torstai 26. kesäkuuta 2014

Lopeta käyttö Internet Explorer, sanoo Yhdysvaltain sisäisen turvallisuuden

Hakkerit kutsuvat sitä Clandestine Fox. Se on hakata joka vaikuttaa Internet Explorerin käyttäjät käynnissä Adobe Flash (niin, että kaikkein tai ne kaikki). Se toimii kaikissa version 6 kautta 11, vaikka versiot 10 ja 11 ovat tavoitteet. Ja se voi vaarantaa tietokoneen.

Näin se toimii: ruiskuttamalla hieman koodin sivusto, joka haluat käydä, ja sitten ottaa käyt sivustossa, koodi voi saastuttaa tietokoneesi ja auttaa hakkeri päästä sitä.

Discontinue use of Internet Explorer, says U.S. Homeland Security 
Mitä kettu sanoo? "Älä käytä Internet Exploreria."

Microsoft saattaa vapauttaa korjata vuoteen tavanomaista laastari kauden toisena tiistaina kuukaudessa, mutta ei ole mitään takeita. Saalis on, tämä korjaus toimii vain käyttöjärjestelmissä uudempi kuin Windows XP. Ei ole korjata XP suunnitteilla, koska Microsoft on lopettanut tuen. Mitä me pelkäsivät on tapahtunut – ensimmäinen merkittävä hakata joka hyödyntää puute tietoturvapäivitykset, että vanha käyttöjärjestelmä. Tämä on vasta ensimmäinen monista, joten se on hyvä idea lakata käyttämästä XP ennemmin kuin myöhemmin.

Kannettavien akut Dell Inspiron 1525 1526 GW240 GP952 RN873

Jos käytät Vista, Windows 7 tai Windows 8, ja olet odottamassa korjata, paras ratkaisu on joko pois käytöstä Flash IE kokonaan (eli poistaa sen Ohjauspaneelin) tai käytä eri web selain, kuten Google Chrome tai uusittua Mozilla Firefox.

Microsoft on paljon lisätietoja siitä Clandestine Fox omilla sivuillaan, sekä muutamia monimutkainen kiertotapoihin eivät kuulu tämän artikkelin. Jos et halua tai voi käyttää toista selainta, saatat haluta antaa näille kiertoteitä yrittää. Jälleen, nämä eivät ole korjauksia, koska Microsoft ei ole julkaissut vielä.

Päivitys

Microsoft päätti vapauttaa laastari tänään 1. toukokuuta 2014 ja ne jopa paikattu Windows XP, jotain Microsoft aiemmin sanonut he eivät tee. Tartu Internet Explorer laastari täällä kaikkien Windows-versioissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti