tiistai 1. heinäkuuta 2014

Tiedostojen tallentaminen oikea tiedostomuoto yhteensopivuus

Mikä on yksinkertaisin tiedostomuoto, jossa voit tallentaa tiedoston niin, että voidaan lukea muista ohjelmista? Kun luot asiakirjan tietokoneeseen, käytät ohjelma luo tiedoston. Ohjelma tallentaa asiakirjan oma erityinen muoto, joka on yleensä tunnistaa kolmen tai neljän kirjaimen tiedostopääte.

Tekstitiedostoja tallentaa Microsoft Word-, tiedostopääte voi olla. Doc,. Docx,. Rtf. tai. txt. . Doc laajennus edustaa Word-asiakirjoja luotu läpi Word 2003, kun taas. Docx viittaa niihin luotuja dokumentteja Word 2007, 2010 ja 2013 erityisesti Windows. Versioita. Docx-tiedoston voi myös lukea ohjelmia Applen ja muiden valmistajien.

Saving Files in the Right File Format for Compatibility 
Docx muoto on oikeastaan ​​vain uudempia versioita Word.

TXT JA PDF CROSS-PLATFORM MUODOT

Kun asiakirja luodaan tekstinkäsittelyohjelmalla, kuten Microsoft Word, ohjelma lisää eri muotoilukoodeiksi jotka vaikuttavat sivutyylejä ja ulkonäkö. Mukana ovat koodit kohdat, fontit ja kirjain koot ja värit. Nämä koodit, joskus tekevät siitä erilaisen tiedosto tallennetaan saa avata muita ohjelmia. Useimmat tekstinkäsittely-ohjelmisto tarjoaa vaihtoehtoisen säästää tiedoston lähes koodittoman tekstitiedosto, joka päättyy tunnistettavissa laajennus. Txt. Microsoft tarjoaa myös. Rtf tiedostopääte – Rich Text File – säästää pienellä koodaus ja enemmän ominaisuuksia kuin vain teksti-tiedostoja.

Monet tiedostot voidaan tallentaa ja säilyttää samalla niiden alkuperäisessä muodossa Adobe PDF-tiedostoja.. Nämä Portable Document Format-tiedostoja voidaan avata kautta Adobe Reader-ohjelma, joka on tullut oletuksena sovellus käytettävissä useimmissa käyttöjärjestelmät. Koska cross-platform-tiedosto, asiakirjoja. Pdf-tiedosto laajennukset näyttää kaikki kuvat, otsikot ja tekstin tyyli alkuperäisen. Tietäen kuinka säästää tiedoston. Txt-tai. Pdf-tiedosto laajennukset on hyötyä siitä että tiedosto voidaan avata tekstitiedostona muiden ohjelmien tai on yhteensopiva kaikilla muilla alustoilla kuin. Pdf-tiedostona.

Saving Files in the Right File Format for Compatibility 
PDF-muodossa on lähes universaali yhteensopivuus.

SAVING TEKSTITIEDOSTO

Kaikki versiot Microsoft Word voi tallentaa tekstitiedosto. Txt-tiedosto laajennuksia. Tässä ovat vaiheet:

  1. Paina Alt + F
  2. Klikkaa Save As …
  3. Alle tallentaa kopion asiakirja, valitsemalla Muut muodot
  4. Valitse Tekstitiedosto (*. Txt) Tallennusmuoto-valikosta

TALLENTAMINEN PDF-TIEDOSTON WORDISSA

Kaikki versiot Word vuodesta 2007 voi tallentaa tiedoston PDF-muodossa. Noudata kohtia ja alle Tallenna Jäljennös, valitse Adobe PDF. Word Office 2013, vaiheet ovat:

  1. Tiedosto
  2. Valitse Vie
  3. Valitse Luo PDF / XPS Document

XPS edustaa Microsoftin oma versio PDF-tiedostoja. Windows 8, yhtiö on antanut Windows Reader-sovellus, jonka voi toimii syntyperäinen sisäänrakennettu PDF-katseluohjelma
.Kannettavien akut Fujitsu PI2512 3S4400-XXXX-O4 L50-3S4000-S1P3

MUISTIOSSA

Muistio app perinteisesti joukossa Windows lisälaite ohjelmia on hyödyllinen muuttamalla tekstin mistä tahansa lähteestä tekstimuodossa. Voit valita ja kopioida tekstiä webistä ja liitä ja tallenna se Muistiossa ja sovellus nauhat tekstin tahansa web-muotoilua. Muistio voidaan käyttää myös ottaa nopeasti muistiinpanoja, ja se on hyvä olla sen työpöydälle tai aloitusnäyttö Windows 8.

Voit luoda työpöydälle pikakuvakkeen Notepad Windows-versioiden kautta 2007, käyttää Notepad kuvake seuraavasti:

  1. Mene Käynnistä-valikko
  2. Avaa Asusteet Folder
  3. Vedä Muistiossa Desktop luoda työpöydälle linkin.

Steps for Windows 8:

  1. Etsi Muistio app kautta Etsi Charms bar
  2. Kun sovellus tulee näkyviin, valitse Kiinnitä Käynnistä alareunassa Apps Screen. Muistio laatta ilmestyy aloitusnäyttö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti