keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Miten lisätä oman langattoman Internet-signaalin

Tiedät tilanteen. Olet määrittänyt Wi-Fi-reitittimen (ehkä ohjeiden mukaisesti meidän preivous artikkelissa), mutta signaali vain ei pääse everwhere kodissasi. Ehkä sinulla on paljon liitettyjen laitteiden – Joissakin kodeissa voi olla 10 tai enemmän puhelinten välillä, videopeli järjestelmät, PC-, Mac-ja jopa leluja. Perhap olet taloyhtiön ja kaikki muu, joka on Wi-Fi on tukkeutumisen 2.4Ghz bändi, standardi taajuus langaton internet.

Tässä muutamia ratkaisuja lieventää Wi-Fi-alue ja voimaa kysymyksiä ja varmistaa, saatko täyden Internet maksat, vaikka et läheskään kovan linjan.

Osta kaksikaistainen reititin

Ensimmäinen ratkaisu on joko lisätä kaksikaistainen reititin olemassa olevaan internet-palveluntarjoajan asentaa ja käyttää, että langaton reititin sijasta ISP: n langaton ratkaisu. Opas edellä mainitsin kattaa tämänkaltaisissa kahden laitteen asetelmia.

Kaksitaajuustoiminto tarkoittaa, että reititin-lähetysten sekä tyypillinen 2.4Ghz taajuus ja 5 GHz taajuudella lyhyemmällä välillä. Jos olet samassa huoneessa tai viereisessä huoneessa reitittimeen, 5 GHz bändi antaa vahva, vakaa, häiriötöntä Internet. (Tämä auttaa laadun yhteys, mutta ei tee mitään tehostaa teidän välillä. Siitä lisää myöhemmin.)

Myös kiinni Wireless-N tai uudempi Wireless-AC reititin tarkoittaa, että olet hyödyntää uusinta teknologiaa maksiminopeus ja suoritusteho. Muista, että hyvin harvat laitteet tukevat AC aivan vielä, mutta se on tulossa.

Lisätä langattoman vahvuus reititin

Edellisessä artikkelissa mainitsimme menee Wi-Fi reititin – useimmiten mukana tulevat 192.168.1.1 selaimessasi. On lähes aina vaihtoehto tehostaa langattoman signaalin voimakkuuden – se on asetettu keskipitkän säästää energiaa, mutta jos et saa minkäänlaista välille valitsemalla enimmäismäärä, tallentaa ja käynnistä reititin.

Kannettavien akut Fujitsu 3S4400-G1S5-04 Siemens Amilo Pi2515

Hack vanha reititin toimimaan toistimena

Tämä vaihe on hieman enemmän mukana, mutta jos sinulla on toinen langaton reititin kotiin, että et käytä – vaikkapa vanhan Wireless-G reititin tallissa, joka toimii edelleen – se ei ole niin vaikea lisätä custom firmware laitteeseen, joka muuntaa sen toistin, laite, joka vie nykyiset langattoman signaalin ja antaa sen kantomatkaa. Voit myös kytkeä laitteita tähän toistin ja saada samalla nopeudella ilman laitteita "Wi-Fi ollenkaan.

Tässä on pitkä opetusohjelma, joka menee yksityiskohtaisesti lisäämällä custom firmware vanhaan reitittimeen.

Osta Wi-Fi-alue laajennuslaitteella

Amazon tai suosikki Fryn tai muita elektroniikkaliikkeestä, voit poimia laajennuslaitteella 25 dollaria 90 dollaria. Nämä laitteet tekevät hienoa työtä vahvistinkuidun käytettävän langattoman signaalin koko kodin. Jos sinulla on useita kerroksia, paksut seinät tai muiden rajoittavien välineiden jatke voi olla vain mitä tarvitset. Muuttamalla yksi näistä up on yhtä helppoa kuin reititin itse.

How do I extend my Wi-Fi signal throughout my home? 
Nämä Extender-laitteilla voi kytkeä suoraan kotiisi pistorasiaan.

Tee Wi-Fi laajennin asioilta kotonasi

Tietenkin voit myös elämän-hakata ja laajentaa langattoman signaalin kotona tekemällä aktiivinen antenni pois koti-irtaimistoa. Tämä PCMag Youtube opetusohjelma näyttää, miten tehdä niin joidenkin alumiinifolioon ja print-out malli. Voit myös tehdä tämän kanssa Pringles voi.

Riippumatta lähestymistavan otat, sinun pitäisi nauttia vahvempi ja nopeampi langattoman signaalin. Maksat Internet; miksi ei saada mahdollisimman paljon hyötyä siitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti