perjantai 27. kesäkuuta 2014

Pitäisikö minun saada Bluetooth langaton näppäimistö, hiiri ja kuulokkeet tietokoneeseen?

Me kaikki haluamme vähentää sotkua ympärillä työtila. Yksi hyvä tapa tehdä tämä on mennä langattoman mahdollisimman paljon. Vaikka useimmat syöttöjänniteliitäntöjen on edelleen langallinen – vaikka he työskentelevät sen – monet teidän syöttölaitteita voi mennä langaton, kosketinsoittimet kuulokkeet hiirille. Tässä on kaksi erilaista langattomien oheislaitteiden siellä, ja edut ja haitat on kullakin yli niiden kiinteä vastineet. 

2,4 GHz langaton

Monet langattomat oheislaitteet ovat siirrettävät 2,4 GHz. Yleensä heillä on USB-laite, joka kumiankka signaali, eli dongle ja reuna joka lähettää signaalia. Tämä on sama langaton taajuus, että monet Wi-Fi-signaalit lähetetään – sattumalta, monet mikroaaltouunit myös häiritä tätä signaalia, kun toiminnassa. Tämä standardi on se etu, että pitkän kantaman, mutta se, että ei ole PC: ssä on tämä taajuus rakennettu ja mahdollisuus häiriöitä on johtanut kehitystä uudempia Bluetooth-standardi.

Bluetooth

Haitat Bluetooth on kahdenlaisia: signaali ei ole paljon erilaisia, että sinun täytyy olla muutaman jalat isäntä-PC. Lisäksi siellä voi usein olla Bluetooth kuljettaja kysymyksiä, varsinkin kun Windows on uusi versio. Tämä voi aiheuttaa Bluetooth-laitteita, jotka työskentelivät vanha tietokone ei toimi, kun Windows-päivitykset. Tutustu Bluetooth kuljettaja kysymyksiä.

Etuna on, että lähes kaikki uudet kannettavat tietokoneet ja matkapuhelimet ovat Bluetooth rakennettu, joten Bluetooth-kuulokkeet, näppäimistöt ja jopa hiiriä voi työskennellä näiden laitteiden natiivisti. Kun oikea app käynnissä, voit jopa käyttää suosikki Bluetooth peliohjain Tablet.

Should I get Bluetooth wireless keyboard, mouse and headphones for my PC? 
Joskus yli johdot on tarpeeksi hyvä syy mennä langaton.

Battery Issue

Sitä käytetään olla, että kaikki langattomat laitteet otti akkuja ja nämä paristot olisi vaihdettava usein. Kuitenkin teollisuus on siirtymässä kohti sisäänrakennettu akut monien laitteiden, kuten kuulokkeet, joka voidaan ladata USB: n kautta, kun et käytä niitä. Mennä näiden laitteiden, jos voit – voit säästää rahaa.

Kannettavien akut FUJITSU 21-92348-01 21-92445-04 CEX-LMXXXHBA6

Lag Issue

Varsinkin kun pelaa erittäin tekninen pelejä, on mahdollisuus viiveellä ja signaalikadon käytettäessä langattoman laitteen vs. langallinen laite. Jos sekunnilleen päätöksiä ovat sinulle tärkeitä, saatat haluta mennä kiinteä.Kannettavien akut Fire 9060 DevilTech Fire DTX

Mene Wired sijaan?

Jos olet vanha-ikäisen ja haluat langallinen oheislaitteet, voit säästää akkua, et todennäköisesti ole niin paljon kuljettaja kysymyksiä (vaikka kuljettaja kysymyksiä ovat edelleen mahdollisia minkä tahansa uuden USB-laitteen), mutta sinulla on lisääntynyt sotkua ja johtosotkut, ja olet rajoittaa pituuden USB-kaapelilla. Kyse estetiikka, todella; siellä on hyvä mahdollisuus, että vertailukelpoisia langalliset ja langattomat laitteet toimivat täsmälleen sama. Kerro meille, mitä setup näyttää kommentit alla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti