perjantai 4. heinäkuuta 2014

Opas BUGCODE PSS CRASH Progress Blue Screen of Death Error

BUGCODE_PSS_CRASH_PROGRESS BSOD (Blue Screen of Death) virhe saattaa näkyä aikana alustusprosessia Windows. Se tarkoittaa, että tietokone on polkumyynti fyysistä muistia levylle, ja on toteuttanut hätäsammutus tietokoneen estää tietojen häviämisen päässä tallentamattomat työt. Tämä osa 0×4000008 sarja virheitä tapahtuu kernel-mode laitevian, ja joskus ongelmia äskettäin asennetut ohjelmistot.

Tämä BSOD virhe voi johtua muista tekijöistä, kuten virheellinen sulkeminen järjestelmän, virheellinen poistaminen tärkeän tiedoston rekisteristä, ja virheellinen asennus tai asennuksen poisto-ohjelmisto, joka johti virheitä rekisterissä.

Tämä BSOD virhe tunnetaan myös nimellä "BUGCODE_PSS_CRASH_PROGRESS" ja "STOP 0x4000008C". Jotkut käyttäjät Windows ovat raportoineet tämän virheen, joka yleensä tulee näyttöön alustuksen aikana järjestelmä:

Voit ratkaista BUGCODE_PSS_CRASH_PROGRESS BSOD virhe suorittamalla järjestelmän palauttaminen tai asentamalla viimeisin toimiva kokoonpano. Nämä laitokset ikkunoissa avulla käyttäjä voi palauttaa järjestelmän ohi asetus tai kokoonpano, joka mahdollistaa tietokoneen toimimaan kitkattomasti.

Suorittaa Järjestelmän palauttaminen, sinun täytyy aloittaa tietokone ja kirjaudu sisään järjestelmänvalvojana. Napsauta Käynnistä-painiketta ja sitten peräkkäin valitse valikosta Kaikki ohjelmat, Apuohjelmat, Järjestelmätyökalut ja sitten Järjestelmän palauttaminen. Alkaen avautuvassa ikkunassa, valitse vaihtoehto Palauta tietokone aiemman ajankohdan, ja valitse sitten Seuraava. Sinun täytyy valita palautuspisteen luettelosta palautuspiste vaihtoehtoja, jotka näkyvät ikkunassa ja valitse sitten Seuraava. Seuraa ohjeita ja ohjeita, jotka näkyvät näytöllä, anna palauttaminen loppuun ja käynnistä sitten tietokone uudelleen.Kannettavien akut Fujitsu Amilo C1300 D142 BP-8050S BP-8050(S)

Voit myös korjata tämän virheen käyttämällä Viimeisin toimiva kokoonpano ominaisuus Windows. Voit tehdä tämän, sinun täytyy käynnistä tietokone uudelleen ja valitse sitten F8 kun hahmo-valikko, joka esittelee käyttöjärjestelmä valintoja näkyy ruudulla. Napsauta Lisäasetukset-valikko, käytä nuolinäppäimillä Viimeisin toimiva kokoonpano, ja paina Enter.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti