tiistai 8. heinäkuuta 2014

Opas TILA SAM INIT VIKA Blue Screen of Death Error

  • TILA SAM INIT vika" BSOD (Blue Screen of Death) virhe saattaa näkyä aikana alustusprosessia Windows. Tämä BSOD virhe ilmenee usein tietokoneita, joita ei ole säännöllisesti huollettu,  NEC Akut tuloksena on vioittunut tai puuttuu järjestelmä tiedostoja, ja väärät käyttöjärjestelmän. Tämä BSOD virhe viittaa epäonnistuminen alustuksen Security Accounts Manager, joka on osa Windowsin rekisterin, joka sisältää tietokannan käyttäjätunnukset ja salasanat järjestelmään. Tämä turvallisuus ominaisuus varmistaa, että tuli käyttäjätunnuksen ja salasanan vastaavat yhdistelmä luetellut tietokantaan, jonka avulla käyttäjä voi käyttää järjestelmää.
  • Monissa tapauksissa saatat myös kohdata tämän BSOD virhe, kun suuri joukko rekisterin ja on muita virheitä, joka lopulta johtaa järjestelmän kaatumisen.

    Tämä BSOD virhe tunnetaan myös nimellä "STATUS SAM INIT FAILURE" ja "Windows STOP 0xC00002E3″. Jotkut käyttäjät ovat raportoineet tämän BSOD virhe, joka saattaa näkyä ruudulla alustuksen yhteydessä seuraavasti:

    TILA SAM INIT VIKA

    BSOD virhe "TILA SAM INIT vika"LifeTec Akut on kohtalokas poikkeus virhe, joka johtaa alasajon Windows-käyttöjärjestelmä. Voit korjata tämän BSOD virhe, sinun on palautettava viimeistään järjestelmän käynnistyksen pääsyn Viimeisin toimiva kokoonpano. Voit tehdä Tämän uudelleenkäynnistystä tietokoneen ja välittömästi painamalla F8-näppäintä vaalia BIOS viestin, mutta ennen ulkonäköä jokaisen viestin Windows-käyttöjärjestelmä. Painamalla F8-näppäintä liian aikaisin johtaa BIOS-asetuksia, jota ei tarvita tähän toimintaa.  Kannettavien akut SAMSUNG R425-JT01 R425-JT03 R425E NT-R525

    Jos prosessi on virheellisesti toteutettu, näyttöön tulee viesti "Windows Advanced Option" tulee näkyviin. Valitse viimeisin toimiva kokoonpano painamalla nuoli ylös tai alas-näppäintä Korosta valinta ja paina sitten ENTER-näppäintä.

    "TILA SAM INIT VIKA" BSOD virhe voidaan estää asentamalla uusimmat Windows-päivitykset ja korvaamalla tai päivittämällä viallinen ohjelmisto.Kannettavien akut SAMSUNG RF511-S03AU RF511-S77 NT-RF511-S77

    Kuten aina jätä kommentteja tai kysymyksiä alla kommentit osiossa tai kysyä meiltä kysymyksiä ReviverSoft vastauksia .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti