perjantai 4. heinäkuuta 2014

Opas BUGCODE NDIS DRIVER Blue Screen of Death Error

BUGCODE_NDIS_DRIVER BSOD (Blue Screen of Death) virhe saattaa näkyä aikana alustusprosessia Windows XP, Vista, 2000, 2008 ja Windows 7 ja 8. Se tarkoittaa, että ongelma on kohdattu lastaamisen viallinen ajuri verkkoon laitteeseen. Tämä virhe edistänyt äkillinen shutdown tietokoneen vahinkojen ehkäisemiseksi ja tietojen häviämisen.

BSOD virhe johtuu yleensä viallinen toimintaa suorittaa ajuri vasta asennettu verkkolaitteita. Kuljettaja voi vioittua, vanhentuneita, tai on yhteensopimaton käyttöjärjestelmä. Asennus verkon laite, joka on ristiriidassa tietokone voi myös aiheuttaa tämän virheen.

Tämä BSOD virhe tunnetaan myös nimellä "BUGCODE_NDIS_DRIVER" ja "STOP 0x0000007C". Jotkut käyttäjät Windows-käyttöjärjestelmä on raportoitu tämän virheen, joka yleensä tulee näyttöön alustuksen aikana järjestelmä:

BUGCODE_NDIS_DRIVER
Kannettavien akut FUJITSU-SIEMENS Amilo La-1703 SMP-EFS-SS-22E-06 SMP-EFS-SS-26C-06

Voit ratkaista BUGCODE_NDIS_DRIVER BSOD aiheuttama virhe viallisen ohjaimen tai yhteensopimaton laite poistamalla uusimmat asennetun ohjelman ja laitteen. Suorittaa uninstall Windows Vista ja 7, napsauta Käynnistä, Ohjauspaneeli ja sitten Ohjelmat ja toiminnot. Windows XP, napsauta Käynnistä-painiketta, Ohjauspaneeli, ja sitten Lisää tai poista sovellus. Voit käyttää nuolinäppäimillä Korosta ohjelmisto poistaa, ja paina sitten poistaa tai poistaa.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää Kuljettajan Reviver päivittää tai perua tietokoneen ajurit. Jos vanhentunut kuljettaja on ongelman syy niin tämä korjaa ongelman.

Voit myös poistaa, päivittää tai palautus viallisen ohjaimen ratkaista BSOD virhe. Voit tehdä tämän Windows XP, napsauta Käynnistä, valitse Tietokone, ja valitse sitten System Properties avattavasta menu.From tämä välilehti, valitse Laitteisto ja sitten painiketta Laitehallinta. Etsi kuljettaja tai laitteisto, joka on todettu aiheuttavan BSOD virheestä, napsauta kohdetta ja valitse sitten Ohjain-välilehti. Kuljettajan välilehdessä voit päivittää, rollback vanhempi versio, käytöstä tai poista ohjaimen. Seuraa ohjeita ja ohjeita, jotka näkyvät näytöllä suorittaa valitun vaihtoehdon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti