perjantai 27. kesäkuuta 2014

Oppia 192.168.1.1 ja miten perustaa langaton internet

Jos olet äskettäin perustanut uuden kaapelimodeemin, kuitu-optiikan yhdyskäytävä tai langaton reititin, usein se ei toimi suoraan kättelyssä. Olemme käsitelleet tämän yhden laitteen setup meidän edellisessä artikkelissa.

Kuitenkin, jos yrität liittää langattoman reitittimen modeemilla, FiOS yhdyskäytävän tai DSL-modeemiin, tämä on kahden laitteen asetukset; Tässä tapauksessa sinun täytyy lähteä langattoman reitittimen pois setup ensin ja kytke toinen laite suoraan tietokoneen ja Internetin. Sitten, katso edellinen artikkeli perustamalla modeemi kiinteä internetyhteys.

Varmistettava Internet toimii yhdellä laitteella

Kun olet varma, että Internet toimii, irrota kaapeli modeemi PC ja liittää modeemin Ethernet-porttiin reitittimen takana merkitty Internet. Tämä on joskus keltainen portti.

Kytke langaton reititin

Liitä sitten tietokone yhteen muiden satamien langattoman reitittimen. (Tee tämä vaikka aiot yhdistää vain kautta Wi-Fi myöhemmin.) Kytke langaton reititin ja varmista, että se on päällä. Varmista valot edessä satamat palavat.

Learning about 192.168.1.1 and how to set up your wireless router for the Internet 
Tässä mitä tyypillinen kahden laitteen setup näyttää.

Anna 192.168.1.1

Avaa web-selain ja kirjoita 192.168.1.1 (yleensä) ja saat langattoman reitittimen asetus-näyttö.

Linksys reitittimet, oletuksena käyttäjätunnus on tyhjä ja salasana on admin.Tämä vaihtelee valmistajan, joten tarkista laitteen takana tai manuaalinen. Muuta tämä kirjautumistiedot heti kun saat mahdollisuuden.

Kuten kaapelimodeemin asetuksia, napsauta perusasetukset tai jotain vastaavaa, ja kävelee oletusasetukset. On hyvin mahdollista, että langaton reititin määrittää itsensä automaattisesti.Kannettavien akut Fujitsu-Siemens Amilo Li1718 Li1720 Li2727 Li2732 Li2735 BTP-B4K8 B5K8

Oletuksena laitteen nimen ja salasanan yhteyden Wi-Fi ovat lähes aina pohjassa tai laitteen takana. Voit muuttaa sekä tältä asetusnäytölle, jos haluat.

Käynnistä molemmat laitteet

Kun olet määrittänyt reitittimen, irrota sekä se että modeemi 60 sekuntia, sitten kytke modeemi, odota kunnes valot syttyvät, sitten kytke reitittimeen. Sinun pitäisi olla yhteydessä Internetiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti