maanantai 16. kesäkuuta 2014

Kloonaus Hard Drive Easy Way

Kloonaus kovalevy on vain asettamalla kaikki sisältö yksi kiintolevy toiseen – kuten kopioida ja liittää, paitsi paljon suuremmassa mittakaavassa kuin. Se on hyödyllinen prosessi, jos haluat ostaa uuden kovalevyn tietokoneeseen ja haluat kopioida Käyttöjärjestelmä ja kaikki tiedostot ympäri.


Miksi klooni ajaa?

Miksi haluat kloonata ajaa? Yleisin syy on siirtymässä perinteisestä kiintolevyn SSD-asema, koska SSD ovat paljon nopeampia ja luotettavampia.

Ensimmäinen asia, olet menossa haluavat tehdä, on laittaa toisen aseman tietokoneeseen. USB ulkoinen kovalevy (ei flash-asema) tai normaali SATA-kiintolevy asennetaan avaamalla koneen ja sen asentamista. Otetaan toinen asema voi olla hieman monimutkainen. Katsokaa tämän artikkelin lisää tästä aiheesta.

Mitä käytän kloonata ajaa?

Seuraavaksi olet menossa halua käyttää ohjelma, jonka avulla voit tehdä tämän – ja yksinkertaisuuden vuoksi Käytämme DriveImage XML oppituntia varten.

Clone a Hard Drive 
Tämä on mitä ohjelma näyttää, kun käynnistät sen. Valitse asema-to-aseman kuvaketta.

Kovalevy ehdot

Ensinnäkin, olet menossa näkemään paljon termejä et tunne. Yritä olla hätää.

Näkökohdat kiintolevyt sinun täytyy oppia kuuluvat osiotauluja, väliseinät, alat, jälkiä ja tiedostojärjestelmät.

Osiotaulujen – kutsutaan myös Master Boot Records – asuvat alussa jokaisella asemalla ja osoittavat kohti kunkin osion asema, jossa tiedostot sijaitsevat.

Väliseinien ovat mitä OS näkemyksiä ajaa – useita osioita yhden kiintolevyn voi sallia eri käyttöjärjestelmien ja tiedostojärjestelmien voidaan asentaa eri osioita.

Kappaleet ovat ympyröitä menee noin levy, tallentamista ja alat ovat pienempiä osia kappaleita, tallentamiseen pienempiä annoksia tietoja.

Tiedostojärjestelmät ovat mitä OS käyttää lajitella tiedostot ovat, suosittuja tiedostojärjestelmien kuten FAT32 (jota useimmat SD-korttia) ja NTFS, jota käyttävät Windows sen osioita.

Helppoa vaihetta Kloonaus Drive

Kloonata ajaa, olet menossa tarvitse olla uuteen asemaan, jossa kaikki tämä tieto on menossa tietokoneesi sisälle. Drive käytät tällä hetkellä leimataan C: – mikä tahansa kirjain tietokoneen nimiä uuteen asemaan on, jos aiot olla kloonaus vanhan aseman. Varmista, että sinulla ei ole muistitikun tai SD-kortti kytkettynä tällä hetkellä – tietokoneessa ei voi käynnistää Windows niistä, ja et halua vahingossa poimia niitä valikosta, kun olet valinnut Uusi asema tietosi siirtyä.

Clone a Hard Drive 
Sen jälkeen kloonata C: ajaa uuden kovalevyn.
Kun olet valinnut uuden aseman ohjelmaan ja kloonaus prosessi alkaa, iloita – voit levätä helppoa, kun ohjelma tekee loput tarvitaan työn puolestasi. Kuitenkin varovaisuutta tulee noudattaa: älä tee dramaattisia muutoksia tietokoneeseen kun käynnistetään uuden aseman, ja ottaa vanha asema pois, kun tietokone käynnistetään ensimmäistä kertaa uuden. Jos jostain syystä minun ohjeita noudatetaan ja Windows ei edelleenkään luota tunnistamista, soita jopa Microsoft ja selittää, mitä tapahtui. Ne pitäisi saada sinut uuden avaimen maksua ei – tai pieni – ja sinun pitäisi olla hyvä mennä.

Muista myös, että et voi käyttää samaa Windows vanhan aseman ja uuden aseman samanaikaisesti. Microsoft sallii vain yhden lisenssin tietokonetta kohti.

Viimeinen huomautus: Jos uusi asema on pienempi kuin vanha, olet menossa tarvitse varmuuskopioida ja poistaa tiedostoja ensimmäinen asema, jotta se alas koko, ennen kuin otat klooni.

Nauti kloonattu ajomatkan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti