keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Käytä Ad Blocker poistaa uhka Malware

Käytä Ad Blocker poistaa uhka Malware

Vaikka antivirus poistaa tehokkaasti nykyisen uhkia tietokoneen terveyttä, viruksia ja haittaohjelmia voi vielä lisääntyä, enemmän vahingossa tutustua riskialtista sivustot. Monet virustorjuntaohjelmisto voivat estää tunkeutumisyrityksiä ja tietyt virukset jos mainoksia pop up, mutta on vielä parempi tapa varmistaa mainokset eivät vaivaa sinua lainkaan: mainosten esto.


Use an Ad Blocker to Remove the Threat of Malware 
Ero ei ole mainosten esto vs. Google Chromen mainosten esto on tyypillinen verkkosivun. 

Tarkoitus Ad salpaajat

Ei vain voi pop-up-mainoksia tulee ärsyttävää, kun tutkitaan suosikki sivustoja, mutta ne voivat myös mukanaan haittaohjelmia ja muita turvallisuusuhkia, jotka voivat olla haitallisia tietokoneeseen. Ad salpaajat voivat molemmat eroon tietokoneeseen näiden uhkien ja ikävyyksiä, jotka menevät yhdessä heidän kanssaan.

Ad salpaajat ovat erittäin helppo asentaa, yksinkertainen Google-haku Ad salpaajat saattavat kääntyä jopa hakutuloksia, jotka ovat luotettavia. Kaikki se voi kestää on paikallistaa mainosten esto add-on/plug-in joka voidaan asentaa selaimeen kanssa napin painalluksella. Ole varovainen, kun valitaan mainosten esto, vaikka, se on hyvä tarkistaa, mitä sivuilla sinun on lataamista ja lukea käyttäjien arvostelua sen laillisuuden. Tosiaan, voi olla monia muotoja viruksia tai haittaohjelmia haluavat huiputtaa ihmisiä lataamalla mitä he ajattelevat on Ad salpaajat, kunnes on liian myöhäistä.

Yksi etu ottaa tehokas mainosten esto on se, että sivut kestää puoli niin kauan ladata. Sivut voi yleensä ladata vielä hitaammin jälkeen haittaohjelmia kerääntyy. Tietyt Ad salpaajat voi jopa toimia estää mainosten näkymisen online-videoita, sivustot, kuten YouTube. Joten, tietokone on turvallinen ja helpottunut Ilmoitusten aloittamisesta turhaa sivun tilaa ja aikaa kuluu katsella web-videoita ja muuta mediaa on lyhyempi.

Kannettavien akut Dell laptop Inspiron 1525 1526 1545 1750 GP952 K450N 0F965N X284G

Lataaminen Ad Blocker

Etsittäessä mainosten esto, joka sopii sinulle, pitää mielessä joka lataat pitäisi olla yhteensopiva selainten käytät. Sivusto, joka palvelee apps selaimesi kykenee todennäköisesti luottaa, mutta varo vähemmän luotettavia sivustoja haluavat tartuttaa tietokoneeseen.

Sivustoja ladata Ad salpaajat yleensä mahdollistavat yhden painikkeen asennuksen. Google Chromen, esimerkiksi vie yhdellä klikkauksella asentaa sen mainosten esto, jossa painiketta soveltamista muutetaan kätevästi vieressä osoiteriville. Uudemmat versiot Internet Explorer tarjoavat myös kiinteitä Ad salpaajat, joka voi estää mainosten lataamisen millään sivuilla ja suojella haittaohjelmilta.


Use an Ad Blocker to Remove the Threat of Malware 
Monet ad block lisäosia kuten tämä on helppo käyttää ja muokata jatkeena selaimen sisällä. 

Kannettavien akut Dell Inspiron N7010R N7110 Inspiron13R(Ins13RD-438)

Monet sivustot valittavat, että Ad salpaajat voivat rajoittaa tuloja niille saada jaettua tuloja mainoksia näytetään, mutta se voi olla vaikea sanoa, mitkä sivustot ovat ulos vahingoittaa tietokoneeseen verrattuna niihin, jotka ovat oikeutettuja. Tietyt video lähettäjät Youtubessa ja muut sivustot voivat maksaa olla mainoksia näytetään niiden videoita, jotka saavat heidät tietty tulotaso perustuvat määriin näkemyksiä mainoksia vastaan. Poistamalla nämä mainokset selaimesta voi tarkoittaa Lähettäjä ei saa heiltä, ​​ja tiettyjen sivustojen omistajat voivat myös menettää tuloja, kun mainokset jätetään pois uutisia tai blogeja.

Kannettavien akut Dell J1KND YXVK2 J4XDH 9TCXN 9T48V 965Y7 383CW

Tästä huolimatta pieni haittapuoli, joiden eston ärsyttävä mainoksia on hyvä idea ja voi yksinkertaisesti kytkeä pois sivustoja luotat ja tiedät ovat laillisia. Ihmisarvoisen ad block järjestelmä tarkoittaa enää pelkoa selattaessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti