perjantai 4. heinäkuuta 2014

Opas BOOTLOG EI LISÄTTY Blue Screen of Death Error

BOOTLOG_NOT_LOADED BSOD (Blue Screen of Death) virhe saattaa näkyä aikana alustusprosessia Windows XP, Vista, 2000, 2008 ja Windows 7 ja 8. Se tarkoittaa, että ongelma on kohdattu käynnistyksen aikana, koska epäonnistuminen ladata tietyt boot tiedostoja. Boot tiedostot voivat puuttua tai olla vahingoittunut, ja hätäsammutus tietokone on toteutettu vahinkojen ehkäisemiseksi ja tietojen häviämisen.

BSOD virhe johtuu yleensä epävakaa rekisterin järjestelmä tai vioittuneet tiedostot, kuten vahingoittuneet järjestelmätiedostot, jotka johtavat käynnistyksen virheitä. Läsnäolo vahingoittuneiden tiedostojen horjuttaa järjestelmää ja tulokset virheitä tarvittavat yhteydet eivät löydy järjestelmän käynnistyksen aikana.

Vaurioita järjestelmätiedostot johtuvat tekijät, kuten epätäydellinen poistaa ohjelmia, puutteellisia ohjelmistoasennuksia, ja käyttö väärin menetelmiä poistamalla sovelluksia ja laitteita. Haittaohjelmahyökkäyksiä voi myös aiheuttaa kriittistä vahinkoa järjestelmätiedostoja.

Tämä BSOD virhe tunnetaan myös nimellä "BOOTLOG_NOT_LOADED" ja "STOP 0x000000B6″. Jotkut käyttäjät Windows-käyttöjärjestelmä on raportoitu tämän virheen, joka yleensä tulee näyttöön alustuksen aikana järjestelmän.

Voit ratkaista BOOTLOG_NOT_LOADED BSOD käyttämällä Järjestelmän palauttaminen menettelyjä. Tämä prosessi mahdollistaa tietokoneen toipua virheet ja muut ongelmat palauttamalla järjestelmän tiedostoja ja ohjelmia aiemmasta ajankohdasta, joka on nimeltään palautuspisteen.Kannettavien akut Fujitsu 3S4000-G1S2-04 3S4000-G1P3-04

Suorittaa järjestelmän palauttaminen, sulje kaikki ohjelmat ja tiedostot ja käynnistä tietokone uudelleen. Napsauta Käynnistä-painiketta ja kirjoita sitten Järjestelmän palauttaminen hakukenttään. Alkaen hakutuloksissa, klikkaa Järjestelmän palauttaminen ja anna järjestelmänvalvojan salasana, kun sinua kehotetaan antamaan nämä tiedot. Seuraa ohjeita ja ohjeita, jotka näkyvät näytön valita palautuspisteen, ja käynnistä sitten tietokone uudelleen, kun palautus on valmis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti