keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Opas Cache Manager Blue Screen of Death Error

CACHE_MANAGER BSOD (Blue Screen of Death) virhe saattaa näkyä aikana alustusprosessia Windows Vista, XP ja 2000, ja Windows 7 ja 8. Se syntyy, kun sivuttamattomia sarjaresursseja muistia on tyhjentynyt. Virhe johtaa automaattinen sammutus tietokoneen vahinkojen ehkäisemiseksi ja mahdollisen datan menetys tallentamattomat työt.

Tämä virhe ilmestyy myös indeksointi, kun käytettävissä sivuttamattomia sarjaresursseja muisti on vähissä ja ydintilaohjaimen edellyttää sen käyttöä. Sivuttamattomia sarjaresursseja muisti koostuu virtuaalimuistin osoitteita, jotka pysyvät fyysistä muistia, kun taas vastaava ydin esineet jaetaan.

CACHE_MANAGER BSOD virhe saattaa näkyä myös, jos poltat Live File System (LFS) alustettu levy tietokoneeseen, jossa on Windows 7and 8 tai Windows Server 2012. Virhe johtuu vioittunut merkintä kirjoitetaan levylle poltettaessa tietoja optinen media. Se johtuu yleensä vian Udfs.sys kuljettaja.

Tämä BSOD virhe tunnetaan myös nimellä "CACHE_MANAGER" ja "STOP 0×00000034″. Jotkut käyttäjät Windows ovat raportoineet tämän virheen, joka yleensä tulee näyttöön alustuksen aikana järjestelmä:

Cache Manager

Voit ratkaista CACHE_MANAGER BSOD virhe lisäämällä fyysistä muistia tietokoneeseen, joka lisäisi tehokkaasti määrää sivuttamattomia sarjaresursseja muistia. Nonpaged muisti, jota käytetään monissa kuljettajat, koska sitä voidaan käyttää milloin tahansa Keskeytyspyyntö Level (IRQL), ja sen koko on riippuvainen määrä fyysistä muistia läsnä järjestelmässä.

BSOD virhe, joka koskee virheellisen toiminnan Udfs.sys kuljettaja voidaan ratkaista asentamalla ohjelmistopäivitykset Windows 7 ja 8, ja Windows Server 2012.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti