perjantai 27. kesäkuuta 2014

Muuta laajennettu valikossa Asetukset Start Menu Reviver 2

Niille Kiinnostaisiko sinua tavalla, että Käynnistä-valikko Reviver 2 toimii tämä video on sinua varten. Tässä on, miten mukauttaa tapaa laajennettu valikko toimii Start Menu Reviver.

Video Transcript: 
Hei te, Mark täällä ReviverSoft. Tänään aion näyttää sinulle joitakin lisäominaisuuksia Start Menu Reviver ja joitakin lisäasetuksia; ja nimenomaan siitä laajeni valikosta Käynnistä-valikko Reviver. Nyt laajennettu valikko on mitä me kutsumme valikosta voit avata joko napsauttamalla kaikki sovellukset tai voit myös avata sen vain siirtämällä osoittimen reunaan Start Menu Reviver ja ne laajentavat pois normaalista alueen Start Menu Reviver.

Oletuksena tämä osoittaa työpöydän sovelluksia. Voit myös hiirellä klikkaa nähdäksesi kaikki sovellukset, näet moderneja sovelluksia, ja sitten voit myös klikata tähän kansioon, joka vie sinut kansionäkymä ja sinulla useita eri vaihtoehtoja myös täällä. Joten voit tarkastella kansiota Käynnistä-valikossa. Nyt Start Menu kansio on eräänlainen perinteisen hierarkian että haluat nähdä Windowsin 7 ja ennen Käynnistä-valikosta, jossa sinulla sovelluksia lajiteltu kansioihin.

Voit myös katsella Omat tiedostot, voit myös nähdä viime eriä, joten kohteita, jotka olet äskettäin avannut. Voit myös valita mukautetun joka on, jos voit valita kansion, että näytät sisältöjä laajennetussa Käynnistä-valikon; joten siellä on melko vähän kokoonpano, voit tehdä täällä, mutta voit myös muuttaa mitä näet oletusarvoisesti, kun avaat laajennettu valikko.

Voit tehdä tämän menet Asetukset-vaihtoehto ja valitse Käynnistä-valikko-asetukset ja sitten sisällä Käynnistä-valikon asetukset, on oikeastaan ​​vaihtoehto tässä, että sanoo, "laajennettu valikko ilmestyy teksti:" ja voit valita joko apps tarkastella tai kansiot näkyviin niin olen m aio pitää kaivoksen apps katsella mutta jos valitset kansion näkymä se avaa kansion näkymän. Jos et valitse "Advanced", voit myös valita, joko apps katsella puolella tai kansion näkymä side, mitä näkyy siellä oletuksena.Kannettavien akut Fujitsu-Siemens Esprimo Mobile V5515 V5535 V5555 DPK-X90L-SS-06 EFS-SA-22F-06

Juuri nyt se näyttää työpöydän sovelluksia oletusnäkymäksi sisällä apps mieltä. Jos haluaisin nähdä kaikki sovellukset, voin valita, että ja jos haluaisin nähdä uusimmat kohteet oletushakukoneekseni sitten valita, että. Sitten vain tallentaa nämä vaihtoehdot sitten seuraavan kerran avaat laajeni valikossa voit nähdä se nyt näyttää minulle kaikki minun sovelluksia, koska päätin, että oletuksena. Sitten jos menen kansioon mielestä se osoittaa minulle viime sovelluksia.

Niin, se on erittäin nopea ja helppo tehdä, että jos et tiedä mistä etsiä. Toivottavasti tämä video on hyötyä sinulle ja jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja, ota rohkeasti jättää ne kommentit alla ja otan mielelläni vastata niihin. Okei, kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti