä ominaisuus – jos tämä ei ole, ota se pois päältä.

Parental Controls

Tämä yksi on Windows Vista ja pysyy läsnä Windows 7 vuoksi taaksepäin yhteensopivuus. Poistaa sen, jos et tarvitse sitä.

Remote Desktop Services

Mitään alkaa Remote Desktop voidaan poistaa käytöstä, jos et käytä mitään palveluita, jotka pyörivät tämän. Se on myös hyvä idea, koska jotkut virukset voivat sallia tietokoneen ohjata etänä, ja te ette halua. Huomaa, että virallista Windows huoltoasentajat hyödyntää Remote Desktop auttaa sinua korjata tietokoneen, niin pitää tämä mielessä.

WINDOWS SERVICES: BOTTOM LINE

Tärkeintä on, valtaosa palveluista toimii Windows kulloinkin ovat ratkaisevan tärkeitä järjestelmän ja ei pitäisi poistaa käytöstä. Jos näet salaperäinen palveluja, jotka näyttävät ne voisivat olla ilkeä, tehdä nopeasti Google-haku ennen kuin poistaa niitä. Älä mene noin käyttöön tai poistamalla käytöstä palveluja, jos et tiedä, mitä he tekevät – mutta useimmat valinnaiset palvelut kertoo mitä ohjelmaa käyttää niitä ja mistä syystä. Esimerkiksi palvelu käynnissä Skype kertoo, että – ja jos et halua käyttää Skype (tai et käytä sitä tällä hetkellä) poista se käytöstä ja käynnistä se, kun sitä tarvitaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti