perjantai 20. kesäkuuta 2014

Käynnistyy Dead Laptop

Jos kannettava tietokone ei käynnisty, se saattaa olla rikki ja tarvitsevat korjausta. Jotkut kuitenkin aikaa, ongelma ei ole tietokonetta ollenkaan – se on teidän virtalähde. Muina aikoina akku on kuollut. Ja lopuksi, se voisi vain olla, että tietokone on hieno, mutta se vain ei vastaa Virta-painiketta.



Dead akku

Vain koska luulet tietokoneen akku on ladattu ei tarkoita, että se todella on. On täysin mahdollista, että pistoke lipsahti seinään tai ulos tietokoneesta, kun sen piti olla latauksen. Toisaalta, monet tietokoneet eivät todellakaan sammu kun ottaa ne pois käytöstä, ja pitää ottaa virtaa akusta.

Vahvistamisesta kuollut akku on helppo tehdä. Kytke tietokoneesi virtalähteestään odota muutama minuutti ja valtaa se. Jos tämä toimii, akku oli ongelma.

Dirty akun navat

Joskus päätteet kannettavan tietokoneen akun saada pölyinen tai likainen ja se ei yhteyttä. Jos näin tapahtuu, tietokone ei akkuvirralla eikä kytkeydy päälle, jos sinulla ei ole sen pistoke. Voit ratkaista ongelman, poista akku.

Poista akku kääntämällä tietokoneen yli käyttää sitä ja löytää jousikuormitteinen kytkin, joka pitää sen sisään Pidä kytkin ja nosta akku ylös tai liu'uta se ulos. Terminaalit tulee olemaan pieni lohko jonnekin akku, joka vastaa metallin evät tai nastat tietokoneellesi. Käytä paineilmaa puhtaaksi ja pyyhi tietokoneen yhteyksiä pehmeällä liinalla.

Aseta akku, odota minuutti ja yritä Käynnistä tietokone.

Powering Up a Dead Laptop 
Irrota akku löytää kytkin, joka pitää sen sisään

Dead Power Supply

Jos kannettava tietokone ei käynnisty, koska kuollut akku ja akku ei lataudu, sinulla voisi olla kuollut virtalähde. Testaa virtalähde, liitä se tietokoneeseen ja katso, jos akun merkkivalo syttymisenä. Jos se, virtalähde ei ehkä ole ongelma.

Jos se ei ole, varmista, että virtalähteen virtajohto on tiukka – joskus johto, joka kulkee seinästä virtalähde irtoaa. Jos johto on tiukka, kannattaa virtalähde toisen yhteensopivan tietokoneen tai kokeile toista virtalähdettä tietokoneen kanssa – ne eivät ole niin kalliita ostaa. Jos voit selvittää, että virtalähde on ongelma, sinun täytyy joko ostaa uusi tai on korvaavan lähetetään alla kannettavan tietokoneen takuun.

Kun Tietokoneet eivät reagoi

Jos kannettava tietokone ei reagoi painikkeen paina tai jotain muuta, voi olla, että se on lukitussa tilassa. Teho useimmissa kannettavissa tietokoneissa ei ole kuin seinään kytkin. Se voi fyysisesti valtaa, mutta se myös lähettää komentoja, kuten komento mennä nukkumaan tai herätä. Joskus sinun täytyy todella nollata tietokone tehdä virtapainiketta työtä.

Irrota tietokoneen virtalähde ja irrota akku edellä mainitulla tavalla. Virtapainiketta alas sormella vähintään 30 sekuntia, mutta voit myös pitämällä sitä alhaalla, jos haluat. Kaksi minuuttia on luultavasti enemmän kuin tarpeeksi ja viisi minuuttia on varmasti enemmän kuin tarpeeksi. Tämä tyhjentää pois kaikki tallennetut maksua tietokoneellesi.

Powering Up a Dead Laptop 
Pidä virtakytkintä painettuna vähintään 30 sekuntia.

Vapauta virtakytkin, ja kytke tietokoneen virtalähde takaisin (olettaen että tiedät virtalähde toimii). Sinun ei tarvitse akkua vielä. Odota minuutti, pidä sitten virtapainiketta sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti