maanantai 16. kesäkuuta 2014

Eikö sinulla ole Windows 7 Service Pack 1? Et voi odottaa kauempaa

Jos sinulla tuore Windows 7 asennus ja eivät ole koskaan karanneet iso päivitys Service Pack 1, joka alkaa tänään Windows pääseminen edellyttää nyt tämän päivityksen jatkaa työelämässä. Näet päivityksen osuma Windows Update tulevina viikkoina.

Microsoft Forces Users to Upgrade Windows 7 SP1 



Olet nyt tarvitse saada Windows 7 SP1.

Mikä on Windows 7 Service Pack 1?

Service Pack 1, tai SP1, julkaistiin 09 helmikuu 2011, on massiivinen päivitys, joka voi kestää useita tunteja vanhemmissa tietokoneissa. Windows luo palautuspiste ennen tätä iso päivitys, ja kaatuu ovat melko harvinaisia, mutta voi tapahtua, niin se on hyvä idea varmuuskopioi tiedostot ennen Windows pakottaa päivittämään Windows 7 SP1 ja käynnistä uudelleen.

Mitä Windows 7 SP1 tehdä?

Windows 7 SP1 lisää tuen for Advanced Vector Extensions, Advanced Format 512e, ja Identity Federation Services. Se myös korjaa lukuisia bugeja ja päivityksiä turvallisuutta. Että kaikki kuulostaa erittäin tekninen, mutta luottaa minuun – Tarvitsetko tämän päivityksen.

Onko mitään ongelmia Windows 7 SP1? Mitä jos en päivitä?

Huomaa, että on olemassa joitakin vanhempia sovelluksia, joilla voi olla yhteensopivuusongelmia kerran Windows 7 SP1: n asentamisen. Siinä tapauksessa, kokeile app yhteensopivuustilassa kanssa aiemman Windows-version, kuten Windows XP.

Microsoft ei enää tue Windows 7 kättelyssä, alkaen April 9, joten voidakseen nauttia täyden tuen Microsoft ja uusimmat tietoturvapäivitykset ja päivitykset, mennä eteenpäin ja saada Windows 7 SP1 nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti