tiistai 1. heinäkuuta 2014

Best Free Antivirus Solutions

Kun se tulee viruksia – ja virustorjuntaohjelmien – keskimääräinen tietokoneen käyttäjä voi oikeastaan ​​tehdä paljon puolustautua näitä uhkia. Antiviruses kylkiäisenä heidän tietokone yleensä eivät tee paljon puolustusmateriaalin ja toimimaan voimakkaampia kuin varsinainen viruksilla, jatkuvasti varoituksia ja vihjeitä käyttäjä maksaa päivitystä.

On ymmärrettävää, niin, että käyttäjät haluavat selata ja ladata ilman huolia etsivät parempia vaihtoehtoja niiden suojelua. Kuitenkin hyvä määrä näitä parempia vaihtoehtoja ovat todella vapaa – valmis näkemään heidät?

AVG FREE

AVG , tai Anti-Virus Guard on ilmainen virustorjunta ohjelma kehittämä AVG Technologies-yhtiö, jonka melko sopiva nimi tarkastellaan niiden tuotevalikoimaan.

The Best Free Antivirus 
AVG Logo

AVG tarjoaa standardi asettaa antivirus ominaisuuksia, mutta jos olet vain käyttämällä ilmainen versio heidän ohjelmansa, sinun on osuma lähellä jatkuvasti ponnahdusikkunoita neuvoo sinua päivittää. Lisäksi ilmainen versio saa elintärkeitä virustunnistepäivitykset viimeistään Premium – niin epäonninen henkilö voisi kärsiä kanssa virus AVG suojaa että AVG Free on vielä.

AVAST FREE ANTIVIRUS

avast! Free Antivirus on ilmainen virustorjunta ohjelma kehittämä AVAST Software as, joka, kuten muut yritykset luettelossa, on nimi niiden premier tuote.

The Best Free Antivirus 
Avast Logo

Avast, kuten AVG, ominaisuudet tausta skannaus, automaattiset päivitykset virustunnisteet ja tällainen. Kuten AVG, Avast on myös ponnahdusikkunoita, mutta nämä annetaan vain, jos se päivittää tai se estää viruksen, joka olisi voinut vaarantua järjestelmään. Asetuksia näistä ilmoituksista on ilmoitettu, ja kun lataat ohjelman, se on ilmainen käyttää kuukaudessa. Lopussa joka kuukausi, voit tehdä ilmainen tili Avast ja voit silti käyttää sitä vuodella – lopussa, että vuoden, mutta sinun täytyy tehdä uuden tilin tuotto käyttämään Avast ilmaiseksi.

Avast ilmaiseksi ilmeisesti on sen haittapuoli verrattuna sen korkeamman porrastettu, maksullisia veljet, mutta toisin AVG, se osoittaa suorempi ohjaus ilmainen ohjelma eikä pidättää päivityksiä, jos et halua antaa Avast rahaa. Valinta on sinun tehdä.

AVIRA FREE ANTIVIRUS

The Best Free Antivirus 
Avira Logo

Avira on kehittänyt hyvin, Avira. Avira on vahvin jalansija ilmainen virustorjunta markkinoilla ja tarjoaa kaikki samat ominaisuudet kuin sen ilmaiseksi kilpailijoille – ilman uhkia Merkintöjen ja kerjäämään päivitykset maksullisia versioita.

Vuorattu peräkkäin, virustorjunta ohjelmat eivät ole liian erilainen, kun kyse on niiden pääasiallinen tehtävä havaita viruksia. Kuitenkin suuria eroja selviävät miten ohjelmia tunkeutua käyttökokemusta ja kohtelevat käyttäjille – tämä kaikki mielessä, Avira tulee selvä voittaja.Kannettavien akut FUJITSU-SIEMENS Amilo L-7310,L7310,L7310W

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti