tiistai 8. heinäkuuta 2014

Miksi 32-bittinen Windows varastaa Muisti

Yksi haittoja vanhemmat versiot Windows on, että he eivät voi käyttää yli 4 Gt RAM-muistia. Tämä on tekemistä niiden 32-bittistä tekniikkaa. Ja jos et tiedä mikä se on, odota. Me selittää kaiken.

Why 32-Bit Windows Steals Your Memory 
Kannettavien akut SAMSUNG Q210 AS01 Q210 AS05 Q210 FS01
32-bittinen Windows ei voi nähdä kaikki RAM …

Tietokoneessa tekee enemmän kuin luulet. Ottaa yksinkertainen toiminta kuten siirtää hiiren osoittimen. Kun teet näin, tietokone tarvitsee tietää katsomaan hiiren nähdä, jos se siirretään. Se on sitten tulkita tietoja selvittää, mitä liike on. Tietokoneesi näyttää jopa kuinka piirtää hiiren osoitin, ja vaikka se vetää se liikkuu, se näyttää, mitä on ruudulla laskea, kuinka nämä seikat tekevät hiiren osoitin vastata. Kaikki tämä saa säilyttää tietokoneen muistiin.

Siellä on paljon siellä tapahtuu, ja tietokone tarvitsee tapa pitää se suoraan. Siten, että se tekee tämän on antaa jokainen pala muistin osoitteen, ikään kuin postinumero. SONY AkutNiin kauan kuin sinulla on tarpeeksi osoitteita, tietokoneessa on tapa kuvata jokaisen kimpale muistiin, jotta se voi löytää sen.

Kuten esimerkiksi ottaa postinumero järjestelmään. Jokaisella valtiolla on lohkon postinumerot. Mutta se, mitä me tekisimme, jos Yhdysvallat päätti liittää Kanadassa? Se saisi paljon Jääkiekkojoukkueet, mutta mitä Postinumerot antaisimme heille? Melkeinpä jokainen postinumero alkaen 01001 (Agawam, MA) ja 99950 (Ketchikan, AK) on käytössä. Jos Yhdysvaltain liitteenä Kanadassa, se ei ole tilaa heille sen postinumero järjestelmään.

Tietokoneen muisti toimii samalla tavalla, mutta paljon isompi numeroita. Vanhemmat versiot Windows 32-bittinen muistiosoitus pystyy käsittelemään jopa 4 Gt muistia (4294967296 tavua), ja ei ole tapa puhua enemmän muistia kuin. Lisäksi ne soveltaa tuota rajaa kaikkia järjestelmän keskusmuistista. Jos sinulla on näytönohjain, se todennäköisesti on jonkin verran muistia omaa. Muu laitteisto voi leikata, että muisti. Tästä syystä määrää varsinaisen järjestelmän RAM, että tietokone tunnistaa sen 32-bittinen järjestelmä on yleensä kaikkialla 3,0-3,5 Gt.

Why 32-Bit Windows Steals Your Memory 
Kannettavien akut SAMSUNG NP-R428-DS0BCN NP-R428-DS0ECN 
… Mutta 64-bittinen Windows voi

Hyvä uutinen on, että jos sinulla on enemmän kuin 4 Gt RAM-muistia, tietokone todennäköisesti on kyky tukea enemmän muistia. Rajoitus ei ole tietokoneessa – se on Windows,Panasonic Akut ja voit korjata sen päivittämällä Windows-version.

Windows XP, Vista, 7 ja Windows 8 kaikki tulevat 32 – ja 64-bittiset versiot. Vaikka Windows XP 64-bit oli tyypillisesti vain palvelimille ja työasemille, uudempia makuja Windows – jollainen olet todennäköisesti käynnissä – toimivat hyvinPHILIPS Akut 64-bittiset versiot. Kun siirtyä 32-bittisestä 64-bittinen Windows-versio, tietokoneesi saa kyvyn puhua muistia yli 4GB rajan. Se on tavallaan kuin lisäämällä kuudennen numeron postinumerot.

Jos joku kertoi sinulle ei päivittää 64-bittinen Windows,SAMSUNG Akut he olivat oikeassa – vuonna 2008. Kun 64-bittinen Windows ensimmäinen tuli ulos, monet ohjelmat ja laiteajurit eivät perustettu käsittelemään sitä. Nykyään lähes jokainen ohjelma päivitetään 64-bittinen tietojenkäsittely. Jos tietokoneessa on vanha ajurit on asennettu, Kuljettajan Reviver voi heidät kiinni ja korjata ne ennen kuin sinulla on ongelmia, samoin. Voit päivittää turvallisesti – ja hyödyntää kaikki, että tietokoneen RAM on tarjottavanaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti