perjantai 20. kesäkuuta 2014

Yhdeksän askelta ja vanha tietokoneesi toimii kuin uusi!

Tässä luettelo vaiheet tehdä vanha tietokone alkaa toimia kuin uutena, lue lisätietoja alla siitä, miten toteuttaa jokainen.

ReviverSoft Nine-Step Plan 

  1. Suojaa tietokoneesi
  2. Poistaa tarpeettomia sovelluksia
  3. Lopeta ohjelmia käynnissä käynnistyksen
  4. Suorita Windows Update
  5. Päivitä tietokoneen ajurit
  6. Suorita Levyn uudelleenjärjestäminen
  7. Uninstall Selainten lisäosat
  8. Suorita Windows Registry Scan
  9. Eheyttää kiintolevyn

Seuraavassa on kunkin vaiheen suoritusjärjestyksen, jossa on tietoja siitä, miten tehdä jokainen riippumatta siitä mikä Windowsin versio sinulla on. Jos olet silti saanut kysyttävää yhdeksän askeleelta suunnitelma kun luet tätä, jätä kommentti täällä blogissa, tai lähetä meille vastauksen twitter , ja saamme takaisin niin pian kuin mahdollista.


Vaihe 1: Suojaa tietokoneesi

Ennen kuin aloitat yrittää korjata kaikki ongelmat tietokoneen ja suorittaa tarvittavat huolto-, varmista ensin ei ole turvallisuuteen liittyviä ongelmia tietokoneen, kuten viruksia tai haittaohjelmia. Jotkin haittaohjelmat ja virukset voivat aiheuttaa merkittävää suorituskyvyn ongelmia. Et voi poistaa niitä läpi tyypillisiä Software Removal menetelmät, joten se on aina parasta käyttää luotettu ja hyvämaineinen turvallisuus sovellus.

ReviverSoft suosittelee kaksi hakemusta, joista toinen kantaa kustannukset ja toinen on ilmainen.

Norton Internet Security on vuosikymmenen kestäneen maine turvotus tietokoneen ja tehdä siitä hidas ja vaikea käyttää, mutta viime vuosina se on tosiasiallisesti ollut täysin päinvastaista, että. Norton nyt käyttää vähän resursseja ja tarjoaa turvallisuuden taso, joka on tehnyt Editors 'Choice keskuudessa tietoturvaohjelmisto arvostelijoita.

Meidän ilmainen suositus on Malwarebytes Anti-Malware . Malwarebytes on pitkään ollut suosikki tietoturva sovellus teknisiä ihmisiä (Kuulimme jopa tarinoita, joissa teknisen tuen ihmiset muilta turvallisuuteen suositella Mawarebytes asiakkailleen). Hakemus on tunnettu sen kyky havaita lähes kaikkia haittaohjelmia.

Ladata ja suorittaa yhden tai molemmat näistä hakemuksista ja suorita järjestelmän tarkistus kullekin varmistaa, että tietokone ei ole vaarantunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti