torstai 26. kesäkuuta 2014

Opas Valvonta epäonnistui Blue Screen of Death Error

"Valvonta epäonnistui" BSOD (Blue Screen of Death) virhe saattaa näkyä aikana alustusprosessia Windows XP, kun CrashOnAuditFail asetus on käytössä. Se tarkoittaa, että järjestelmä epäonnistui, kun se yritti suorittaa turvallisuuden tarkastus. Tämä tapahtuma tapahtuu, kun suojauslokin uusi on saavuttanut tietyn lokin enimmäiskoko ja ei salli hakkuut tarkastuksen tietoa.

Tämä BSOD virhe ilmestyy myös alustusprosessia Windows 2000, NT ja Server 2003, jos järjestelmä on määritetty vaihtoehto Äläkorvaa Tapahtumat tai kun vaihtoehto valitaan Event Log Lahjapaperit on Korvaa tapahtumat vanhempi kuin (X) päivää. Nämä asetukset estävät hakkuut tarkastustietoihin kun Security Event Log on täynnä.

Tämä BSOD virhe tunnetaan myös nimellä "AUDIT_FAILED" ja "STOP 0xC0000244″. Jotkut käyttäjät Windows XP ovat raportoineet tämän virheen, joka yleensä tulee näyttöön alustuksen aikana järjestelmän.

Ratkaista "Valvonta epäonnistui" BSOD virhe Windows XP, sinun täytyy päivittää asentamalla XP Service Pack-paketti korjaa tämän ongelman. Voit myös ratkaista tämän ongelman käyttämällä Registry Editor vaikka prosessi on tehtävä luomalla rinnakkaisasennusta Windows XP eri kiintolevylle tai kansioon, koska virheen syntyneet tämän menettelyn aikana voi vaatia uudelleen asentaa käyttöjärjestelmä .

Voit ratkaista ongelman käynnistämällä Registry Editor napsauttamalla Käynnistä-painiketta, valitse Suorita ja kirjoita regedit hakukenttään ja paina Enter. Korosta HKEY_LOCAL_MACHINE kanssa kohdistin ja valitse sitten Load Hive Tiedosto-valikosta. Avaamisen jälkeen rekisterirakenteeseen, tyyppi Alternate kun saat kehotteen avulla voit syöttää nimi.

Kun HKEY_LOCAL_MACHINE \ Alternate \ ControlSet001 \ Control \ Lsa näkyy ikkunassa kaksoisnapsauttamalla CrashOnAuditFail aliavaimeen oikeanpuoleisessa ruudussa, muokata sitä muuttamalla arvon 1 arvoksi 0, sitten OK. Kun olet tehnyt tämän muutoksen, sinun täytyy klikkaa HKEY_LOCAL_MACHINE \ Alternate, klikkaa Poista rakenne Tiedosto-valikosta ja käynnistä järjestelmä.

Saatat joutua toistamaan prosessin avulla ControlSet002, ControlSet003 ja muun valvonnan sarjat täydellä tarkkuudella tämän BSOD virhe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti