perjantai 4. heinäkuuta 2014

Opas RAJA IMAGE UNSUPPORTED Blue Screen of Death Error

BOUND_IMAGE_UNSUPPORTED BSOD (Blue Screen of Death) virhe saattaa näkyä aikana alustusprosessia Windows XP, Vista, 2000, 2008 ja Windows 7 ja 8. Se tarkoittaa, että ongelma on kohdattu käynnistyksen aikana johtuu viallinen tai puuttuu kuljettaja, ja hätäsammutus tietokone on toteutettu vahinkojen ehkäisemiseksi ja tietojen häviämisen.

BSOD virhe johtuu yleensä laitteiston tai laiteohjain kysymyksiä, kuten vanhentunut, vioittunut tai vioittunut kuljettaja. Se voi johtua myös äskettäin asennetut laitteet tai kuljettaja, joka ei sovellu tietokoneen ja käyttöjärjestelmän.

Tämä BSOD virhe tunnetaan myös nimellä "BOUND_IMAGE_UNSUPPORTED" ja "STOP 0×00000097″. Jotkut käyttäjät Windows-käyttöjärjestelmä on raportoitu tämän virheen, joka yleensä tulee näyttöön alustuksen aikana järjestelmä:

Voit ratkaista RAJA IMAGE UNSUPPORTED BSOD asentamalla uusimmat ohjelmistopäivitykset Windows, ja päivittämällä tai saada uusimmat versiot kuljettajia.

Voit korjata BSOD asentamalla Windows-ohjelmistopäivitykset, sinun täytyy tarkistaa saatavuuden sekä kriittiset ja ei-kriittiset päivitykset käyttämällä Internet Explorer (IE). Voit asentaa päivitykset manuaalisesti, avaa IE, valitse Työkalut ja valitse sitten Windows-päivitykset. Seuraa ohjeita ja ohjeita, jotka näkyvät näytöllä ladata ja asentaa päivityksiä.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää Kuljettajan Reviver päivittää tietokoneen ajurit. Jos vanhentunut kuljettaja on ongelman syy niin tämä korjaa ongelman.Kannettavien akut Fujitsu Amilo Pa1535 Pa1538 Pa1539 Pa2548

Voit korjata BSOD virhe, joka johtuu kuljettaja kysymyksiä, voit asentaa uusimmat versiot, varsinkin piirisarja ja näytönohjaimia, käymällä virallista download asema Intel, Nvidia ja ATI video ohjaimiin tai download asema Intel ja AMD piirisarja ja CPU kuljettajia. Voit myös ratkaista tämän ongelman purkaa laiteohjaimen versio ennen ajurin päivitys, joka on tunnistettu aiheuttaa virheen. Kuljettaja palautus prosessi pääsee Laitehallinta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti