maanantai 16. kesäkuuta 2014

Opas WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR Blue Screen of Death

VIRHE NIMI: WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR

STOP-koodi: 0×00000124

A guide to the WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR Blue Screen of Death 
Mitä tämä virhe näyttää Windows-versiot ennen 8. Huomaa, että virhe nimi ei näy.

A guide to the WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR Blue Screen of Death 
Mitä tämä virhe näyttää Windows 8.

Sinulla Blue Screen of Death virhe kutsutaan WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR, joskus esitetty koodin 124 lopussa. Joten on huonoja että hyviä uutisia.


Huono uutinen on, WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR tarkoittaa laitteistosi on kohdannut korjaamaton virhe, aivan kuten se sanoo. Tämä on erittäin vakava asia, mutta ennen kuin mennä ja ostaa uusi kone, voit yrittää selvittää, mitä voit tehdä. Virhe on ainoastaan ​​korjaamaton Windows itse kuitenkin – työsi täällä voisi korjata tämän virheen joko korvaamalla kyseinen osa tai palaamista edelliseen kuljettajalle, jos se on vaikkapa näytönohjain aiheuttaa ongelman. Se on hyvä uutinen.

Kuten aina, ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, on kuljettaja tarkistaa, jos järjestelmä on edelleen hieman toiminnassa. Voit tietenkin asentaa Driver reviver yksinkertaistaa tätä prosessia – jos et, ajaa sitä ennen kuin syötät vikasietotilassa . Jos ei, yritä käynnistää vikasietotilassa, kun käynnistät tietokoneen – Shift + F8 Windows 8, ja F8 tai toisella, valmistajan erityiset näppäintä Aiemmissa Windows-versioissa. Navigoida vikasietotilassa Windows 8, sinun täytyy mennä Advanced Launch Options, which'll käynnistä tietokone ja antaa sinulle luettelon vaihtoehtoja, joista valita. Valitse vikasietotila, tietenkin.

A guide to the WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR Blue Screen of Death 
Paina 6 käynnistää vikasietotilassa.

Sen jälkeen, avaa Käynnistä-valikko / näyttö ja etsi Laitehallinta ja käynnistää sen. Päivitä jokainen ohjaimet tai, jos kuljettaja päivitys aiheutti tämän virheen, roll back kuljettaja mikä aiheutti tämän virheen.

Muut mahdolliset syyt tämän kysymyksen ovat muussa kovalevy, joka voi tarkistaachkdsk tai muutoin muisti, jota voidaan tarkistaa Windows Memory Diagnostic.

Ajaa chdsk tai Windows Memory Diagnostic, avaa Käynnistä-valikko / Start Screen ja etsi myöskään.

A guide to the WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR Blue Screen of Death 
Löytää chkdsk Käynnistä-valikon.

Tämä toimii Windows Memory Diagnostic samoin, ja on jopa helpompaa Windows 8 – avaa aloitusnäyttö ja aloittaa kirjoittamisen.

Jos jompikumpi näistä kohtaavat virhe ajettaessa, tiedät, mikä osa on vaihdettava – jos he eivät, sinun ei pitäisi kohdata virheitä, kun Käynnistä koneesi uudelleen, mutta jos et, se tarkoittaa, että toinen osa laitteistosta — virtalähde tai Jumala varjelkoon, emolevy – on epäonnistunut.

Jos joko virtalähde tai emolevy on epäonnistunut, ota yhteys laitteen valmistajaan ja selvitä vaihtoehtoja. Emolevyn vika tarkoittaa, että voit silti käyttää osia, mutta heidän täytyy olla toiselle koneelle (ja ehkä ostaa Windows uudelleen) ja virtalähteen häiriö tarkoittaa sinun tarvitsee vain vaihtaa se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti