torstai 26. kesäkuuta 2014

Vaihtaminen Start Menu Ulkonäkö Start Menu Reviver 2

On monia vaihtoehtoja määrittää, kuinka Käynnistä-valikko Reviver 2 näyttää. Se voi olla ylivoimainen aluksi, mutta me toivomme, että tämä video auttaa selittämään vaihtoehtoja teillä on määrittänyt kaiken.

Video Transcript:

Hei kaverit, Mark täällä ReviverSoft. Tänään aion näyttää sinulle joitakin lisäominaisuuksia, joiden avulla voit todella muuttaa tapaa Start Menu Reviver 2 näyttää. Nyt oletusasennuksen Start Menu Reviver näyttää suunnilleen tältä. Huomaat, että meillä on joitakin tyhjää laatat, meillä on joitakin valmiiksi laatat perustuu joitakin asioita, jotka on asennettu tietokoneeseen, ja meillä on tummanharmaa tyyli hurmaa baari täällä, ja käytämme sininen väri kuin meidän aksentti väri tai teeman väriä. Mitä tarkoitan, että on näet, että taustaväri oletuksena on sininen meidän laatat, ja meillä on myös sininen väri tässä ympärillä "Kaikki sovellukset" ja meidän "Start Screen" kuvakkeet. Meillä on sininen ympärillä käyttäjän profiilin kuva, ja meillä on siniset haku-painiketta. Käytämme myös sininen kuin meidän hover tekstin väri samoin.

Jos haluat vaihtaa että teeman väriä, kaikki sinun tarvitsee vain mennä Asetukset-alueella ja valitse "Start Menu Settings" ja sitten valitse "Ulkoasu". Näet tässä, että on olemassa vaihtoehto teema väri. Voit valita muutamia ennalta valitut värit, että olemme valinneet. Sinulla tämä punainen-ish pink-ish väri täällä, se on valittu ja avaat tuotteen uudelleen, huomaat, että nämä värit ovat muuttuneet. Voit myös valita minkä tahansa valikoima värejä, jotka haluat. Jos valitset tämän "Change" vaihtoehto, näet hieman paletti valitsin, joka antaa sinulle entistä enemmän vaihtoehtoja. Jos haluat mennä vielä pidemmälle, voit valita "Lisää värejä", ja siellä on koko kirjon sateenkaaren täällä valita. Sinulla voi olla mikä tahansa väri kuviteltavissa, ja käyttää sitä oman teeman väri. En mene liikaa tuohon, se on melko pitkälle, mutta jos tiedät väri, joka haluat voit valita sävyn kylläisyys ja erivärisiä ominaisuuksia kyseiselle värille. Se on melko helppo tehdä, että näytön.

Kannettavien akut FUJITSU-SIEMENS Amilo M1450 M1451 M1450G

Toinen vaihtoehto sinulla täällä on valita teema tyyliin. Meillä on "Päivä" ja "Yö", ja päivä vain tarkoittaa että se on kevyempi tyyli teema, joka on mitä me käytetään oletusarvoisesti, ja Night on tummempi tyyli teema. Jos minulla oli valita Night sijaan Day ja pelastaa tämä, kun seuraavan kerran avaat Käynnistä-valikosta näet, että olemme kytketty mitä olimme tekemässä ennen. Ennen käytimme valon väri taakse laatat, ja käyttivät tumma väri hurmaa alueella, joten se on juuri siirtynyt mieltä. Se on melko helppo vaihtaa sen takaisin, jos haluat, se riippuu oikeastaan ​​tietokoneen henkilökohtaiset mieltymykset, mitä haluat käyttää siellä. Jos menet takaisin päivä siellä. Toinen asia voit valita, voit itse vaihtaa väriä navigointipalkin tai hurmaa baarissa. Oletuksena se käyttää mitä olet valinnut päivisin ja öisin teema, mutta voit myös muuttaa sen myös käyttää teeman värit. Jos minulla oli valita tämän yhden ja tallentaa sen, huomaat, että hurmaa baarissa tai navigointipalkin on muutettu samaa väriä kuin teeman värit.

Toinen vaihtoehto sinulla muuttaa samoin, aion muuttaa takaisin vain pimeässä, sillä en halua olla kaivoksen liikaa punainen ja pinkki minun Käynnistä-valikosta. Viimeinen vaihtoehto sinulla muutokseen on navigaattorin painikkeita. Voit joko ne asetettu olemaan sama kuin päivä tai yö teema tyyliä, tai sama kuin teeman värit. Jos minulla oli muuttaa, että minun teeman värit ja tallentaa sen, niin huomaat, että kuvakkeet ovat minun navigointipalkin tai hurmaa baari on muutettu samaksi kuin minun teema väri. Melko paljon räätälöintiä, että sieltä on saatavilla, voit mennä jopa pikkutarkka kuin tulet värin että käytät. Voit määrittää tämän useilla eri tavoilla. Haluamme antaa ihmisille mahdollisuus olla paljon räätälöintiä niiden Käynnistä-valikko, ja todella tehdä se henkilökohtainen heille. Toivomme, että nautitte pelaa tätä ja todella vaihdat tyyliä, joten se näyttää kuitenkin haluat tehdä se näyttää.

Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja tästä, haluaisimme saada teiltä palautetta. Jätä kommentti alla, tai kommentoida meille sivuston kautta. Kiitos katsomassa, ja kiitos siitä, että Start Menu Reviver käyttäjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti