tiistai 17. kesäkuuta 2014

Speed ​​Up Your verkkoliitännän TCP Optimizer

TCP Optimizer

Internet-tekniikka on tullut kehittyneempiä ja intuitiivinen, se on helppo unohtaa, että siellä on melko monimutkainen protokollat ​​takana jokainen sivusto, YouTube-video tai online-peli. Nämä protokollat ​​hallita kaikki osa tiedonsiirron, ja ovat syy voimme nauttia sisältöä saatavilla verkossa tällaisia ​​luotettavuus.

Ja koska tietokoneet ovat usein vapautetaan "yksi koko sopii kaikille"-tyyliin kokoonpanoissa, se on melko yleinen, että Windows-kokoonpano ei tee useimmat Internet-yhteyden. Mutta menemättä kouluun tulla verkkoon teknikko, miten on tietää, mistä aloittaa, kun se tulee optimoimalla verkkoyhteys?


No, onneksi TCP Optimizer on vapaasti käytettävissä apuohjelma , joka automaattisesti säätää Windowsin rekisterin ja verkkoasetukset tehokkaimmin hyödyntää Internet-yhteys.


TCP Optimizer
TCP Optimizer vaikuttaa monimutkaiselta, mutta optimaaliset asetukset tarpeeksi usein. 

TCP – tai Transmission Control Protocol – on yksi keskeinen standardien Internet tiedonsiirto perustuu. Ilman sitä ei olisi World Wide Web, ei latauksia, ja ennen kaikkea, ei Internet – ainakaan kuin me sen tunnemme.

Keski-asia, että TCP accomplishes on varmistaa, että kaikki joukko datapaketteja lähetetään tietokoneeseen on valmis ja vastaa sitä, mitä on lähetetty. TCP jos se havaitsee paketit olivat kadonneet tai vioittuneet, pyytää korvaavan paketit antajan tietojen tarvittaessa ja järjestää paketit oikeassa järjestyksessä.

TCP Optimizer käyttää erityisiä algoritmeja ja innovatiivinen kaistanleveys-viive, joka havaitsee parhaat mahdolliset asetukset tietokoneen ja internet-yhteyden. Sitä voidaan käyttää aloittelijat ja asiantuntijoiden keskuudessa, jotka tarjoavat sekä automaatio-tai hienosäätöä valmiudet.

Kuinka käyttää TCP Optimizer

Hyödyntää TCP Optimizer automaattinen optimointi toimintoja:

  • Lataa TCP Optimizer.
  • Oikea-klikkaa sitä ja valitse Suorita järjestelmänvalvojana. Sinun täytyy olla kirjautunut järjestelmänvalvojana tai on unohtunut tehdä tämä.
  • Varmistettava Yleiset-välilehti on valittuna.
  • Aseta enintään kaistanleveyttä internetyhteys kilobittiä sekunnissa. Koska Internet-palveluntarjoajat usein listata yhteysnopeuden megabittiä sekunnissa, voit muuntaa yksinkertaisesti kertomalla 1000 (eli 10 megabitin yhteys vastaa 10000 kilobittiä). Tämä ei tarvitse olla tarkka – vain tehdä paras arvaus perustuu Internet suunnitelman olet käyttänyt.
  • Valitse verkkosovitin, joka yhdistää tietokoneen Internetiin. Yleensä valita langallisen tai langattoman.
  • Valitse Optimal Settings alaosassa ikkunan.
  • Osoita Apply Changes valitse sitten OK.
  • Käynnistä tietokoneesi uudelleen, kun prosessi on valmis.

Tämä aiheuttaa usein dramaattista parannusta verkon suorituskykyä poikki monenlaisia ​​sovelluksia.

Going edelleen

Parantamista voidaan oli käsin säätämistä asetukset. Kuitenkin varoituksen sana on paikallaan, sillä väärä asetuksia voi todella heikentää suorituskykyä merkittävästi. Onneksi päättäjät TCP Optimizer tarjoavat käyttäjälle foorumeita, joissa kunnianhimoinen voivat oppia, miten parhaiten määrittää ja säätää asetuksiaan vieläkin paremman suorituskyvyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti