lauantai 14. kesäkuuta 2014

Vahvistamisesta välkkyä ongelmia tietokoneen monitori

Olet luultavasti lukenut tämän artikkelin puhelimeesi tai toiseen tietokoneeseen, ja haluat tietää miten korjata tietokoneen, joka välkkyy käsistä. Tässä muutamia hyviä vianmääritysvaiheita voit korjata tietokoneen välkkyvä näyttö ja pääset vauhtiin taas!


Mahdolliset syyt

Tietokoneesi lepattaa, koska yksi kolmesta asiasta: huono näytönohjain, huono yhteys tietokoneeseen tai näytön tai näytön, joka on mennyt huonosti.

Tässä on vaiheita voit korjata jokainen näistä ongelmista.

Bad Display Driver

Tässä tapauksessa vilkkuminen on todennäköisesti tapahtuu, kun Windows käynnistyy, mutta ei silloin, kun tietokone alkaa ensimmäisen kerran. Hyvä! Mitä tarvitset tässä käynnistää uudelleen vikasietotilassa . Lukea, että muut artikkelin siitä, miten se tehdään, palaa sitten tänne. Vikasietotilassa, tietokoneessa on käytössä yleinen näytönohjain sijaan.

Kun olet vikasietotilassa, lataa uusin ajuri näytönohjaimen valmistajan tai helpompi tapa, ajaa Driver reviver saada uusimmat näytönohjaimen tietokoneellesi.

Why does my PC's screen flicker? How do I fix it? 
Kuljettajan Reviver on hyvä näytönohjain päivityksiä.

Käynnistä sitten uudelleen normaalissa tilassa, ja vilkkuminen pitäisi kadota.

Huono yhteys

Tämä on erityisen todennäköistä käytät VGA-kaapelia tietokoneen ja näytön.

Why does my PC's screen flicker? How do I fix it? 
Tämä on mitä VGA kaapeli näyttää. 

Koska VGA-kaapelit ovat analogisia, puuttuvia pin, löysä kytkentä tai muu tukos aiheuttaa monia näyttö kysymyksiä, kuten välkkyviä, huono väri ja niin edelleen.

Kokeile toista kaapelia, tai kokeile samaa kaapelia toiseen tietokoneeseen, ja katso, jos ongelmat jatkuvat. Jos yrität toista kaapelia ja se on edelleen välkkyy, ongelma voi olla monitorin loppua – katso alla. Jos yrität samaa kaapelia toiseen tietokoneeseen ja se välkkyy, vaihda kaapeli.

Bad Monitor

Näytöt mennä huonosti jälkeen jonkin aikaa, varsinkin jos sinulla on vielä suurempi Kuvaputkinäytössä sijaan litteät LCD-tai LED-näyttö. Kokeile eri näytön laitteistosi kokoonpanon ja katso, jos vilkkuminen ongelmat jatkuvat. Jos ei, vanha näyttö on huono, jos ongelmat ovat edelleen olemassa, kokeile muita ratkaisuja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti