maanantai 16. kesäkuuta 2014

Opas käyttäen tiedostojen pakkaus

Puhutaanpa tiedoston pakkaus. Aloitamme tämän pois yksinkertainen ja kohta sinua kansion Resurssienhallinnassa.

A guide to using file compression 
Tuo.
Tuo zip-kansioon – oikeastaan, pakatun tiedoston, joka sisältää kansion. Älä hämmentyä vielä. Asia on, siellä on enemmän kuin yksi tiedosto pakkaustapa – itse asiassa siellä on monta, ja. Zip on vain suosituin, koska hyvin, se on rakennettu Windows.

Pakatut tiedostot käyttävät ihmiset kaikkialla verkossa, jotta nopeammin latausaikoja ja tilaa säästävä. Saatat löytää itsesi luoda oman pakattuja tiedostoja jos jotain haluat tehdä yhdestä tietokoneesta toiseen ei mahdu laitteen käytät siirtää – vaikkapa elokuvan kokoelma on liian iso muistitikun. Samoin ihmiset hosting tiedostojen lataus yleensä pitää ne puristetaan ne vievät vähemmän tilaa varastoida, ovat ja ovat nopeampia lataamiseen – se on win-win-tilanne!

Helposti luoda pakatun tiedoston, lataa työkalu, kuten WinRAR tai 7Zip – nämä ohjelmat lisäävät vaihtoehto pakata tai arkistoida kansion aina, kun hiiren kakkospainikkeella sitä. Pakatun kansion Tällöin luodaan samassa kansiossa alkuperäisen lähtöisin.

Voit myös luoda pakatun tiedoston oikean näppäimen rakennettu suoraan Windows. Kaikki mitä sinun tarvitsee vain valita tiedosto, tiedostot tai kansio, jonka haluat muuttua pakatun tiedoston ja sitten oikealle klikkaa valitun kohteen tai kohteita. Valitse sitten "Lähetä" ja sitten "Pakattu (zip) kansio". Tämä pakattu tiedosto tulee sitten näkyviin kansio, johon valitut tiedostot sijaitsivat.

Pakattu arkisto

Aina kun selaat Internetiä, saatat löytää itsesi lataamalla vaikkapa valokuva-albumi tai verkkosivuilla arkisto. Useimmat tiedostot näin, että lataat pakataan – ja käyttää niitä, sinun täytyy tunnistaa tiedoston pääte ennen kuin otat toimiin.

File Format ja sen pääte (. Zip, jne.)Mitä että tiedostomuoto ei.
. Zip, zipVähennykset koko menettämättä mitään tietoa, melko tilaa säästyy. Voidaan salata.
. BZ2, bzip2Voi pakata arkisto, vain yhden tiedoston. Käyttää enemmän tilaa, mutta toimii nopeammin.
. Rar, RAROma muoto yleensä suurempia tiedostoja tai kansioita. Dekoodattavissa WinRAR tai 7Zip.
. Z7, 7ZipTiedostotyyppi käyttöön ohjelman 7 Zip, yhteensopiva tämän ja muita avoimeen lähdekoodiin perustuvia laitoksia, mutta ei integroitu Windows millään tavalla. Yleensä käytetään ilmainen vaihtoehto. Rar.
. Terva, Tape ArkistoEi oikeastaan ​​Tape Archive, vaan käytetään sivustoille ja avoimen lähdekoodin kehityshankkeita. Ei laske kokoa paljon.
MSI, Windows InstallerPitää huolta tyypillisesti Business Machines. Säästää ole tilaa.
. Exe, suoritettavanSuoritettavia ohjelmia tai asentajille. Säästää ole tilaa.
. Jar, Java Archive FormatKäytetään kokoelma Java-tiedostot. Unzippable Windows, mutta järjestys katoavan-unrecommended.
. Deb,. APKDebian ja Android sovelluksia, vastaavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti