tiistai 1. heinäkuuta 2014

Mitä vaihtoehtoja varmuuskopiointiin minun tärkeitä tiedostoja?

Joten, olet valmis varmuuskopioida tietokoneen tietoja, mutta mikä on paras tapa?

Jos olet lukenut minun viimeinen artikkeli , sinulla on oppinut, että kukaan ei ole immuuni vaarat tietojen katoamisesta. Vielä tärkeämpää on, toivottavasti sinulla on oppinut, että vaikka kuinka tietoa tai teknologiaa hyödyntävän olet, se ei tarkoita et noudata sääntöjä pitää tietosi turvassa. Kaikki tämä on sanottu, olet nyt valmis olemaan ahkera techie ja aloittaa varmuuskopioinnin – mutta mikä on paras tapa? No, katsotaanpa katsomaan eri vaihtoehtoja ja keskustella plussat ja miinukset kunkin.

Aloitan joitakin koulutus: varmuuskopiointi on erilainen kuin varastointi. Perinteisesti Varmuuskopiointi tarkoittaa ottaa tilannekuvan tietosi kello ajankohtana, ja laita se pois säilytettäväksi. Et todella käyttää sitä uudelleen, kunnes joko täytyy palauttaa tiedot katoamisen takia, tai jos hyvin harvinainen tilaisuuden tullen, että sinun täytyy käyttää sitä. Varastointi kuitenkin yleensä tarkoittaa, että tiedostot voidaan varastoida ja käyttää poissa tietokoneen – joko pilvi (palvelimet Internetin kautta) tai ulkoisen aseman.

Kaksi tapaa varmuuskopioida tiedostot ovat fyysisen median tai verkossa. Jokaisessa huoneessa on myös omia alaluokkia. Katsotaanpa katsomaan muutamia niistä.


FYYSINEN MEDIA

Compact Disc (CD)

CD ovat olleet jo pitkän aikaa. He olivat suuri edistysaskel vanhasta levykeasemia että mahtui vain hyvin pieni määrä tietoa, ja tuli vielä paremmin, kun he menivät olemasta vain luku-sisällyttää kirjoittaa valmiuksia. Olet ehkä huomannut, CD seuraavien lyhenne CD-RW (Compact Disc Read Write). Useimmat tietokoneet ja kannettavat tietokoneet näinä päivinä tulevat levyasema, joka voi lukea ja kirjoittaa CD-levyjä.

CD: t ovat hyvin jakaa tiedostoja nopeasti ja helposti, tai polttaa musiikkia voi toistaa autossa tai valokuvia voi toistaa televisiossa. Kuitenkin niille teistä, jotka ovat koskaan omistanut musiikki-CD, olen varma, että olet ollut sydän wrenching kokee kuunnella suosikkikappaleesi, täyttö keuhkoihin ilmaa soittelemaan kuoro, vain kunnes CD-levy skip, toista tai vain kimeä. Aivan oikein, pelätty naarmu. Tämä on suurin puute määrä kuin tallennusväline. Vaikka voit kaikin tavoin yrittää estää tätä tapahtumasta, se on hyvin todennäköistä mahdollisuutta. Kun naarmuuntunut, tiedot CD voi olla pilaantunut. Tämä tekee CD ole paras vaihtoehto tärkeitä tietoja varmuuskopiot.

Universal Serial Bus Flash (USB)

USB-muistitikut ovat yleinen tapa kuljettaa tai jakaa tiedostoja. Vuosien mittaan niiden tallennuskapasiteetti on kasvanut huomattavasti, samalla kun heidän suhteellinen hinta on tullut alas. Nämä ovat hyvin vähän laitteita ympäri taloa tai jopa avaimenperä. Ne voivat myös olla hyvä vaihtoehto varmuuskopioida tärkeitä tiedostoja. Ainoa todellinen puute tässä pienemmällä alueella voi merkitä mitä on ajaa, mutta voit helposti kiertää tämän pitämällä merkille, mitä on sitä muualla. Varmista myös, pidät USB turvallisessa paikalla, koska jos se katoaa tai tuhoutuu, niin ovat tiedostoja.Kannettavien akut Fujitsu Siemens Amilo Pro V-2040 V-2045 V-2060 V-2065 V-2085

What are the Options for Backup 
Esimerkkinä USB thumbdrive, hyödyllisiä varmuuskopiointiin asiakirjoja.

Ulkoinen kiintolevy (Ulkoinen HDD)

Ulkoiset kiintolevyt ovat suuria. Ne voi tallentaa valtava määrä tietoa, ovat tarpeeksi pieniä kannettavia ja ovat käytettävissä milloin tahansa olet lähellä tietokonetta. Itse olen tietoni varmuuskopioidaan pari ulkoisia kiintolevyjä. Ainoa todellinen puute tässä menetelmässä on riski menetyksestä tai vahingosta asemaan. Lisäksi, jos et suorita täydellinen varmuuskopio joka kerta, sinulle monia joutunut version ohjaus kysymyksiä. Eli ehkä muokannut yksi tiedostot olet aiemmin varmuuskopioidaan, ja jos et lisää, että tiedoston päivitetty varmuuskopio, muutoksia ei suojata offline.

What are the Options for Backup 
Ulkoinen kovalevy, jota käytetään, suurten sisäisten asemien.

ONLINE

Online Backup

Viime vuosina suuntaus on ollut ihmisten siirtymistä tietonsa pilveen (tietokoneissa tai asemia, jotka ovat internetissä käytettävä). Tämä on loistava vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat lisäsi varmasti, että heidän tietonsa on ehdottoman turvallista. Ei ole todellista vaaraa koskaan menettää tai vahingoittaa tahansa palvelimia, ja useimmat online-varmuuskopiointi yrityksillä on usein useita palvelimia jossa he pitävät tietosi varmistaen, että on enemmän kuin yksi kappale. Tämä on suuri lisäsuojaa siinä tapauksessa, että jokin palvelimet vioittuu, vahingoittunut tai epätodennäköisessä tapauksessa, että ne katoavat tai varastetaan. Muu etu on, että tiedostot ovat saatavilla missä tahansa niin kauan kuin sinulla on pääsy Internetiin kytketty laite. Ainoa todellinen vika tässä on, että tallentaa ja hakea tietoja, haluat olla yhteydessä melko kohtuullinen ja kustannustehokas Internet-yhteys. Ja jos olet salaliittoteoreetikko, sinun täytyy päästä yli siitä, että tietosi pidetään kolmannen osapuolen. Muista kuitenkin, yksityisyyden suojaa koskevat lait ovat melko tiukka näinä päivinä, joten siellä ei ole oikeastaan ​​paljon murehtia täällä. Varmista kuitenkin, et valita hyvämaineinen ja luotettava toimittaja.

Online Sync

Seuraava askel ylös online-varmuuskopiointi on online-sync. Tärkein ero on, että varmuuskopiointi tehdään melko paljon reaaliajassa. Eli tiedostot tallennetaan paikallisesti järjestelmään ja varmuuskopioidaan palvelimia. Aina muokkaa tehdään ja tallennetaan tiedostoon, muutos on synkronoidaan automaattisesti varmuuskopio, varmistaa reaaliaikainen ja nykyinen versio valvontaa. Monet palveluntarjoajat tarjoavat myös online näihin tiedostoihin. Eli voit katsella, muokata ja hallita tiedostoja verkossa. Kun seuraavan kerran liität alkuperäisen ajaa Internet uudestaan ​​(ja sync palvelu), uusin versio tulee synkronoida tietokoneelle. Hyvä vaihtoehto tämä menetelmä on, että kun saat perustaa, voit periaatteessa unohtaa murehtia varmuuskopioinnista, koska se kaikki tapahtuu automaattisesti, jos olet yhteydessä Intenet.

Kuten näette, siellä on erilaisia ​​tapoja, joilla voit pitää tiedot turvassa ja suojautua, jos tietojen katastrofi. Ei todellakaan ole mitään tekosyytä ei voida suorittaa säännöllinen varmuuskopiointi tietosi, riippumatta siitä, kuinka tärkeää teidän mielestänne on. Mennä, mitä odotat? Aloita ensimmäisen varmuuskopion nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti