perjantai 13. kesäkuuta 2014

Useat Ratkaisuja Laptop hidastuu

Tilanne: hidastumisesta

Ehkä voit mitata kannettavan tietokoneen nopeus sekuntikello ennen johtopäätösten tekemisestä. Todennäköisemmin, huomaat, että kuvat tai sivustoja, jotka käytetään avaamaan nopeasti ja virheettömästi nyt vievät liikaa aikaa.

Jos olet kertoa itse, "Tämä ei kestänyt niin kauan ennen kuin" kannettavan tietokoneen voi itse asiassa olla hidastumassa.



Mitä seuraavaksi Move käyttäjäksi?

Mitä tehdä, kun tämä tapahtuu? Heittää pois vanha tietokone kannettava tietokone ja ostaa uusi ei tarvitse olla ainoa vaihtoehto. Ja jos olet kuten monet käyttäjät, ei väliä kuinka halpa tietokoneet tullut, välitön korvaaminen ei ole listaa valintoja ollenkaan.

Onneksi hidas tietokone ei useinkaan ole kuolemantuomio se: on olemassa monia syitä mahdollinen hidastuminen. Käyttämällä helppo seurata menetelmiä ja ohjelmistotyökaluja helposti saatavilla, nämä ongelmat ovat myös helppo korjata.

Accidental, Epäluuloisena Incidental

On yhtä suuri mahdollisuus, että hidas reaktio on seurausta jotain olet tehnyt, tai se voi olla seuraus jostain Windows on tehnyt. Sinun tulisi vastata mahdollisuus, että jotain harmittomia, jotain aihetodisteita, tai jotain ilkeä tapahtunut saada kannettavan tietokoneen hidastaa.

Seuraavat opas voi auttaa sinua distill muutamia yleisimpiä syitä, ja niiden yleisin korjaustoimenpiteitä.

Niistä onnettomuuden vuoksi:

Laitteisto hidastuminen tai jakautuminen: Ei, sinun ei tarvitse avata kannettavan tietokoneen, mutta on tärkeää saada mahdollisimman laitteisto maladies pois tieltä ensin. Tämä on erityisen totta, jos kannettava tietokone, on kannettava laite, on viime aikoina kärsinyt pudota tai kolhi lähes kaikenlaista.

  • Anna kannettavan tuulettimen kuunnella ja tuomari jos se pörinä tai ei virtaa ilmaa – ylikuumeneminen voi hidastaa järjestelmää.
  • Kuuntele kiintolevyn tekemättä Klikkaamalla Äänet (monia nykyajan asemat, etenkin kannettavan solid-state drives, ovat pääosin hiljaa).
  • Varmista, että kaikki muisti on käynnissä. Hiiren kakkospainikkeella tehtäväpalkissa ja valitse Tehtävienhallinta. Valitse Suorituskyky-välilehti.Katsokaa vasemmassa alakulmassa klo Fyysinen muisti. Jos muistin määrä – 4007 vastaa 4GB, esimerkiksi – ei vastannut sitä, mitä muistat kuin kannettavan tietokoneen toiveiden, ehkä pitänyt vaihdettavan muistimoduulin lakata toimimasta.

Why is my laptop slowing down and what can I do to fix it? 
Tarkista Suorituskyky-välilehti Ohjauspaneelin nähdä, jos muistia on lakannut toimimasta.

Niistä epäilyttäviä syitä:

Haittaohjelmia tai vakoiluohjelmia: Vaikka uutinen on täynnä niitä, sinun ei välttämättä tarvitse olla kauhutarina. Kuitenkin, tämä on toinen mahdollisuus saada pois tieltä ensin.

  • Muistella sähköpostiosoitteesi ja onko olemassa asiakirjoja olet ladannut, jotka ovat voineet epäilyttäviä.
  • Luotetaan nykyistä virustorjuntaohjelmisto, tai harkitse päivittämistä toisen tuotteen. Sovellukset Norton ja ESET kuuluvat palomuuri lisäksi mitä tarjotaan Windows ja skannaa yksitellen.

Niistä satunnaiset syyt:

Viallinen päivityksiä, kuten Windows-päivitykset: Muistele ensi hetkestä huomasit kannettavan tietokoneen käynnissä hitaasti. Oliko se sen jälkeen tietyn päivityksen, joko kolmannen osapuolen ohjelmisto, joka kysyi lupaa, tai äskeittäin Windows-päivitykset?

  • Uninstall kolmannen osapuolen ohjelmisto ja asenna: vaihtoehtoisesti, varsinkin jos ohjelmisto on pari vuotta vanha, katso onko päivitetty versio, joka on suunniteltu Windows 7 tai 8.
  • Kumoa Viimeisimmät asennukset Java, Flash tai Adobe: näitä sovelluksia, koska ne ovat lähes aina käynnissä taustalla, ja joskus keskeyttää seisokit, voi aiheuttaa ongelmia. He joustavasti asentaa myöhemmin, usein ilman tapaus.
  • Ovat Windows diagnosoida sen sinulle: From Start Menu tai Käynnistä näyttö, kirjoita Ohjauspaneeli ja valitse Vianmääritys. Tämä johtaa sinut ikkunaan erilaisia ​​vaihtoehtoja löytää ja korjata ongelmia ohjelmiston.

    Why is my laptop slowing down and what can I do to fix it? 
    Windowsin Ohjauspaneelista tarjoaa erilaisia ​​vianmääritysratkaisuja.

  • Liian vähän muistia cache: Jos tietokoneessa on 2 Gt tai vähemmän muistia ja toimii Windows XP tai uudempi, se tulee voimakkaasti riippuvaisia ​​kiintolevyn välimuistin venyttää suorituskykyä. Cache tarkoittaa sitä, että Windows käyttää ylimääräistä kiintolevytilaa muistia.
  • Turhien lisäosat: Nämä ovat sovelluksia, jotka toimivat taustalla selaimen, ja voivat merkittävästi haitata suorituskykyä. Internet Explorerissa, valitse Työkalut (vaihde), napsauta Internet-asetukset, ja siirry Ohjelmat-välilehti. Poista kaikki lisäosat, joita et käytä aktiivisesti, tai ne kaikki kerralla – selaimessa toimivat edelleen.
  • Clearing selaushistorian on joskus yksinkertaisin korjauksen hitaasti laptop. Internet Explorerissa: n valikkoriviltä Työkalut (vaihde) ja Poista selaushistoria.

Why is my laptop slowing down and what can I do to fix it? 
Poista selaimen Internet historiaa nopeuden lisäämiseksi.

Johtopäätös: Ei paniikkia, mutta Take Action

Lopulta on jotain sanottavaa uusin ja suurin. Mutta siellä on myös torjuttavissa vanhentuneeksi – yleensä, jos tietokoneessa on alle viisi vuotta vanha, sinun pitäisi pystyä toimimaan lähes mihin tahansa nykyisen ohjelmiston.

Jos olet varma, että olet suunnitelmallista ja järjestäytynyttä about your korjauksia – jos yksi menetelmä ei toimi, siirrytään seuraavaan – niin olet varmasti lopulta osui ratkaisu. Onnea ja onnellinen metsästys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti