tiistai 17. kesäkuuta 2014

Ota käyttöön Windows 7-tila “Käynnistä-valikko Reviver 2

Esittelimme uuden ominaisuuden osaksi Start Menu Reviver 2, joka vain soitamme "Windows 7-tilassa". Tässä tilassa laatat eivät näy tuotteen ollenkaan ja juuri laajennettu valikko näyttää kun avaat tuotteen. Näin voit ota tämä ominaisuus:

Video Transcript:

Hei kaverit, Mark täällä ReviverSoft. Tänään aion näyttää sinulle uusi ominaisuus, joka on Käynnistä-valikon Reviver 2, joka on jotain, että me heitti siellä ihmisiä, jotka ehkä haluavat olla alku menu, joka on hieman lähempänä Windows 7 tyyliin Käynnistä-valikosta. Nyt näyttää, mitä puhun on luultavasti parasta hypätä suoraan Star Menu Reviver ja määrittää sen. Tämä on normaali näkymä Start Menu Reviver, voit nähdä laatat ovat kaikki siellä. Sinulla laajennettu valikko, josta voit saada siirtämällä osoittimen yli reunan valikosta.

Muuttaa tätä ulkoasua Start Menu Reviver niin se näyttää enemmän kuin Windows 7 Käynnistä-valikosta, menet asetukset Start Menu Reviver ja sitten valitset Käynnistä-valikosta alueen asetukset. Sitten näet laajeni valikon sisällä asetuksia alueella. Nyt oletuksena se on perustettu automaattisesti laajentaa, se tarkoittaa, että laajennettu valikko automaattisesti laajenee, kun siirrät kursorin oikeaan reunassa Start Menu Reviver. Mitä haluat tehdä, on valita "Korvaa laatta valikossa", niin laajennettu valikko korvaa laatta valikosta. Nyt jos tallennat tämän vaihtoehdon, näet mitä puhun täällä. Seuraavan kerran kun avaat Käynnistä-valikko reviver, laatat eivät ole enää siellä. Se vain on luettelo kaikki sovellukset, ja laajennettu valikko on korvannut laatta valikosta.

Voit saada kaikki työpöydän sovelluksia, moderni sovelluksia, voit saada asiakirjoja. Voit mennä "Omat tiedostot", tai voit mennä "Uudet kohteet", niin voit silti olla kaikki, että valvonta. Voit myös edelleen käyttää hakutoiminto, joten jos haluat etsiä sovelluksen tai haluat etsiä asiakirjaa, voit silti tehdä. Sinulla on vielä paljon toiminnallisuutta Start Menu Reviver. Se on kaikki siellä, et vain ole pääsyä laatat, joka on yksi syy, miksi monet ihmiset käyttävät Start Menu Reviver. Jos haluat käyttää sitä näin, vaihtoehto on siellä sinua varten. Olisi kiva kuulla palautetta siitä, voit antaa siitä, että meille jättämällä kommentin kommentin osiosta tai vain yhteyttä meihin sivustomme kautta. Kiitos katsomassa, toivomme saada hienoja palautetta teiltä tätä ominaisuutta. Odotan tapaamistamme tulevaisuudessa video. Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti