lauantai 28. kesäkuuta 2014

Windows Pääsyominaisuudet paremmin navigoida Windows

Tässä artikkelissa, me puhumme Windows Pääsyominaisuudet. Windows Pääsyominaisuudet ovat ominaisuuksia jokaisessa Windows-version, joka mahdollistaa helpomman navigoinnin käyttöjärjestelmän kautta, ja ne löytyvät avaamalla Ohjauspaneeli ja klikkaamalla Helppokäyttökeskuksen. Windows-versioissa edellisen Windows 8, klikkaa Käynnistä ja Ohjauspaneeli päästä Ohjauspaneeli. Windows 8, on olemassa monia erilaisia ​​tapoja: suosittelemme hiiren kakkospainikkeella vasemmassa alakulmassa näytön Työpöytä-tilassa ja valitsemalla Ohjauspaneeli Pikahakuvalikko. Tai, voit avata aloitusnäyttö ja kirjoita Ohjauspaneeli.

Koska Windows Pääsyominaisuudet ovat iteratiivinen (kuten Microsoft haluaa laajentaa esteettömyyttä laajempi yleisö joka julkaisulla), me voidaan kattaa luettelon niistä löytyy Windows 8. Useimmat näistä ovat läsnä vanhemmissa Windows-versioissa, mutta yksi niistä on uusi. Tässä sitä mennään!

Kaikki Windows Pääsyominaisuudet voidaan kiinnittää tehtäväpalkkiin Windows 7 ja 8, ja aiemmissa Windows-versioissa, on kiinnitetty Käynnistä-valikosta tai työpöydän sijaan. Kannettavien akut Fujitsu V6535 V6545 V6555 BTP-B5K8 BTP-B7K8

SUURENNUSLASI

Magnifier on apuohjelma, jonka avulla voit muuttaa fontin kokoa, kuvake ja laatta koko, tai vain suurentaa osan ruudusta, jos sinulla on vaikeuksia lukea tai nähdä mitä se on sinun zoomaus. Suurennuslasin voidaan ottaa tarkemmin valitut tuotteet (eri tasoilla suurennus) tai katsot negatiivinen värejä.

Using Windows Accessibility Features to better navigate Windows 
Suurennuslasin toiminnassa.

ON-SCREEN-NÄPPÄIMISTÖ

On-Screen-näppäimistön avulla voit kirjoittaa ilman näppäimistöä käyttäen hiiri, joystick, tai jopa kosketusnäyttö – mutta tämä ominaisuus on tyypillisesti käytössä automaattisesti kosketusnäytön Windows tablettia. Se voi olla viritetty Windows 8 kautta käyttö hurmaa baarissa. On-Screen-näppäimistö voidaan käyttää näppäimistö-ilmaiseksi tietojen syöttämistä tai korvata rikki näppäimistö.

Using Windows Accessibility Features to better navigate Windows 
Näytön näppäimistö Työpöytä-tilassa.

KERTOJA

Kertoja tekee tietokone lukea tekstiä ruudulla, joka on hyödyllinen, jos se on luettavissa tai olet näkövammaisen. Muista ottaa tämän ominaisuuden, jos sokea ystävä tai sukulainen tarvitsee saada jotain tehdyksi tietokoneella. Voit käyttää tätä toimintoa mahdollistamalla se Helppokäyttöohjelmat ja ottaa se lukea mitä ruudulla tai mitä on korostettu.Kannettavien akut FUJITSU-SIEMENS Amilo Pi2512 Pi2515 F/PA 1510 L50-3S4000-S1P3

PUHEENTUNNISTUS

Puheentunnistus käytetään voit vuorovaikutuksessa tietokoneen ääneen, sanelee tekstiä ja antavat muutoin komentoja. Käytä sitä jos haluat työskennellä ilman hiirtä tai mieluummin puhuu kirjoittamalla – tämä voi säästää satoja dollareita puheentunnistus ohjelmia ja, niin kauan kuin sinulla on hyvä mikrofoni ja ovat valmiita tekemään satunnaisia ​​korjaus, sinun pitäisi olla kunnossa. Tämä yksi on yksinomaan Windows 8.

PERSONOINTI

Personointi voit nipistää tietokoneen tehtäväpalkissa, tausta, laatat, näytön resoluutio, fonttikoko ja näytönsäästäjä, joukossa lukuisia muita ominaisuuksia. Nipistää tämä jos et halua eri esteettisiä tai vaikeuksia liikkua järjestelmä kuin se on nyt. Personointi pääsee klikkaamalla hiiren oikeaa painiketta työpöydällä ja valitsemalla Mukautakautta tai Ulkoasu ja mukauttaminen Control Panelin tai klikkaamallapersonointitietojen Helppokäyttökeskuksen valikosta.

Using Windows Accessibility Features to better navigate Windows 
Mukautusruudulta Windows 8.

PIKANÄPPÄIMET

Pikanäppäimet avulla voit tehdä työn nopeasti tehtäviä, jotka muuten vaativat paljon mousework. Kokeile Alt + Tab voit selata läpi nykyisen ohjelmia!

STICKY KEYS

Sticky Keys avulla voit aktivoida pikanäppäimet yksi näppäin kerrallaan sen sijaan, painaa niitä samanaikaisesti – hyödyllistä, jos sinulla on vaikea näppäimistöltä. Sticky Keys, kuten kaikki muukin tässä artikkelissa, voi olla päällä Helppokäyttökeskuksen valikosta.

FILTER KEYS

Suodatin Keys käytetään sivuuttaa tahattomia painalluksia – jos sinulla on ongelmallista näppäimistö, joka pitää kirjoittaa asioita et sitominen, saatat haluta tutkia tätä. Suodatin Näppäimet voi auttaa sinua diagnosoimaan mitä avaimet erityisesti antavat sinulle kysymyksiä, tai estääkseen sen asioita ilman ostaa korvaavan näppäimistö.

HIIRINÄPPÄIMET

Näppäimet hiirenä avulla voit käyttää nuolinäppäimillä tai numeronäppäimistön sijaan hiirellä. Hyödyllinen jos menetät tai rikkoa hiirellä ja vielä navigoida ilman sitä.

Yhdessä että käyttäjä pystyy navigoimaan Windowsiin rikkoutuneita laitteita, Pääsyominaisuudet ovat myös hyviä ihmisiä, jotka ovat eri tavoin abled kuin toiset. Hyödyntämällä näitä ominaisuuksia, monet ihmiset saavat koko Windows-kokemus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti