maanantai 23. kesäkuuta 2014

Windows Key: Kaikki mitä olet ikinä halunnut tietää

Jos olet käyttänyt PC pitkään, tiedät, että tietokoneen näppäimistöä tehtiin radikaali siirtyminen yli 15 vuotta sitten, ja se on pysynyt samana siitä lähtien. Noin 1995, se sai kolme uutta avaimet: pari Windows Näppäimet ja Valikkonäppäin. (Joissakin kannettavissa tietokoneissa, ylimääräinen avain puuttuu.) Aiomme puhua ensimmäinen, Windows-näppäin. Mistä se tuli, mitä se tekee, ja miten voit käyttää sitä kiertää Windows helpommin.



The Windows Key: Everything You Ever Wanted to Know
Näin Windows Key näytti perin.

Kannettavien akut DELL 500 Inspiron 1525 1526 1545 GP952

Historia Windows-näppäin

Windows Key ilmestyi ensimmäisen kerran ennen julkaistusta Windows 95 Microsoft Natural Keyboard. Muista, että jaettu tason näppäimistön tarkoituksena on vähentää rasitusvammoja, että oli lähes mahdotonta kirjoitat? Pian julkaisun jälkeen Win 95, tämä avain alkoi ilmestyä koskettimissa ja kannettavat kaikkialla. Logo avain on jopa muuttunut lukuisia kertoja vastaamaan logo löytyy nykyisen Windows-version. Jopa Microsoft Surface Tablet-laitteessa on Windows aloitusnäyttö painiketta, joka jäljittelee toimivuutta Windows-näppäin.


The Windows Key: Everything You Ever Wanted to Know
Natural Keyboard on, jos Windows Key ilmestyi ensimmäisen kerran.

Mitä Windows-näppäin tehdä?

Kaikissa Windows-versioissa Windows 95 kautta Windows 7, napauttamalla tätä näppäintä tuo Käynnistä-valikko. Se on todella hyödyllinen tapa päästä että valikossa ilman siirtää hiirtä vasemmassa alakulmassa ja napsauta Käynnistä.

Windows 8, salakuuntelu Windows Key Desktop vie aloitusnäyttö. Napauttamalla sama avain Start Screen vie sinut takaisin työpöydälle.


The Windows Key: Everything You Ever Wanted to Know
Windows Key logo vastaa nyt Windows 8.

Mitkä ovat Windows pikavalinnat?

Tässä muutamia todella kätevä pikanäppäimiä, jotka sisältävät Windows-näppäin.

Windows XP tai uudempi

Windows-näppäin + D: Tyhjennä kaikki ikkunat ja näyttää Windows Desktop. Jos painiketta painetaan Windows 8 aloitusnäyttö, vaikka se on sama vaikutus kuin painamalla Windows-näppäin sieltä.

Windows-näppäin + F: Etsi tiedostoja. Windowsin uudemmissa versioissa hakujen paljon nopeammin kuin aiemmat versiot.

Windows-näppäin + L: Lukitse työpöydän. Jos Windows on suojattu salasanalla, se pyytää salasanaa päästä pois Lukitse näyttö.

Windows Vista tai uudempi

Windows-näppäin + Tab: Aero Flip. (Ei toimi Windows 8.) Tämä on 3D app-kytkentä työkalu, joka on paljon flashier mutta ei paljon enemmän hyötyä kuin Alt + Tab.

Windows-näppäin + Numero: Käynnistä ohjelma tehtäväpalkin. Windows-näppäin + 1 kulkee vasemmanpuoleiset ohjelma ja Windows-näppäin + 0 kulkee kymmenes vasemmalta. Jos sovellus on jo auki, tämä pikakuvake vaihtaa sitä.

Windows 7 tai uudempi

Windows-näppäin + T selata kohteita tehtäväpalkissa, vasemmalta oikealle.

Windows-näppäin + nuolinäppäin suorittaa Aero Snap. Nuoli ylös maksimoi ikkunan. Vasen nuoli napsahtaa sen vasemmalla puolella näytön, oikea nuoli napsahtaa sen oikealla puolella näytön, ja nuoli alas miminizes sitä.

Windows 8 vain

Windows-näppäin + C Avaa Charms Bar oikealla puolella näytön.

Windows-näppäin + X esiin Power User Menu, antaa sinulle monia toimintoja menettänyt puuttuu Käynnistä-valikko, kuten pääsy Ohjauspaneeli Run Dialog ja Komentorivi.

Entä jos en ole Windows Key?

Voi olla tapauksia, joissa sinulla on vanha näppäimistö nurkissa – todennäköisesti serial sijaan USB-näppäimistö – tai käytät langattoman näppäimistön suunniteltu toisen käyttöjärjestelmän. Tällöin painamalla Ctrl + Esc antaa sinulle joitakin samoja tavalla kuin painamalla Windows-näppäintä. Et kuitenkaan voi yhdistää Ctrl + Esc ja muita avaimia aktivoida Windows pikavalinnat. Ctrl + Esc on vain hyvä päästä Käynnistä-valikosta tai Start Screen.

Käytä Windows-näppäin

Kuten minä, saatat löytää valitsemalla Käynnistä luonnollisempaa kuin painamalla näppäintä, että olet vielä ole tottunut. Kuitenkin se on hyvä idea perehtyä Windows-näppäintä ja sen kaikissa käyttötarkoituksissa. Jos joskus päivittää Windows 8 , esimerkiksi tämä avain on ehdottoman välttämätöntä kiertää. Vaikka et, pikanäppäimet yksin säästää paljon aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti