perjantai 4. heinäkuuta 2014

Opas BUGCODE ID DRIVER Blue Screen of Death Error

BUGCODE_ID_DRIVER BSOD (Blue Screen of Death) virhe saattaa näkyä aikana alustusprosessia Windows XP, Vista, 2000, 2008 ja Windows 7 ja 8. Se tarkoittaa, että ongelma on kohdattu lastaamisen NDIS (Network ohjainliitännällä Specification) kuljettaja, joka johti hätäsammutus tietokoneen vahinkojen ehkäisemiseksi ja tietojen häviämisen. NDIS Ajuri määrittää standardin rajapinnan kerroksellinen verkko-ohjaimet ja ylläpidosta vastaa parametrit ja valtion tietoa verkko-ohjaimet.

BSOD virhe johtuu yleensä viallinen suoritetuista hakemuksia ja kuljettajat, erityisesti verkkolaitteita kuljettajia. Se on myös aiheuttanut asennus verkon laite, joka on ristiriidassa käyttöjärjestelmän. Ristiriitojen laitteisto ovat muisti ja BIOS (Basic Input / Output System) ristiriitaisuuksia, ja keskeyttää (IRQ) konflikteja.

Tämä BSOD virhe tunnetaan myös nimellä "BUGCODE_ID_DRIVER" ja "STOP 0x000000D2″. Jotkut käyttäjät Windows-käyttöjärjestelmä on raportoitu tämän virheen, joka yleensä tulee näyttöön alustuksen aikana järjestelmän.

Voit ratkaista BUGCODE_ID_DRIVER BSOD aiheuttama virhe viallinen ajuri käyttämällä Viimeisin toimiva kokoonpano-vaihtoehto, joka on elpyminen ominaisuus Windows, joka palauttaa tietokoneen uusimmat asetukset, jotka mahdollistivat sujuvan toiminnan. Voit tehdä tämän, sinun täytyy käynnistää tietokone uudelleen ja paina F8 ennen käyttöjärjestelmän latausta päästäkseen Lisäasetukset-valikko. Käytä Korosta nuolinäppäimillä Viimeisin toimiva kokoonpano, ja paina Enter.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää Kuljettajan Reviver päivittää tietokoneen ajurit. Jos vanhentunut kuljettaja on ongelman syy niin tämä korjaa ongelman.Kannettavien akut FUJITSU-SIEMENS Amilo Pi3560 Pi3660 SQU-809-F01

Voit korjata BSOD virhe, joka johtuu yhteensopimattomuus laitteiston tai kuljettajan kanssa, sinun on poistettava laitteiston tai ohjain aiheuttaa virheen. Voit tehdä tämän Windows 8, paina Windows-näppäintä ja X yhdessä, klikkaa Ohjauspaneeli ja valitse sitten Ohjelmat ja toiminnot. Korosta sovellus poistaa käyttämällä nuoli-näppäintä ja valitse Poista. Windows XP, Vista ja Windows 7, uninstall prosessi voidaan tehdä peräkkäin napsauttamalla Käynnistä, Ohjauspaneeli, Lisää tai poista sovellus Windows XP ja Ohjelmat ja toiminnot Windows 7 ja Vista ja valitsemalla ohjelmisto poistaa ja valitsemalla Poista / Poista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti