tiistai 1. heinäkuuta 2014

Uusi ReviverSoft Vastauksia Feature: Hanki ilmoitettu uusia kysymyksiä

Käynnistämisen jälkeen ReviverSoft vastauksia olemme auttaneet satoja ihmisiä löytämään ratkaisuja heidän tietokone ongelmia. Olemme tehneet tämän kytkemällä ne yhteisö asiantuntijoita, jotka voivat auttaa heitä. By vain luoda ilmainen tili voit lähettää postitse kysyttävää sinulla on noin PC-tai Mac on ReviverSoft vastauksia ja pitää vastausta. Jos et ole kokeillut sitä itse sinun pitäisi antaa sille yrittää. On pikkutarkka ongelma tietokoneen? Kysy pois !

Tänään ilmoitettiin toinen suuri parannus ReviverSoft vastauksia, jotka on erityisesti ihmisille, jotka haluavat vastata kysymyksiin. Kuten tänään voit saada ilmoituksen kaikki kysymykset, jotka on lähetetty ReviverSoft vastauksia. Enää sinun ei tarvitse kirjautua sisään ReviverSoft Vastauksia kotisivulla uusia kysymyksiä.Kannettavien akut Fujitsu Siemens Amilo Li3910 SQU-808-F02 SQO-809-F01 SQU-808-F01

Tässä on, miten otat tämän ominaisuuden:

  1. Kirjautua ReviverSoft sivustolla
  2. Käytä ilmoitusten asetukset sivulla
  3. Valintaruutu, jossa lukee "Muistuta minua uusia kysymyksiä lähetetty"

Uusi kysymys ilmoitukset

Melko yksinkertainen, eikö olekin? Nyt voit auttaa ihmisiä heti he ovat pyytäneet kysymys!

Olemme rakentaneet ReviverSoft Vastauksia olla foorumi ihmisiä ympäri maailman auttaa toisiaan niiden tietokone ongelmia. Me rakastamme kuulla palautetta siitä, miten voimme edelleen parantaa ja kehittää tätä ominaisuutta sivuillamme. Ole hyvä ja jätä kommentti alle, jos sinulla on muita ideoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti