keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Opas CDFS FILE SYSTEM Blue Screen of Death Error

CDFS_FILE_SYSTEM BSOD (Blue Screen of Death) virhe saattaa näkyä aikana alustusprosessia Windows Vista, XP ja 2000, ja Windows 7 ja 8. Se tapahtuu, kun käyttöjärjestelmä havainnut virheen luettaessa tietoja CD-tai DVD-tai kun pääsy CD / DVD-asema, ja tulokset automaattinen sammutus tietokoneen vahinkojen ehkäisemiseksi ja tietoja voi kadota alkaen tallentamattomat työt.

Tämä virhe johtuu ongelma CD-ROM-tiedostojärjestelmän, kuten silloin, kun se ei oikein jäsentää epäsuora polkumääritys kun yrittää käyttää CD kautta epäsuora polku. Se tarkoittaa, että vioittuneet tiedot ja / tai tiedostorakenteet löydy CD / DVD-asemaan.


Tämä BSOD virhe tunnetaan myös nimellä "CDFS_FILE_SYSTEM" ja "STOP 0×00000026″. Jotkut käyttäjät Windows ovat raportoineet tämän virheen, joka yleensä tulee näyttöön alustuksen aikana järjestelmä:

CDFS FILE SYSTEM

Voit ratkaista CDFS_FILE_SYSTEM BSOD virhe ajamalla levyn tarkistuksen tai levy validointi ohjelmia ja korjaus hyödyllisyys ajaa. Voit tehdä tämän avaamalla Oma tietokone tai Explorer ja oikeassa ruudussa, sinun täytyy oikealla klikata asema, jonka haluat vahvistaa. Valitse Ominaisuudet ja työkalut välilehti valikosta ja valitse sitten Tarkista nyt virheentarkistus. Sinun täytyy klikkaa "Korjaa automaattisesti tiedostojärjestelmän virheet" on valintaikkuna, joka tulee näyttöön, ja valitse sitten alku prosessi alkaa. Perusteellisempi ja täydellinen validointi tai viallinen asema voidaan toteuttaa ottamalla vaihtoehto "Etsi ja yritä korjata virheelliset sektorit", mutta tämä prosessi vie paljon kauemmin loppuun verrattuna ensimmäinen vaihtoehto.

Voit myös ratkaista BSOD virhe uudelleenkäynnistystä ja tarkistamalla Microsoft Hardware Compatibility List varmistaa, että äskettäin asennetut ajurit ja laitteet ovat yhteensopivia version käyttöjärjestelmästä, että käytät. Sinun täytyy poistaa ja korvata laitteita ja ohjaimia, jotka eivät ole yhteensopivia käyttöjärjestelmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti