tiistai 8. heinäkuuta 2014

Opas yrittänyt siirtyä DPC Blue Screen of Death Error

"Yrittänyt siirtyä DPC" BSOD (Blue Screen of Death) virhe saattaa näkyä, kun tietokone yhtäkkiä sammuu aikana alustusprosessia vanhemmat versiot Windows, kuten FUJITSU AkutWindows Vista, XP, 2000, 7 ja 8. Tämä virhe johtuu viivästetyllä proseduuri (DPC) rutiini, että on yritetty toteuttaa laittoman toiminnon. DPC laukeaa, kun ydin havaitsee ripustettu kunnossa ja tekee puhelun lopettaa tai keskeyttää ohjelmistoa. Se tarkoittaa, että saanto, kiinnitä prosessi tai odottaa operaatio toteutettiin alkaen DPC rutiinia.

Monissa tilanteissa tämä BSOD virhe voi johtua laiteajurin, laitteita tai liittyvien ohjelmistojen ja äkillinen shutdown tietokone suoritetaan automaattisesti estää tietojen häviämisen. Viime lisäksi laitteiston tai päivittämistä laiteohjaimen, kuten näytönohjaimet, ovat tavallista Syynä tähän virheeseen. Muita mahdollisia syitä BSOD virhe on huono muisti ja antivirus / antispyware ohjelmisto.

Tämä BSOD virhe tunnetaan myös nimellä "ATTEMPTED_SWITCH_FROM_DPC" ja "STOP 0x100000B8″. Jotkut käyttäjät Windows ovat raportoineet tämän BSOD virhe, joka yleensä tulee näyttöön alustuksen aikana järjestelmä:

Yrittänyt siirtyä DPC

Kannettavien akut SAMSUNG Q70-AV05 Q70-AV06 Q70-AV07 Q70-AV08

Voit korjata "yrittänyt vaihtaa DPC" BSOD virhe, sinun täytyy tarkistaa tietokoneen äskettäin asennetut laitteet, laitteen kuljettaja, tai muita vastaavia ohjelmistoja.FIC Akut Vaihda vioittunut tai vanhentuneita laiteohjaimet lataamalla ja asentamalla laiteajureita ja päivityksiä vastaavasti Windows Update. Manuaalivastaanoton päivitykset, avaa Internet Explorer, valitse Turvallisuus, valitse Windows Update ja seuraa ohjeita ja ohjeita.

Voit myös käyttää Järjestelmän palauttaminen ratkaisemaan tämän BSOD virhe. Voit tehdä tämän napsauttamalla Käynnistä-painiketta, kirjoita Järjestelmän palauttaminen-valintaikkuna, ja paina Enter. Napsauta Järjestelmän palauttaminen, kun se näkyy hakutuloksissa ja seuraa ohjeita asentaaksesi IBM AkutSuositeltava palautuspisteen. Jos haluat palauttaa järjestelmän lopullinen päivämäärä ja kellonaika, valitse mahdollisuus valita eri palautuspisteen palautus apuohjelma-ikkunassa, valitse Seuraava ja noudata tarjottuja ohjeita.

Kuten aina jätä kommentteja tai kysymyksiä alla kommentit osiossa tai kysyä meiltä kysymyksiä ReviverSoft vastauksia .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti