keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Opas BOOTLOG KÄYTÖSSÄ Blue Screen of Death Error

BOOTLOG_ENABLED BSOD (Blue Screen of Death) virhe saattaa näkyä aikana alustusprosessia Windows XP, Vista, 2000, 2008 ja Windows 7 ja 8. Se tarkoittaa, että Boot Kirjaaminen on aktiivinen ja hätäsammutus tietokoneen toteutetaan estämään vahinkoja ja tietojen häviämisen. Bootlog sisältää luettelon kaikista ohjelmista, jotka ladataan käynnistyksen aikana, ja sitä käytetään apuna diagnosoida virheitä, että tapahtuu käynnistyksen aikana.


2

BSOD virhe johtuu yleensä epävakaa rekisterin järjestelmä tai vioittuneet tiedostot, kuten vahingoittuneet järjestelmätiedostot, jotka johtavat käynnistyksen virheitä. Vahinkoa järjestelmän tiedostot ovat yleensä aiheutuneet epätäydellinen uninstall ohjelmia, puutteellisia ohjelmistoasennuksia, elpyminen järjestelmän haittaohjelmia ja vakoiluohjelmia hyökkäys, ja käyttö väärin menetelmiä poistamalla sovelluksia ja laitteita.

Tämä BSOD virhe tunnetaan myös nimellä "BOOTLOG_ENABLED" ja "STOP 0x000000B7″. Jotkut käyttäjät Windows-käyttöjärjestelmä on raportoitu tämän virheen, joka yleensä tulee näyttöön alustuksen aikana järjestelmän.

Voit ratkaista "BOOTLOG Käytössä" BSOD käyttämällä Järjestelmän palauttaminen menettelyjä. Tämä prosessi mahdollistaa tietokoneen toipua virheet ja muut ongelmat palauttamalla tietokoneen tilaa aiempaan kohtaan. Voit tehdä tämän napsauttamalla Käynnistä-painiketta, sitten peräkkäin valitse Kaikki ohjelmat, Apuohjelmat, Järjestelmätyökalut ja valitse sitten Järjestelmän palauttaminen. Kun seuraava ikkuna tulee näkyviin, valitse Palauta tietokone aiemman ajankohdan ja valitse sitten Seuraava. Valitse viimeisimmän palautuspisteen luettelosta, joka näkyy näytössä, ja valitse sitten Seuraava. Seuraa ohjeita, jotka näkyvät näytöllä, ja käynnistä sitten tietokone uudelleen, kun palautus on valmis.

Voit myös lataa viimeisin toimiva kokoonpano, joka on elpyminen vaihtoehto kaikissa Windows-versioissa. Käynnistä tietokone ja paina F8-näppäintä, ennen kuin Windows-logo tulee näyttöön. Näin voit käyttää Windows Lisäasetukset-valikko. Nuolinäppäimillä Korosta Viimeisin toimiva kokoonpano ja paina Enter.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti