tiistai 8. heinäkuuta 2014

Miten korjata epäselvä tekstiä sovelluksissa, joissa on Windows 8.1

Käytätkö Windows 8.1 ja huomannut, että jotkut sovellukset Other Akut ovat hieman epäselvä muihin verrattuna? No hyvä uutinen, et menettää silmän näkö!

Ottamalla käyttöön Windows 8.1 Microsoft lisäsi tuen erittäin korkean resoluution näyttöjä (Korkeampi resoluutio kuin HD). Tämä oli on loistava ominaisuus, sillä monet kannettavat tietokoneet ja näytöt myydään näinä päivinä on erittäin korkeilla resoluutioilla. Ongelmana jotta tämän tukea on, että monet sovellukset kirjoitettu Windows eivät tue korkea DPI-asetukset. DPI tarkoittaa pistettä tuumalla, ja on tavallista, että korkean resoluution NEC Akutnäyttöjä määritetty korkea DPI-asetukset oletuksena.

Tämä aiheuttaa ongelman, jossa kaikki mitä katselet korkean resoluution näyttö näyttää terävän paitsi sovellus, jotka eivät tue korkea DPI-asetukset. Onneksi Microsoft sisältyy ominaisuus, jonka avulla voit määrittää, miten kukin sovellus tulee näkyviin. Tässä on, miten määrittää tämän asetuksen:

  • Ensimmäinen tehtävä on löytää oikotien sovelluksen tai suoritettavan locatin sitä. Sovellukset sijaitsevat tyypillisesti C :/ Program Files / tai C :/ Program Files (x86) / ja tiedoston yleensä päättyy. Exe
  • Kun olet löytänyt tiedoston kaikki sinun tarvitsee vain oikealla klikkaa sitä ja valitseOminaisuudet
  • Valitse sitten Yhteensopivuus y-välilehti
  • Sitten sinun täytyy ottaa Poista näytön skaalaus on korkea DPI-asetukset
  • Valitse Käytä ja sitten OK ja olet valmis!

Poistaa DPI-asetukset

Kannettavien akut SAMSUNG R425 NP-R425 NT-R425 R525 NP-R525

Nyt ohjelma pitäisi näyttää selkeämpi ja teksti pitäisi enää olla epäselvä. Melko helppoa eikö?

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja jätäMSI Akutkommentti alle tai voit myös lähettää kysymyksen ReviverSoft vastauksia .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti