perjantai 27. kesäkuuta 2014

Fix Your Vanhempien PC Vaikka Home for kesälomakautta

Kotiin kesätaukoa? Pakko käyttää sukulaisen PC ajaksi ja suututtaa kasoittain haittaohjelmia, työkalurivit, virukset ja asukas apps? Omaisilleen PC on alla valtava turvallisuusriski, joten se on hyvä idea korjata sen, näiden luvalla. Seuraavassa joitakin vaiheita voit puhdistaa tähän tietokoneeseen ja antaa sinulle, ja ne, mielenrauhaa. Varmista ja noudata näitä ohjeita ennen kuin teet mitään, että PC, kuten sähköpostin lukeminen, tarkkailun pankkitilit tai ostaa lentoliput.

  1. Hanki järjestelmänvalvojan salasana

    Ennen kuin pystyt tehdä korjaukset sinun täytyy tehdä, tarvitset admin-salasana omistajalta PC. Varmista ja selittää heille, että aiot puhdistaa heidän PC ja tehdä siitä ajaa nopeammin, paremmin ja varmempi. Kun olet tehnyt PC, sinun sukulainen voi vaihtaa salasanan Ohjauspaneelin.

  2. Lataa ilmainen virustorjunta ja haittaohjelmien apps

    Hyvä saalis-kaikki ilmainen virustorjunta sovellus Windows XP, Windows Vista ja Windows 7 on Microsoft Security Essentials . Napata se, asenna se ja ajaa yksityiskohtainen scan. Jos tietokoneessasi on Windows 8, se sisältää Windows Defender. Varmista, että se on ajan tasalla ja Suorita täysi tarkistus.

    Mitä antimalware, ei ole ketään parempi kuin Malwarebytes Anti-Malware . Se on ilmainen ja poimii kun antivirus lähtee pois. Suorita täysi tarkistus ja putsata kaikki se toteaa.

    Kannettavien akut Fujitsu 3S4000-C1S3-04 3S4400-XXXX-04

  3. Poista kaikkien veijari sovellukset

    Katsomaan asennettujen ohjelmien luettelosta Ohjauspaneelin (yleensä alle Lisää / poista sovellus-tai Ohjelmat ja ominaisuudet). Jos et näe mitään kieroa selaimen työkalurivit, veijari apps, spyware-kuormattuna shovelware tai troijalaisia, poista ne tästä. Huomaa, että suhteessa kannattaa pitää joitakin enemmän harmittomalta työkalurivejä, kuten Yahoo!, etenkin jos he ovat niitä täynnä kirjanmerkkejä.

  4. Avata jokaisen web-selain ja palauttaa sen normaaliksi

    Uninstall haittaohjelmia lisäosia, laajennuksia ja työkalurivien löydät. Vaihda hakukone takaisin Google tai Bing, ja muuttaa kotisivu samaan sivustoon. Sinun on avattava jokainen selain, että suhteellinen on asennettu ja hoitaa jokaista yksitellen.

    Fix Your Parents' PC While Home for Summer Break 
    Älä anna vanhempiesi verkkoselaimen muuttua tähän.

  5. Päivitä PC: n kuljettajat heidän uusimmat versiot

    Päivittää kaikki ajurit PC, erityisesti näytönohjaimen ajurit, on parannettava turvallisuutta, vakautta ja suorituskykyä. Voit mennä Laitehallinta Ohjauspaneeli ja päivittää jokainen käsin – tai voit käyttää Kuljettajan Reviver päivittää ne kaikki yhdellä kertaa. Se on sinun!

  6. Katsomaan käynnistyksen sovelluksia

    Open System Configuration ja katsomaan apps, jotka ovat käynnistämässä käynnistyksen yhteydessä. Onko mitään siellä, että ehdottomasti ei kuulu ja aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä? Poista se.

  7. Reboot
  8. Kannettavien akut Fujitsu 3S4400S3S607 3S4400-S1S5-05 3S4400-G1S5-05 

    Kun olet tehnyt kaikki nämä muutokset, käynnistä tietokone uudelleen ja varmista, että kaikki on sujunut ongelmitta.

  9. Anna suhteellinen kiertueen niiden virkeänä PC

    Näyttää suhteellisen ympärillä uuden tietokoneen ja huomauttaa, kuinka paljon nopeammin se käynnistyy ja toimii, ja kuinka monta vähemmän onnettomuuksia on. Myös neuvoa heitä ei tarvitse asentaa mitään lisäosia tai apps että he eivät tarvitse. Selitä miten valita mukautetun asennuksen ja miten poistaa ylimääräisiä sovelluksia asennettaessa asioita, kuten Java. 
    Sen jälkeen toivoa parasta, mutta siellä on hyvä mahdollisuus sinun täytyy tehdä se uudestaan ​​ensi vuonna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti