keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Opas PERUUTA VALTION Valmiiden kansainvälisen arviointiryhmän Blue Screen of Death Error

CANCEL_STATE_IN_COMPLETED_IRP BSOD (Blue Screen of Death) virhe saattaa näkyä aikana alustusprosessia Windows Vista, XP ja 2000, ja Windows 7 ja 8. Se syntyy, kun kuljettaja on toteuttanut virheellisestä käytöstä tai kun konflikti kahden laiteohjaimet tapahtunut. Virhe johtaa automaattinen sammutus tietokoneen vahinkojen ehkäisemiseksi ja mahdollisen datan menetys tallentamattomat työt.

Tämä virhe tapahtuu, kun kansainvälinen arviointiryhmä (I / O-pyyntö Packet) valmistui normaalisti ilman peruutus, mutta Peruuta rutiini maksoi kuljettaja. BSOD tuloksia, kun kuljettaja että päätökseen toteuttamista kansainvälisen arviointiryhmän yritti peruuttaa sen jälkeen, kun kansainvälinen arviointiryhmä teloitettiin. Virhe tapahtuu myös, kun kaksi kuljettajaa yrittänyt käyttää samaa kansainvälinen arviointiryhmä, mikä tarkoittaa, että virheellinen toiminta teloitettiin.


Tämä BSOD virhe tunnetaan myös nimellä "CANCEL_STATE_IN_COMPLETED_IRP" ja "STOP 0×00000048″. Jotkut käyttäjät Windows ovat raportoineet tämän virheen, joka yleensä tulee näyttöön alustuksen aikana järjestelmä:

CANCEL VALTION valmiisiin kansainvälisen arviointiryhmän

Voit ratkaista CANCEL_STATE_IN_COMPLETED_IRP BSOD virhe käyttämällä viimeisin toimiva kokoonpano, joka on elpyminen ominaisuus kaikissa Windows-versioissa. Se mahdollistaa tietokoneen toipua toimintahäiriöitä lataamalla viimeinen toimiva versio käyttöjärjestelmästä. Voit tehdä tämän, sinun täytyy käynnistä tietokone uudelleen ja valitse sitten F8 kun hahmo-valikko, joka esittelee käyttöjärjestelmä valintoja näkyy ruudulla. Napsauta Lisäasetukset-valikko, käytä nuolinäppäimillä Viimeisin toimiva kokoonpano, ja paina Enter.

Jälkeen Viimeisin toimiva kokoonpano on onnistuneesti asennettu, sinun täytyy käynnistää tietokoneen vikasietotilassa ja poista äskettäin asennetut ohjaimen tai sovelluksen, joka on aiheuttanut virheen. Voit käyttää Vikasietotila Käynnistys Asetukset Windows 8, tai Advanced Boot Options for Windowsin aiemmissa versioissa.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää Kuljettajan Reviver päivittää tietokoneen ajurit. Jos vanhentunut kuljettaja on ongelman syy niin tämä korjaa ongelman.

Voit myös ratkaista BSOD virhe asentamalla uusimmat ajurit piirisarjoja ja näytönohjaimet. Voit tehdä tämän käymällä virallista lataa sivustoja Nvidia, Intel, AMD ja ATI, ja lataaminen asianmukaiset ja uusin versio viallisen laitteen ajuri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti