maanantai 16. kesäkuuta 2014

Paras ilmainen Anti-Malware Solutions

Se on ehdoton välttämättömyys käyttäjille Windows on tehokas anti-malware ohjelma käynnissä heidän PC. Nämä ohjelmat ovat tietokoneen ensimmäinen ja viimeinen puolustuslinja haittaohjelmatartunnasta. Haittaohjelma on suunniteltu leviämään ja hyödyntää tietokoneen. Vaikka sinulla on jo oma virustorjunta app asennettu, se on silti tärkeää olla anti-malware ohjelma samoin. Toisin kuin yksinkertainen antivirus ohjelma, joka kohdistaa vain tietokonevirukset, anti-malware ohjelma puolustaa sinua täyden valikoiman haittaohjelmia kohteliaisuus teidän nykyisiä virustorjuntaa. Kaikkea viruksia, rootkit, troijalaisia, matoja ja mainosohjelmat kaikki kuuluvat nimeämistä haittaohjelmia.


Malware infektio voi olla yhtä harmiton kuin näyttämällä toivottuja mainoksia ja hakutuloksia, halventava järjestelmän suorituskykyä tai jopa vaaralliseksi identiteettivarkaudet. Ohjelmisto torjua tämä uhka on usein kallista ja yhdistetty muita tietoturvaohjelmisto mojova vuosimaksu. Onneksi monet vapaa vaihtoehtoja on olemassa, joka voi tarjota sinulle mielenrauhan loukkaamatta lompakon.

MALWAREBYTES 'ANTI-MALWARE

Laatiessaan tahansa luettelo suuri ilmainen ohjelmisto, Malwarebytes on varmasti sisällytetään yläreunassa. Tämä ohjelma on mennä ammattikäyttöön teknisen tuen asiantuntijat ja säännöllistä käyttäjien kannalta. Vahvuus tässä ohjelmassa on sen kyky saada työnsä tehtyä, kun muut ohjelmat eivät poista infektioita tai jopa täydellinen skannaus.

Lisäksi sen luotettavuus, Malwarebytes on salamannopean, ylittäen muiden samanlaisten tuotteiden skannauksen ajan. Ilmainen versio tästä ohjelmisto on suuri perus haittaohjelmien poisto, vaikka maksettu Pro-versio on paljon tehokkaampi. Pro-Editionin mukana reaaliaikaisen suojan, ajoitetut tarkistukset, ja suojaamiseen mahdollisesti vaarallisia sivustoja. Jokainen lataus mukana ilmaiseksi 14 päivän kokeiluversio ja voidaan päivittää elinikäinen tilaus 25 dollaria.

MICROSOFT SECURITY ESSENTIALS

Monet käyttäjät Windows 7 ja 8 ovat tietämättömiä ilmainen anti-malware ohjelma saatavana Microsoftilta. Ohjelmisto on maksuton kaikille oikeutetut asennukset Windows ja tarjoaa kunnon vakuutusturva kaikentyyppisiä haittaohjelmia infektioita. Käyttäjät Windows 7 on ladata Microsoft Security Essentials Suite Microsoftin kotisivuilta. Käyttäjille Windows 8, ohjelmisto on integroitu Windows Defender, joka on rakennettu Windows itse. Molemmat versiot Microsoftin tietoturvaohjelmisto on helppo käyttää ja käyttöliittymä on tuttu käyttäjille Windows. Tämä tekee molemmat versiot loistava valinta suojelun perustaso.

Toisin kuin muut anti-malware ohjelmia ei ole maksullisia versioita saatavilla, eli ilmainen versio tulee joitakin ominaisuuksia ei yleensä löydy vapaita ohjelmistoja. Tämä sisältää sekä reaaliaikaisen suojan erilaisia ​​uhkia ja kyky ajoittaa skannaa etuajassa.

Ohjelmisto ei ole ilman sen haittoja kuitenkin. Verrattuna muihin anti-malware ohjelmat, Security Essentials ja Windows Defender on alhaisempi havaitsemiseen. Vaikka se suojaa ja poistaa suurin osa uhkia, se ei kuitenkaan välttämättä anna täydellistä suojaa. Kuitenkin lisäominaisuuksia ja suuri integrointi ikkunat tekevät sekä Security Essentials ja Windows Defender hyvä mahdollisuus suojata tietokoneesi maksamatta siitä senttiäkään.

 
Windows Defender Windows 8

AVAST! FREE EDITION

avast! on nopeasti tulossa yksi suosituimmista anti-malware ohjelmia saatavilla. Free Edition avast! nyt on ominaisuuksia, jotka olivat vain aiemmin löydetty maksulliseen versioon. Yksi näistä tehokkaita ominaisuuksia on käynnistyksessä scan. Käynnistyksessä scan toimii kuten tietokoneen käynnistyessä ja ennen Windows lataa. Tämä mahdollistaa sen, että ohjelmisto tunnistaa ja käsitellä vakiintuneiden uhkia, jotka ovat vaikeita poistaa.

Maksullisen version avast! sisältää ainutlaatuinen ominaisuus nimeltään AutoSandbox. AutoSandbox on työkalu, joka toimii epäillään haittaohjelmia turvallisessa ympäristössä. Tämä mahdollistaa avast! eristää mahdolliset uhat ja määritellä niiden luonne aiheuttamatta haittaa tietokoneellesi. Vaikka avast! Totta vahvuutena on tehokkaita työkaluja ja suuri osoituskyky, se on hieman heikompi kuin muut ohjelmistot kannalta haittaohjelmien poisto. Päivitykset maksulliseen versioon alkavat 49,99 dollaria vuodessa alennuksella hankkinut useita vuosia.

 
avast! Free Edition

COMODO PUHDISTUS ESSENTIALS

Samanlaisia ​​Malwarebtyes, Comodo on hyvä mennä ohjelma poistaa kova haittaohjelmien tartuntoja. Kuitenkin Comodo on yksi ainutlaatuinen etu, joka erottaa sen kilpailijoista ja sallii sen hommansa missä muut ohjelmat eivät. Comodo ei vaadi asennusta juosta. Sinun tarvitsee vain ladata sen ja käyttää sitä. Tämä antaa käyttäjille suuri etu käytettäessä kone vakava haittaohjelma tartuntoja.

Comodo varsinkin viihtyy käsiteltäessä rootkit. Rootkit on erittäin ilkeä haittaohjelma, joka hautaa itsensä Windows piiloutua haittaohjelmien poisto-ohjelmia. Comodo pystyy toimimaan käynnistyksen ennen kuin nämä rootkit voi ladata ja helposti poistaa ne, joissa muut ohjelmat eivät. Kun Comodo on tehokas ohjelma, se tulisi käyttää vain viimeisenä keinona yhdessä toisen ohjelman kanssa, kuten Malwarebytes tai avast!. Comodo ei pysty tarjoamaan reaaliaikaisen suojan tai muita ominaisuuksia tarvitaan olla ensisijainen anti-malware ohjelma.

AD-AWARE

Lavasoft Ad-Aware on vanha valmiustilassa työkalu, joka syntyi taistella adware ja muita vakoiluohjelmia. Uusin inkarnaatio Ad-Aware on täysin varustellun anti-malware ohjelma, joka tarjoaa erinomaisen suojan erilaisia ​​uhkia. Ilmainen versio tarjoaa reaaliaikaisen suojauksen, jolloin se etulyöntiaseman monia muita vapaa vaihtoehtoja.

Lisäksi, Ad-Aware mukana bonus-ominaisuuksia, jotka tarjoavat lisäsuojaa verkossa. Ad-Aware automaattisesti selaimen oletusetusivuksi niiden turvallisen hakukone. (Et ehkä halua tätä ominaisuutta, se on mahdollista poistaa sen myöhemmin.) Työkalurivi siivooja skannaa kaikki selaimen laajennuksia ja haittaohjelmien poisto se toteaa. Ad-Aware on maksettu sarja täysi Internet Security-ohjelmisto tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia suojata tietokoneesi uhilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti