maanantai 30. kesäkuuta 2014

Ilmoittaa Start Menu Reviver 2

Lähes vuosi sitten ilmoittanut julkaisevansa Start Menu Reviver. Tuote on kehitetty, koska näimme, että Windows-käyttäjät oli vaikeuksia sopeutua uuteen navigointitavat käyttöön Windows 8, eli aloitusnäyttö ja poistaminen Käynnistä-valikko työpöydältä. Varsin usein havaitsimme ihmiset kamppailevat treenata , jossa hänellä oli Windows 8. Tiesimme, että tämä ei ollut hyvä Microsoft eikä se ollut hyvä käyttöjärjestelmä, että he olivat luoneet, jonka oli tarkoitus olla tulevaisuuden computing.

Olemme olleet ällikällä lyötyjä positiivista palautetta, että olemme saaneet lehdistön ja käyttäjien Start Menu Reviver. Tiesimme, kun julkaisimme tuote, että meillä olisi vaikeaa aikaa voittaa yli joitakin käyttäjiä, koska Start Menu loimme ei näyttänyt vanha, mutta kun käyttäjät yrittivät Start Menu Reviver ne koukussa.

Joten tänään olen erittäin innoissani voidessani ilmoittaa tulossa olevat Start Menu Reviver 2!

Käynnistä-valikko Reviver 2 on saatavilla 01 toukokuu 2014.

Kannettavien akut Fujitsu SQU-518 SQU-522 916C4850F 916C5030F

MUOTOILU

Käynnistä-valikko Reviver 2 on mallisi peruskorjaus, versio 1. Vaikka useimmat ihmiset rakastivat toimivuutta Start Menu Reviver 1, yleisin valituksen oli, että se ei näyttänyt hyvältä. Olemme kumppanuuteen kanssa suunnittelija ja UX asiantuntija, jonka nimi Jay Machalani työskennellä Start Menu Reviver 2. Olen ensimmäinen näki Jay työtä, kun hänen mallit olivat esillä Verge . Olin heti vaikuttunut siitä, miten paljon tutkimusta ja ajatteli hän oli antanut hänen malleja. On paljon helpompi suunnitella asioita vain katsoa jäähtyä ja on kamala käytettävyys, mutta Jay laittaa kivun tuettu vaivaa hänen Windows 8 käsitteitä tehdä hänen malleja niin kaunis ja käyttökelpoinen. Olin myös vetoa työnsä sillä, miten läheisesti se muistutti yleistä käsitettä Start Menu Reviver (joka muuten on vain sattumaa). Puhuin Jay hyvin pian sen jälkeen, kun hänen artikkeli on julkaistu, ja hän oli valmis toimimaan, koska hän todella piti toiminnallisuutta Start Menu Reviver mutta voisi nähdä paljon parantamisen varaa suunnittelussa.

Kannettavien akut FIC CT1 PTT50 PTT51 XTB71 21-92617-01 21-92544-14 21-92617-15 92617-05

Muutaman pikselin täydellinen suunnittelu työtä Jay, Start Menu Reviver 2 syntyi. Tässä on mitä näet ensimmäisen kerran käynnistät Käynnistä-valikko Reviver 2:Ja tässä on parempi katsoa suunnittelun se ilmestyy työpöydälle:

SMR2

Olette varmaankin samaa mieltä siitä, että on paljon puhtaampaa muotoilu kuin versio 1 ja se todella tekee hienoa työtä korostamalla tärkeimpiä sovelluksia ja tehtäviä jokaiselle käyttäjälle.

Se on melko helppoa, kun tarkastellaan tuotteen näin arvioida sen perusteella, mitä sisältöä näkyy tuotteen. Ohjelmisto itsessään katoaa ja voidaan helposti unohtaa. Oletko koskaan nähnyt tyhjä Start Menu ennen? Samalla saada pois käyttäjän tapa on aikomus ohjelmisto, mielestäni on hienoa keuliminen tuotteen sen puhtaassa muodossa. Alla kuva näyttää Käynnistä-valikon Reviver todellinen identiteetti:Kannettavien akut Fujitsu Amilo Si1520 V3205 3UR18650F-2-QC12C

SMR2 kelteisillään

Itse rakastan tätä näkemystä Käynnistä-valikon Reviver koska se osoittaa työmme sen puhtaimmassa muodossa, mutta niille, jotka haluavat nähdä enemmän täydellinen kuvakaappauksia, minulla on muutama ylimääräinen sinulle alla:

Käynnistä-valikko Reviver käyttöliittymän elementtejä 
SMR2 Suunnittelu ja ulkoasu

Alternative Color Variations 
Alternative Color Variations

Standard View 
SMR 2 Koti

Extended Menu 
SMR 2 Extended

Siellä oli paljon kulissien takana työtä päästä tähän pisteeseen. Täällä voit nähdä alkuperäinen ulkoasu käsitteitä, Jay tuottanut meille, joista osa ei saa toteuttaa versiosta 2 Käynnistä-valikon Reviver:

SMR2 Alkuperäinen malleja

MUUT MUUTOKSET JA OMINAISUUDET

Suunnittelun muutokset eivät ole ainoita asioita olemme olleet kiireisiä täällä ReviverSoft (vaikka se on pitänyt meidät hyvin kiireinen!). Tässä ovat muita muutoksia huomaat uudessa versiossa Start Menu Reviver:

Windows 7-tila

OK, joten tämä ei ole oikea nimi, mutta tätä asetusta Start Menu Reviver 2 on lisätty ihmisille, jotka eivät halua laatat ollenkaan ja haluaisivat vain nähdä laajennettuun valikkoon – Vähän niin kuin perinteinen Käynnistä-valikko. 
SMR2 List-tila

Animaatiot

Kun on viimeinen kerta Start Menu teki sanot "Wow"? No, Start Menu Reviver on tarkoitus tehdä tämän joka kerta, kun painat Start-painiketta. Tässä on mitä Start Menu Reviver näyttää, kun avaat sen.

Yksinkertaistaminen

Tiedän, että olen jo mainostetut suunnittelu muutoksia Start Menu Reviver 2 mutta tietoisesti laitettiin yksinkertaistamisesta tuotteesta. Joissakin tapauksissa on käyty pitkiä perusteluja, mitä pitää ja mitä poistaa. Huomaat, että meillä ei enää ole tekstiä vasemmalta "hurmaa" valikosta. Se paitsi tekee UI, mutta tekee myös tuote näyttää paljon paremmalta kielillä, jossa tyypillinen teksti pituus on pidempi kuin Englanti. Jos tarkastellaan Start Menu Reviver 1 Englanti ja sitten katsoa sitä saksaksi näet mitä tarkoitan.

Meillä on myös korvattu "Uusimmat" hurmaa vaihtoehdon hyväksi "Käyttäjäkansio vaihtoehto. Tämä tehtiin perustuu käyttäjien palautteen ja käytettävyystestaus. Huomasimme, että ihmiset ovat todennäköisemmin käyttää viime asiakirjat listan sisällä hakemuksen eikä niinkään yksi löytyy Käynnistä-valikko. Ihmiset myös arvostavat hänellä on kaikki niiden asiakirjoja, jotka löytyvät niiden käyttäjän kansioon. Tästä huolimatta Viimeaikaiset asiakirjat lista ei ole poistettu Käynnistä-valikosta Reviver – voit silti löytää sen laajennettuun valikkoon – et vain tarvitse vaihtoehto vasemmalta hurmaa valikosta.

Näytetään sivustot Kuten Laatat

Yksi hienoista ominaisuuksista Start Menu Reviver 1 oli mahdollisuus lisätä sivustoja Käynnistä-valikko. Näin voit suoraan Gmailia, Facebook tai mitä sivusto haluat vain napsauttamalla Käynnistä-valikko. Versiossa 2, olemme tehneet tunnistaa sivuston laatat helpompaa lisäämällä web kuvaketta oikeassa alakulmassa laatat, jotka menevät verkkosivuille. 
SMR2 sivustot kuten laatat

Enemmän laatat!

Nyt tämä on ollut raskaasti pyydettyä ominaisuutta ja olemme todella innoissamme tarjottavanaan Start Menu Reviver 2 – Kyky selaa laatta mieltä! Tämä tarkoittaa, että voit lisätä laatat Käynnistä-valikko (enintään 64 itse asiassa). Voiko siitä! Alla kuvakaappaus näyttää, kuinka alemman laatat katkaistaan ​​ja voit selata nähdä enemmän.

SMR2 vieritys

Mutta se on vielä vapaana Kyllä se on oikein, olemme silti pidettävä Start Menu Reviver täysin ilmaiseksi. Olemme rakastaneet kuulo ihmisiltä, ​​että tuntuu kuin he haluavat maksaa meille tuotteen. Se on valtava kohteliaisuus, mutta haluamme auttaa niin monta Windows 8 käyttäjät kuin mahdollista löytää paras tapa navigoida heidän tietokone. Joten nauti!

NIIN OLET VALMIS SAADA SE?

Olen varma, että on olemassa monia muita asioita, tulet rakastamaan noin Start Menu Reviver kun se käynnistyy 1. toukokuuta. Jos haluat saada ilmoituksen, kun tuote on luovutettu voit tehdä niin tällä sivulla . Kaikki Start Menu 1 käyttäjien ilmoitetaan kautta tuotteen päivityksen, kun versio 2 vapautuu.

Jos haluat lukea lisää siitä, miksi olemme kehittäneet Start Menu Reviver ensiksi ota jatka lukemista. Niille jättäen minut nyt, toivon vilpittömästi pidät Start Menu Reviver 2!

MIKSI RAKENSIMME START MENU REVIVER ENSIKSI

Kun olimme tutkimassa tuotetta näimme, että siellä oli paljon muille yrityksille, jotka olivat tehneet Käynnistä valikot Windows 8, mutta ne kaikki näytti menneisyyden niiden suunnittelussa. He olivat enimmäkseen jäljitelmät Windows 7 Käynnistä-valikko ja meistä tuntui, että tämä ei ollut hintaan sisältyvä näkemys tulevista Windows-versioita. Huomasimme myös, että useimmat muut Start Valikot markkinoilla käytössä Windows 8 kulmiin, jotka ovat keskeinen tapa navigoida Windows 8 ja he myös tehtävä on erittäin vaikea päästä aloitusnäyttö, joka on, jos voit käyttää kaikkia sovellukset, jotka tekevät Windows 8 hankkimisen arvoinen. Mitä järkeä asentaa Windows 8 jos olet juuri menossa tekemään sitä työtä, kuten Windows 7?

Miksi Windows 7 tyyli Käynnistä-valikko ei ole tarpeeksi hyvä Windows 8

Windows 7 oli ja on edelleen loistava käyttöjärjestelmä. Se on vakaa, turvallinen ja tekee hyviä laitteissa hiiri (tai klikkaa pad) ja näppäimistö. Windows 8 on suunniteltu auttamaan Windows edelleen merkityksellisiä maailmassa jatkuvasti laajeneva laitteiden ja lisääntynyt liikkuvuus käyttäjille. Vaikka hiljainen usein kritisoitu, Modern UI puolella Windows 8 käyttöjärjestelmään saa käyttää paljon laajempi valikoima laitteita, kuten pieniä tabletteja kannettaviin massiivisiin kosketusnäytöt ja kaikkea siltä väliltä.

Käynnistä-valikon Windows 8 pitäisi toimia kosketusnäytöllä, jotta sitä voidaan käyttää monia uusia tietokoneita myydään kosketusnäytöt. Vaikka on teknisesti mahdollista käyttää Windows 7 Käynnistä-valikko, kosketusnäyttö, todellisuudessa käytettävyys on kauheaa. Microsoft on joitakin hyvin tietoa parhaista käytännöistä käytettävyyden, jotka olen mukana alla.

Microsoftin opas koskettaa tavoitteet

Koko vs. tehokkuus: Kohteen koko vaikutteita virheprosentti

Chart that shows how touch errors decrease for larger targets.

Ei ole täydellinen koko touch tavoitteita. Erikokoisia toimivat eri tilanteissa. Toiminnot vakavin seurauksin (kuten delete ja sulje) tai usein käytettyjä toimien tulisi käyttää suuri kosketusnäyttö tavoitteita. Harvoin käytetyt toimintaa vähäisin seuraukset voivat käyttää pieniä tavoitteita.

Tavoitekoko ohjeet

7x7 recommended minimum size7×7 mm: Suositeltu vähimmäiskoko 
7×7 mm on hyvä vähimmäiskokoa, jos koskettaa väärään kohteeseen voidaan korjata yhdessä tai kahdessa eleitä tai viiden sekunnin kuluessa. Täytteen tavoitteet on yhtä tärkeää kuin tavoitekoko.
9x9 recommended size for accuracyKun tarkkuus asioissa 
Sulje, poistaa ja muut toimet, joilla on vaikea seurauksia ei ole varaa vahingossa hanat. Käytä 9×9 mm tavoitteensa, jos koskettaa väärään kohteeseen vaatii enemmän kuin kaksi eleitä, viisi sekuntia, tai suurta yhteydessä muutoksen korjata.
5x5 minimum sizeKun se vain ei sovi 
Jos löydät itsesi pänttäämistä asioita sovi, se on okei käyttää 5×5 mm tavoitteet kunhan koskettaa väärään kohteeseen voidaan korjata yhdellä ele. Käyttämällä 2 mm pehmuste välillä tavoitteiden on erityisen tärkeää tässä tapauksessa.

Lähde Microsoft

Ongelma Windows 7 tyyli Start Menu on, että useimmat sisäiset tavoitteet UI ovat liian pieniä tarkasti osua sormella, joka johtaa vahingossa napsauttaa väärään esineitä, edelleen johtaa käyttäjän turhautumista.

Et voi muokata Windows 7 Käynnistä-valikon

Windows 7 Käynnistä-valikko on toimiva, mutta ei voi olla todella henkilökohtaista. Halusimme tehdä Start Menu, joka todella antaa ihmisille mahdollisuuden tehdä omia. Emme ainoastaan ​​anna täysin valvoa, mitä käyttäjä voi liputtaa kuten laatat, mutta myös käyttäjät voivat vaihtaa väriä Start Menu (alkaen fontin värin, taustan värejä ja kaikkea siltä väliltä) yhdessä, jotta ne voisivat määritellä, mitä kuvia he haluavat käyttää laattoja. Voit myös käyttää animoituja gif kuten laatat!

Windows 7 Käynnistä-valikko on vain työpöytäsovellusten

OK on olemassa joitakin 3rd party Start Menu sovelluksia, joiden avulla voit saada Modern Apps lueteltu Käynnistä-valikko, mutta yleensä Windows 7 replica Käynnistä Valikot vain luettelo työpöydän sovelluksia. Start Menu Reviver voit käyttää työpöydän sovelluksia, moderni sovellukset, sivustot ja tiedostot (voit tehdä tiedoston tai kansion laatan nopean pääsyn) nopeasti ja helposti. Se on sinun Launchpad mitään tietokoneellesi.

HALUATKO LADATA START MENU REVIVER TÄNÄÄN?

Käynnistä-valikko Reviver 1 on saatavilla tänään ladattavissa ja on ton uskomattomia ominaisuuksia voit käyttää. Se on ilmainen, helppo asentaa ja olen varma, tulet rakastamaan sitä. Pään yli Start Menu Reviver sivu sivuillamme ja lataa se nyt. Ja saada valmis Start Menu Reviver 2 1. toukokuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti