perjantai 4. heinäkuuta 2014

Opas BUGCODE PSS CRASH DONE Blue Screen of Death Error

BUGCODE_PSS_CRASH_DONE BSOD (Blue Screen of Death) virhe saattaa näkyä aikana alustusprosessia Windows. Se tarkoittaa, että fyysinen muisti dumpata on valmis ja hätäsammutus tietokoneen estää tietojen häviämisen päässä tallentamattomat työt.

Fyysisen muistin dump virhe tarkoittaa, että tiedostot ja ohjelmat, jotka ovat käynnissä tuona aikana siirretään piilotettu kansio analysoitavaksi myöhemmin. Tämä virhe yleensä johtuu läsnäolo vioittunut kuljettaja ohjelmistoja rekisterin, ja kun on liian paljon ohjelmia käynnissä samaan aikaan. Muut vaikuttavat tekijät ovat overclocking, ylikuumeneminen, ja alimitoitettu järjestelmä.

Tämä BSOD virhe tunnetaan myös nimellä "BUGCODE_PSS_CRASH_DONE" ja "STOP 0x4000008D". Jotkut käyttäjät Windows ovat raportoineet tämän virheen, joka yleensä tulee näyttöön alustuksen aikana järjestelmän

Voit ratkaista BUGCODE PSS CRASH DONE BSOD virhe käyttämällä viimeisin toimiva kokoonpano ominaisuus Windows. Tämä käyttöjärjestelmä apuohjelman avulla voit palauttaa tietokoneen uusimmat asetukset että saa tietokoneen toimimaan kitkattomasti. Voit tehdä tämän, sinun täytyy käynnistä tietokone uudelleen ja valitse sitten F8 kun hahmo-valikko, joka esittelee käyttöjärjestelmä valintoja näkyy ruudulla. Napsauta Lisäasetukset-valikko, käytä nuolinäppäimillä Viimeisin toimiva kokoonpano, ja paina Enter.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää Kuljettajan Reviver päivittää tietokoneen ajurit. Jos vanhentunut kuljettaja on ongelman syy niin tämä korjaa ongelman.

Jos virhe johtuu overclocking CPU, voit ratkaista ongelman palauttamalla CPU oletus kellotaajuus asetukset. On hyvä tarkastaa riittävyys virtalähde, puhdista PC kertynyt pöly ja tarkista tehokkuuden asennettu faneja suorittimen ja virtalähteen ylikuumenemisen estämiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti