maanantai 16. kesäkuuta 2014

Siirtyminen Mac PC – From Alias ​​Oikotie

Koska Mac-käyttäjä, luultavasti osaavat luoda Aliases nopeasti käyttää usein käytettyjä tiedostoja ja ohjelmia. Mutta entä kun siirryt Windows PC?

Windows käyttää laajasti oikoteitä, jotka toimivat samalla tavoin kuin OS X peitenimet, antaa käyttäjälle nopean pääsyn tiettyjä tiedostoja tai ohjelmia suoraan Windowsin työpöydältä tai navigointi-osiossa ikkunan. Tämä opas pääset alkuun hallintaan pikakuvakkeet tietokoneen.

Alla olevassa kuvassa näkyy, kuinka pikakuvakkeet etsiä ohjelmaa, kansioiden ja tiedostojen vastaavasti. Huomaa, että kaikissa tapauksissa, pikakuvake tunnistetaan nuolisymbolin sisällä kuvaketta. Ensimmäinen on tiedoston pikakuvakkeen, ja toinen on ohjelma oikotie.

Switching From Mac to PC – From Alias to Shortcuts 
1. Tiedoston pikakuvake; 2. Ohjelman pikakuvake.

Pikakuvakkeen luominen on erittäin helppoa. Ensinnäkin navigoida sijainti tiedoston tai ohjelman, jonka haluat koska aihe oikotie. Klikkaa hiiren oikealla tiedoston tai ohjelman ja valitse Luo pikakuvake. Näet sitten pikakuvakkeen samassa ikkunassa kuin alkuperäinen kohde. Pikakuvake tunnistetaan nuolen sisällä kuvaketta. Nyt vedä pikakuvake haluamaasi sijaintiin.

Jos teet pikakuvakkeen kansioon, voit myös vetää pikakuvakkeen suosikkeja osa Vasen puoli teidän avoimesta ikkunasta. Pikakuvake sitten aina saatavilla yhtenä suosikkejasi, joten voit käyttää sitä vasemmalta ruudussa tahansa avoimesta ikkunasta. Tämä on vaihtoehto, jolla pikakuvake työpöydälle.

Jos et enää halua erityisesti pikakuvakkeen, voit poistaa sen oikealla klikkaamalla sitä, valitsemalla Delete avautuvasta valikosta. Kun teet tämän, ei ole vaaraa, että poistaisit alkuperäisen kohteen. Vain pikavalinta poistetaan.

Aivan kuten vanha Mac toiset nimet, voit nyt saada teidän säännöllisesti käytettyjä tiedostoja ja sovelluksia nopeasti ja helposti pikakuvakkeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti