tiistai 8. heinäkuuta 2014

Opas BAD EXHANDLE Blue Screen of Death Error

"BAD EXHANDLE" BSOD (Blue Screen of Death) virhe saattaa näkyä aikana alustusprosessia Windows XP, Vista, 2000, 2008 ja Windows 7 ja 8. Se tarkoittaa, että järjestelmä on havainnut ristiriidassa kahvaa taulukkomerkintä valtion tai vika laiteohjaimen, ja on shutdown, jotta estetään vahinkoja ja tietojen häviämisen.

Tämä BSOD virhe johtuu useista tekijöistä, kuten puutteellisesta toteuttamisesta joidenkin prosessien jokin hiljattain asennettu ohjelmia, sovelluksia ja ajureita. Se voi johtua myös korruption tiettyjen tiedostojen takia haittaohjelmien toiminnan.

Tämä BSOD virhe tunnetaan myös nimellä "BAD_EXHANDLE" ja "STOP 0x000000A7″. Jotkut käyttäjät Windows-käyttöjärjestelmä on raportoitu tämän virheen, joka yleensä tulee näyttöön alustuksen aikana järjestelmän.

Ratkaista "BAD EXHANDLE" BSOD virhe, joka johtuu äskettäin asennettu ohjelma, ohjelman päivitys, ohjaimen tai Service Pack, voit ratkaista ongelman palauttamalla järjestelmän takaisin Viimeisin toimiva kokoonpano. Näin voit poistaa äskettäin asennetut sovellukset ja laiteohjaimet.  Kannettavien akut SAMSUNG NP-RV720 NT-RV720 AA-PB9NC6B AA-PB9NS6B

Voit tehdä tämän napsauttamalla Käynnistä-painiketta ja paina F8 kun hahmo perustuva valikko, joka näyttää valintoja käyttöjärjestelmiä ilmestyy ruudulle. Napsauta Lisäasetukset-valikossa valitse nuolinäppäimillä Viimeisin toimiva kokoonpano, ja paina Enter. Kun olet tehnyt tämän, käynnistä tietokoneEvesham Akut vikasietotilassa ja poista äskettäin lisätyt ohjelma, joka on aiheuttanut BSOD virhe.

Voit myös korjata tämän virheen asentamalla uusimmat Windows-ohjelmistopäivitykset. Päivitykset voidaan asentaa manuaalisesti avaamalla Internet Explorer, klikkaamalla Turvallisuus ja valitsemalla sitten Windows Update. Seuraa ohjeita ja ohjeita, jotka näkyvät ikkunan.Kannettavien akut SONY VAIO VGN-FZ31M VGP-BPS8A VGP-BPL8A

Aktiivisuus haittaohjelmia, kuten troijalaisia, viruksia ja vakoiluohjelmia saattanut vaikuttaa tämän virheen. Voit estää rekisterin virheet johtuvat haittaohjelmia toimintaa, asentaa ja ylläpitää ajantasaista virustorjuntaohjelmistoa.

Kuten aina jätä kommentteja tai kysymyksiä allaCOMPAQ Akut kommentit osiossa tai kysyä meiltä kysymyksiä ReviverSoft vastauksia .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti