perjantai 13. kesäkuuta 2014

Miten nopeuttaa Hidas tietokone

Jokainen valittaa ottaa hidas tietokone. Se on ongelma, joka on täysin suhteellinen. Tietokoneessa on hitaampaa suhteellisesti kun ensin on ostanut sen tai on hitaampi suhteessa jonkun toisen tietokoneen. Vaikka se ei voi olla mahdollista, että tietokone on yhtä nopea kuin uusimpia tietokoneita myytävänä tänään, on olemassa pari tapaa saada suurin mahdollinen mitä sinulla on. Tämä video näyttää, miten se tehdään. Nauti!

Video transkriptio:

Hei, kaverit. Merkitse tänne ReviverSoft. 
Tänään aion opettaa sinulle, miten korjata hidas tietokone. Tämä on ongelma, että monet ihmiset näyttävät heidän tietokone. Kai se on ongelma, joka on aina suhteellista, eikö? Se näyttää aina hidas verrattuna päivän ensin ollut se, tai joskus saatat mennä ja kokeilla toisen tietokoneeseen ja se on uudempi, joten sinun yhtäkkiä on hidasta. Joten termi hidasta Kaikki on suhteellista.

Haluan näyttää pari tapaa … siellä oikeastaan ​​kaksi tapaa nopeuttaa hidas tietokone. Nämä kaksi pääasiallista tapaa todella riippuvat hitaus, että sinulla on. Kaksi tapaa, että puhun on, on tietokone käynnistyvät hitaasti ja lähteä ja olla käyttökelpoinen, ja on tietokone hidas käynnissä. Joten, kun käytät tietokonetta, muutama tunti sen jälkeen, kun olet aloittanut sen, jos se on edelleen hidasta, sitten on toinen tapa korjata tämän tyyppinen ongelma.

Ensinnäkin Aloitan, jos tietokone on hidas käynnistää. Jos tietokone on hidas käynnistää se yleensä tarkoittaa, että sinulla on käynnissä liian monta sovellusta käynnistettäessä. Joten, Windows kun se käynnistyy, se lataa kaikki Windows ominaisuuksia ja toimintoja, ja sitten se alkaa hakea jokainen sovellus, jonka olet asettanut ajaa Windowsin käynnistyessä. Jos sinulla on paljon sovelluksia, käynnistämisprosessia jokaisen sovelluksen, ja odottaa sen valmistumista käynnistymässä voi kestää todella kauan.

Antaa teille jonkinlaisen käsityksen siitä, mitä sovelluksia olet käynnissä käynnistyksen, koska nopea vilkaisu, tämä on Windows 8, mutta tämä on hyvin samanlainen kuin muissa Windows-versioissa. Jos menet alas oikeassa alakulmassa tehtäväpalkissa, voit nähdä nämä kuvakkeet sovelluksiin tänne. Jos sinulla on paljon kuvakkeita tänne, että yleensä tarkoittaa sinulla on paljon sovelluksia käynnissä taustalla, ja varsin usein tarkoittaa sinulla paljon näitä hakemuksia, myös käynnissä käynnistyksen.

Jos sinulla on paljon sovelluksia siellä, ja eivät tunnista monet heistä, sinun pitäisi todellakin mennä läpi arviointiprosessia, tarkista mitkä sinun olisi pitänyt käynnissä käynnistyksen ja mitkä sinun ei pitäisi. Jotta niin, että pidät ohjaus, alt ja poistaa painikkeet yhdessä, ja tämä tuo valintaikkuna. Sitten klikkaat vaihtoehto Task Manager. Nyt tämä on erilainen Windows 8 kuin se on Windows Vista ja Windows 7, mutta vaihtoehto Task Manager on sama.

Kun klikkaat Task Manager, sinulla on tämä vaihtoehto keksiä. Tämä on luettelo prosesseista, jotka ovat parhaillaan käynnissä tietokoneessa. Tämä ei ole näytön yritämme päästä. Näyttö yritämme päästä on Käynnistys-välilehti. Nyt tämä Käynnistys-välilehti näyttää kaikki käynnissä olevat sovellukset tietokoneessa käynnistyksen, ja tässä näet minulle minulla on melko vähän hakemuksia lueteltu tässä, ja en tarvitse niitä kaikkia. 
En voi kertoa, mitä sovelluksia sinulla on, koska en ole nähnyt tietokonetta, mutta tärkeintä on käydä läpi kaikkien näiden yksittäisten sovellusten ja sano itsellesi: "Onko minun todella tarvitsevat, että aloittaa, kun Windows käynnistyksen tapahtuu? "

Voisit odottaa sen aloittaa myöhemmin. Voisit vain päättivät avata sen myöhemmin käynnistyksen jälkeen. Annan teille esimerkin tästä. Minulla on iTunesHelper joka alkaa Windowsin käynnistyessä. En käytä iTunes heti kun aloitan tietokoneeni. ITunesHelper on palvelu, joka Apple on että tarkistaa päivitykset ja auttaa iTunes alkaa nopeammin. En käytä iTunes päivittäin, joten en todellakaan tarvitse olla iTunesHelper käynnistää aina kun käynnistän tietokoneeni ylös.

Päästä eroon tämän sovelluksen käynnissä käynnistyksen, voit oikealla klikkaa sitä ja sitten klikkaa poista. Sinun vaihtoehto voisi olla erilainen Windows Vistassa ja Windows 7, mutta prosessi on till sama. Sitten voit mennä läpi ja tehdä, että kaikki nämä eri sovellukset, jotka olet lueteltu tässä.

Älä pelkää poistaa joitakin että luulet ehkä myöhemmin. Voit aina palata tähän valintaikkuna, ja sitten ottaa ne uudelleen, jos huomaat jonkinlainen erikoisuus käynnissä.

Jotkut toisilla voi olla hyötyä poistaa ovat päivitystiedotteen, kuten varsin usein näet ne Google Update. Näet ne, pikaviestintä, jos sinulla on, kuten Windows Live Messenger tai Yahoo Messenger tai AOL Messenger. Saatat myös, katso ne, … En poista virustorjuntaohjelmat, koska he yleensä tarvitaan, kun koko ajan, joten järjestelmä on turvallinen, mutta joskus näet ne, (äänetön 00:04: 24) sovelluksia, tulostimet, asioita, jotka juuri eivät todellakaan tarvitse suorittaa käynnistyksen yhteydessä.

Käy läpi, armotta. Mene ja poistaa joukko käynnistyksen kohteita, ja käynnistä tietokone uudelleen ja huomaa vaikutus. Huomaat, että se on paljon nopeampi käynnistyä. Joten mene läpi tätä prosessia.

Toinen tapa, että tietokone voisi olla hidasta, mikä puhuin, oli, kun se on hidas yleensä. Se on aina sellainen hidas ja hidas. Tämä yleensä tarkoittaa, että sinulla on rajallinen määrä resursseja, joita kulutetaan, ja voit kertoa, että se on yhä hidasta, koska kun yrität avata jotain, se kestää kauan, kuten tiedoston tai web-sivun tai jotain, ja niin, että sinun täytyy yrittää korjata tämä ongelma on vähentää määrä resursseja, että käytät koko ajan tietokoneen.

Teet että joko poistamalla tai poistamalla sovelluksia käynnissä taustalla, että et tarvitse. Prosessi juuri näytin teille aiemmin, noin kääntämällä asiat pois käynnissä käynnistyksen, oikeastaan ​​korjaa paljon tämän ongelman, koska monet näistä hakemuksista, jotka normaalisti käynnisty ja vain istua siellä käynnissä taustalla koko ajan, on poistaa käytöstä edes alkaa käynnistyksen yhteydessä.

Joten, askel yksi, mitä äsken mainitsin ensimmäisessä vaiheessa.

Vaihe kaksi on todella poisto sovelluksia et tarvitse, koska se on yksi, menossa vapauttaa kiintolevytilaa, ja kaksi, että on myös menossa poistaa mitä prosessi, joka on soveltamiseen liittyviä että olet asennuksen. Se tulee lopettaa se käynnissä lainkaan.

Voit poistaa sovelluksen, Windows 8 sinun täytyy mennä ohjauspaneeliin, kuten kaikki muut Windows-versio, mutta sinne se on hieman erilainen. Menet asetukset vaihtoehto hurmaa baarissa, ja sitten menet ohjelmia ja ominaisuuksia. Joten, valitse siellä, ja täältä löydät listan kaikista eri ohjelmia, että olet asentanut tietokoneeseen. Käy läpi tämän luettelon ja etsiä ne, jotka juuri eivät käytä enää. Jos on niitä, jotka voit käyttää, pitää ne. Älä poista niitä, jotka saatat käyttää säännöllisesti tai jopa harvoin perusteella.

Siellä pari temppuja, joita voit tehdä täältä. Yksi, voit etsiä sovelluksia, jotka on asennettu vanhempi päivämäärää. On tämä sarake täällä, joka on asennettu. Jos klikkaa sitä, se lajittelee sen joko vanhimmasta uusimpaan tai uusimmasta vanhimpaan. Olen juuri lajiteltu sen vanhimmasta uusimpaan, ja näet, että on olemassa melko vähän hakemuksia täällä, että olin mukana tietokoneen kanssa, että en koskaan käytä. En todellakaan käytä Dell Support Center. Olen hyvin harvoin käyttää CyberLink Media Suite. He kaksi hakemusta, jotka voin poistaa, koska en vain käytä niitä, ja ne todennäköisesti kestää jopa jonkinlainen prosessin tai suorittimen käyttöä, kun olen käyttäen tietokonetta, joten se on hyvä vaikutus tietokoneen suorituskykyä.

Toinen sarake, joka on hyödyllinen on koko sarake. Voit lajitella koon, ja löytää sovelluksia, jotka ovat suurimmat, ja poista nämä. Se on yksi, juuri menossa vapauttaa kiintolevytilaa, ja kaksi, se tulee auttamaan sinua mitä prosesseja, jotka liittyvät tämän hakemuksen.

On olemassa kaksi pääasiallista tapaa parantaa suorituskykyä PC. Olen sisältää linkin alla, jotta luettelo yhdeksästä tapoja parantaa tietokoneen suorituskykyä, jos haluat päästä vielä syvemmälle prosessiin, ja tehdä se yhä parempiin suorituksiin, mutta nämä kaksi tapaa todella auttaa sinua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti