tiistai 8. heinäkuuta 2014

Käyttämällä Shredder vuonna MacReviver

Raastin

Koskaan ollut halu poistaa tiedoston ja varmista, että se on täysin Poistetaan mitään keinoa palauttaa sen? No siellä on hyvä uutinen, jos käytät MacBook perinteinen kovalevy (ei Solid State Drive), meillä on nyt uusi ominaisuus MacReviver, jonka avulla voit pysyvästi poistaa minkä tahansa tiedoston. Ominaisuutta kutsutaan Oksasilppurija näin se toimii:

Ensimmäinen asia mitä sinun tarvitsee tehdä on avata MacReviver ja sitten mennä Shredder ominaisuus. Täällä näet Shredder aloitusnäytön:

MacReviver Shredder 1
Kannettavien akut SQU-808-F01 FUJITSU-SIEMENS Amilo Li3560

Tämän näytön voit joko klikata valita kohteita … tai voit vain vetää tiedostot haluat silputa suoraan nimetty pudota alueella.

MacReviver Shredder 2

Nyt näet kaikki kohteet TAT ollaan silputtu. MAXDATA AkutTulet ehkä havaita pienen pudotusvalikosta alareunassa hakemuksen. Tämä laatikko voit valita kattavuutta murskaamiseen. Voit valita Nopea, Suositeltava ja kattava. Nopea säätö vie vähemmän aikaa, mutta ei toimi yhtä perusteellinen murskaamista kuin kaksi muuta tasoa. Suositeltava asetus on hyvä tasapaino aikaa ja kattavuutta murskaamiseen ja kattava asetus kestää kauemmin, mutta varmistaa tiedoston tai tiedostot on poistettu ja koskaan jätä jälkeäkään enää koskaan.

MacReviver Shredder 4

Kun olet valinnut murskaamista asetus ja tiedostot haluat silputa olet valmis silputa tiedostoja! Kun olet klikannut Shred painiketta sinulta kysytään tietokoneen salasana (vaaditaan silputa valitsemasi tiedostot) ja Medion Akutmurskaamiseen alkaa.

MacReviver Shredder 5

MacReviver Shredder 6

Ja se on se, tiedosto tai tiedostot on mennyt!

MacReviver Shredder 7

Kuten aina olisi mukavaa palautetta tästä ominaisuudesta ja kaikkiMitac Akut muut MacReviver. Jätä kommentti alla, haluaisimme kuulla sinusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti