perjantai 20. kesäkuuta 2014

MITEN KORJAA JA ESTÄÄ PC YLIKUUMENEMINEN ONGELMAT

Ehkäisyyn ylikuumeneminen voi tehdä monella yksinkertaisia ​​tapoja, ja siksi korjata ongelman tehokkaasti. Kun virukset ei enää määräydy mahdollisena ongelmana jälkeen scan kunnon antivirus ja antimalware ohjelmisto, voit epäillä ylikuumenemisen syy.

Usein puhaltaa sisälle tietokoneen kanssa ilman kapselin poistaa pölyn muodostumista, joka edistää ylikuumenemisen sekä muita ongelmia. Pitämällä tietokone, erityisesti läppäreissä, on kova, sileä pinta voi myös estää ylikuumenemisen.


How do I Reduce Overheating Problems in My PC?
Tölkki tietokoneen duster käytetään hienovaraisesti puhdasta komponentteja. 

Ohjelmistoja, kuten SpeedFan voi ladata Voit mitata lämpötilaa tietokoneen eri alueilla seuraamalla anturit. Jäähdytys tyynyt voi ostaa myös kannettavissa tietokoneissa. Tarkistaminen lämpötila tietokonetta säännöllisesti joko koskettamalla tai pitämällä lämpömittari jopa prosessorin voivat auttaa sinua löytämään lämmitys ongelma.


How do I Reduce Overheating Problems in My PC? 
SpeedFan käyttöliittymä, jonka avulla voit katsella komponenttien lämpötilat ja RPM. 

Ottaa luotettava tietokoneen korjaamo diagnosoida tietokoneen ongelmat voidaan tehdä myös, joten niin ammattilaiset havaita ja korjata ongelman ennen kuin se riistäytyy käsistä. Vaikka ehkä ei aina niin raskauttava kuin monimutkainen ja vaikeasti löydettäviä sisäinen ohjelmisto tai laitteisto-ongelma, PC ylikuumenemisen ongelmia ei pidä suhtautua kevyesti. Kuten minkä tahansa toiminnan-keskeyttämättä ongelma, voit menettää tärkeitä tietoja, joita ei ole varmuuskopioitu tai olla pysty suorittamaan day-to-day tehtäviä. On monia tapoja ehkäistä tätä asiaa, joten se ei tullut elämää häiritsevistä harmi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti