lauantai 28. kesäkuuta 2014

Getting New PC ja säästää rahaa ja ympäristöä Process

Me kaikki tiedämme kustannukset meidän taskukirjoja, kun on aika vaihtaa nykyisen tietokoneiden kanssa päivitetyt mallit. Uusi tietokone, jossa uusinta teknologiaa voi helposti maksaa yli 1000 dollaria. Kuitenkin korvaa tietokoneen ei vain maksaa meille rahassa, mutta se on kallista ympäristöön samoin.


ALATI MUUTTUVASSA TECHNOLOGY

Kun hankit uuden tietokoneen, tiedät, että se ei kestä ikuisesti. Hintalappu varmasti osoittaa, että sen pitäisi. Kuitenkin kauan ennen kiintolevyn kuolee tai puhallin lakkaa toimimasta, uusi tekniikka on tehnyt nykyinen tietokoneen vanhentunut. Katso uusimmat trendit saatavilla tänään kosketusnäyttöjä ja uusia käyttöjärjestelmiä. Käyttöjärjestelmä on päivitettävä, kun uusia versioita käyttöön. Ja kosketusnäyttö on nopeasti tulossa vaatimus rinnalla hiiri ja näppäimistö.

Vaikka tietokone toimii edelleen, uusin ohjelmat vaativat todennäköisesti voit saada isompi kovalevy tai päivitetty käyttöjärjestelmä. Joten, löydät itsesi ostoksilla jotain et voi tuntea kuin tarvitset, mutta tekniikka sanelee, että teet. Joten, mitä teet? Oletteko heittää vanha tietokone pois, vai onko kierrätys vaihtoehtoja? Kannettavien akut Fujitsu Siemens SW8 TW8 LG R410 R510 SQU-805 SQU-804

KIERRÄTYS

Monet voittoa tavoittelemattomat järjestöt ja koulut voivat hyötyä hieman vanhentunut tietokonejärjestelmiä. Näin ne voivat tarjota tietokoneita henkilökunta, opiskelijat ja muut, jotka eivät ehkä pysty varaa uusimmat mallit.

Kierrätys suojaa myös ympäristöä. Jos tietokoneet eivät ole kierrätetään asianmukaisesti, ne voivat vuotaa myrkkyjä ja syöpää aiheuttavia aineita ympäristöön. Lyijyä, elohopeaa ja kadmiumia sijoitetaan takaisin maahan, ilmapiiri, ja pohjavesi, luoden vaaralliset olosuhteet. Kuitenkin monet niistä käytettyjen materiaalien suunnittelussa laitteisto voidaan repurposed.


Tilastot osoittavat, että suurin osa myytäviä tietokoneita pidetään ylijäämä elektroniikka. Vain 15 prosenttia kierrätetään sisällä Yhdysvalloissa.

Getting a New PC and Saving Money and the Environment in the Process 
Tämä ei ole, jos vanhat atk-laitteet menee.

MITEN KIERRÄTTÄÄ

Joten, mitä voi tehdä vanhasta tietokoneesta, kun on aika päivittää? Yksi tapa hävittää se on tarjota sitä myyntiin nettihuutokaupassa tai halua mainoksen. On ihmisiä vähemmän onnekkaita kuin me, jotka mielellään olla meidän vanhoissa tietokoneissa. Tarjoamalla vanhasta tietokoneesta kohtuulliseen hintaan, voit vähentää hankintakulut uusi ja antaa joku muu tietokone.

Vaihtoehtoisesti monet valmistajat tarjoavat ottamaan vanhan tietokoneen, kun ostat uuden. Ne voivat tarjota sinulle pienen määrän käteistä ottamaan vanhan laitteen pois kädet.Kannettavien akut FIC PTT50 PTT51 PTB50 PTB51 XTB70 XTB71

Getting a New PC and Saving Money and the Environment in the Process 
Älä anna tämän olla loppuun kannettavan tietokoneen matkaa.


Sitten siellä on tietoturva. Ennen kuin dumpata että vanha laatikko, varmista päästä eroon kaikki tiedot. Älä ajattele, että lyömällä Poista-painiketta poistaa kaiken, vaan tuhoaminen tai pyyhkimällä kiintolevy on ainoa tapa varmistaa, että kaikki on poistettu. Voit tarkistaa tietojen tuhoamisen yrityksesi selvittää sen prosessi tuhoaa tietoja. Jos haluat tietokonetta voidaan käyttää uudelleen mutta tiedot tuhotaan, sinun täytyy käyttää tietojen tuhoamisen ohjelma. Voit hakea verkosta "tietojen tuhoamisen ohjelmat" löytää ilmaisia ​​ja maksullisia ohjelmia käyttää tietokoneessa, kuten Active Eraser .Muutamat suuret elektroniikkaliikkeistä jopa tarjoavat ilmaisia ​​elektroniikan kierrätykseen.
 Yksinkertaisesti pudota pois vanha tietokone, ja se kierrätetään asianmukaisesti.

Korvaa tietokone on kallista rahassa ja turvallisuutta sinulle, ja kallista vapauttamista vaarallisten jätteiden ympäristölle. Kun on aika ostaa uusi tietokone, sinun täytyy miettiä paras tapa käsitellä sinun vanha, too.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti